Jacob
Buduća legenda
- Poruka
- 49.565
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar ti nisi na aerodromu?![]()
Jesam ima dzabe internet
ma navikle su na moju kevu, nije im problem. Ova crna je najvise vezana za mene, ona kad idem negde tacno me provali jel idem na duze, nece da izadje napolje da se "pozdravi", sakrije se unutra i nece da izadje, pa posle par dana sedi ispred kapije i ceka
Al ok su sa kevom, navikle su. Vise ce one meni da neodstaju nego ja njima![]()
Citam vase price o psima
moja retriverka naucila da zazmuri jako kad joj kazem "ljuta sam na tebe" i sad je meni to preslatko, pa bih je non stop zaebavala..![]()
juce, dosla cerka moja iz skole, nasla je na mom krevetu, otvorila gospodja njuskom vrata i smestila se kao prava, a linja se ubi Boze i trenutno joj je pentranje po krevetima strogo zabranjeno...i, izgrdila je, naravno.
ja dolazim kuci sa posla, Lea u trpezariji tuguje kao da smo je odveli u azil, pitam je "sta je bilo, je l te grdila Kaja?", ona ode, sve tako cvileci do moje sobe i stane pored kreveta.
majke mi, u jednom trenutku sam ocekivala da mi kaze "evo, tu sam legla, a ona me zato grdi" celo popodne je duvala i stenjala.
Што би Лепој Борој рекао: Ко први пуца најслађе се смеје!Realno ja ne razumem zasto mi nemamo pistolj u kuci.
Resila sam da ga nabavim a pre toga krenem na pucanje.
Ne svidja mi se drzanje oruzja zbog dece ali mislim da je krajnje vreme.
Prestao je da laje... cesto on laje tako bzvz na macke kerove jezeve bicikle... ko bi svaki put izlazio
Што би Лепој Борој рекао: Ко први пуца најслађе се смеје!
Да потрошим пословицу из доба освајања Запада мерике: Не потржи оружИје ако не мислиш да пооцаш.
Pa to i ja kazem.
Sta ce mi ako ne znam da pucam.
Mm ga ima ali ne pamti kad je isao na pucanje.
I nisam dala da se unese u kucu a sad hocu, ali prvo da naucim da baratam sa tim.
Cak i moj tata, kojeg to ne zanima ko ni umreti, ide cesto sa drustvom.
Kod nas je problem zakon naravno