EnjoytheSilence
Elita
- Poruka
- 22.458
Crko mi je fen i sad cu da sedim sa mokrom kosom.Kao da mi nije dovoljno sto sam bolesna vec 2 nedelje![]()
Ne kopiraj
Bolest, mislim 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Crko mi je fen i sad cu da sedim sa mokrom kosom.Kao da mi nije dovoljno sto sam bolesna vec 2 nedelje![]()
Bolest, mislim 
Pokoj mu motoru.
Nista,grejalica ili pozajmi.

Ne kopirajBolest, mislim
![]()
Imam jos jedan ali ne mogu da dodjem do njega.
Osusice se sama
- - - - - - - - - -
E,opasna viruscina hara.Svi zivi bolesni
Maleri idu tri puta.Crko mi je fen i sad cu da sedim sa mokrom kosom.Kao da mi nije dovoljno sto sam bolesna vec 2 nedelje![]()

Није то случајно!Imam jos jedan ali ne mogu da dodjem do njega.
Osusice se sama
- - - - - - - - - -
E,opasna viruscina hara.Svi zivi bolesni
Лепо сам рекао да онај одгоре све види.
Лепо сам рекао да онај одгоре све види.
Сад на спавањац, нема да се вилени до у ситне сате ни вечерас, ни неколико наредних дана, под јорган с термофором, иначе ако се будеш заебавала ко Мита с оцом прођеш ко покојна баба Анка Обадова из Сентомаша нам славног.
a trenutno imam od 17 igranja 14 pobeda
i posle kaze neko da ovo nije svet muskaraca i da muskarcima nije lakse...sad kada ne mogu da mi odrede pol, pretpostavljam da misle da igra musko i nema smaranja ko juce.

ja sutra treba u 8 da ustanem. 
bas me zanima kako dama prolazi sa igrom, ako igra.![]()

u ovo doba
.

Sad cu na spavanje... bilo drustvo veceras
Pa maške uglavnom ne spavaju noću nego se vremenom priviknu na naš ritam pa se sažive sa njimProbudi me nocas neki cudan zvuk.na 20 cm od moje glave,macka pije vodu iz moje case i mljacka.trebalo par sekundi uspavanom mozgu da ukapira odkud ovde macka...ova mamina ne spava ko normalan svet nocu nego baza po stanu
))Jeste, čudo je da nemamo grejanje u grejnoj sezoni...Odnosno nije?
Sad sam zvao Elektrane, kazali su da će da puste nalog..
I uzvratni poziv službenika.... nakon puštanja cg pre 15 min...nisu pustili pumpu u Balkanskoj, zato nije radilo
E, tako..
Verovatno... oba...e svasta, znaci da nisi zvao ne bi je ni ukljucili...kakvi ludaci...