Sta trenutno radis 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja u zivotu nisam to popila
imaju oni svoju svrhu, ja imam jako veliku odbojnost prema toj vrsti lekova, i mozda sam i pogresila sto par puta nisam uzela u nekim situacijama, ne valja bas sve prezivljavati ciste glave, cini mi se da bolje prodju ovi koji za strasne situacije gucnu nesto i postede ceo organizam vlelike muke....ali ja nikad nisam uspela da se nateram da to progutam
Ma da kad je opravdano, ali vecina ih shvata kao "dobardan".
Pa moja kuma se bila usikala toliko mnogo tabletama za smirenje na svadbi svog sina, da ja prosto nisam znala sta da radim sa zenom. Prvo nikako da skapiram sta joj je...sva cudna, neki smesak i sve ravno...a svadba, gosti sa strane, puna joj kuca, kasni se na vencanje....ona ladovina. :lol:
Nije se secala gotovo nicega sa svadbe, ne znas posle da li da je zalis ili isamaras. Kaze, pa ja jednu, pa drugu pa trecu da mi pomogne. Sta bre da ti pomogne? Da setas udrogirana i beskorisna na takav dan.:zroll:

A vidim ja kod njih u kuci samo namesteni stolovi, prevrnute case na njima i sve tako stoji....nikakvo posluzenje, a znam da je spremala, pitam sta se desava, niko mi nista ne odgovara, pa reko bas me briga. kad ono...:lol:

Ma da kad je opravdano, ali vecina ih shvata kao "dobardan".
Pa moja kuma se bila usikala toliko mnogo tabletama za smirenje na svadbi svog sina, da ja prosto nisam znala sta da radim sa zenom. Prvo nikako da skapiram sta joj je...sva cudna, neki smesak i sve ravno...a svadba, gosti sa strane, puna joj kuca, kasni se na vencanje....ona ladovina. :lol:
Nije se secala gotovo nicega sa svadbe, ne znas posle da li da je zalis ili isamaras. Kaze, pa ja jednu, pa drugu pa trecu da mi pomogne. Sta bre da ti pomogne? Da setas udrogirana i beskorisna na takav dan.:zroll:

A vidim ja kod njih u kuci samo namesteni stolovi, prevrnute case na njima i sve tako stoji....nikakvo posluzenje, a znam da je spremala, pitam sta se desava, niko mi nista ne odgovara, pa reko bas me briga. kad ono...:lol:

to bespotrebno koriscenje jeste problem
i jos je veci problem sto lekari sve cesce to odobravaju, sramota za njihovu diplomu

Ja sam ljuta na te što ne mogu nikad. Jer sam tanka sa memorijom telefona, a kartica skoro prazna. Od onih aplikacija koje imam instalirane, 95% ne može na karticu. :evil: Zato peezdim. :rtfm:

Razumem, mala ti je memorija, zato moras ici na podesavanha, pa na aplikacije i brisati keš povremeno da bi ti se oslobadjala memorija.
Drugo, obrisi sto god ti ne treba. Ja sam svasta obrisala, yubube mi nista recimo ne treba, i tako neke gluposti.
Koja ti nece nikad?

Pročitao sam ovo tvoju problematiku, a pročitao sam i odgovore forumaša, uglavnom ljudi pitaju-savetuju-predlažu, nisam nigde video zlu nameru, ali mnogi od njih se ne bave tvojim poslom koji jeste specifičan.
Ako ti nešto znači, a jako dobro poznajem i taj posao kojim se baviš( iako mi to nije direktno struka) u pravu si od A do Š.
Prvo, TI si na početku postavila jasna pravila.
Drugo, ONI nisu deca i moraju da cene posao koji imaju, firmu u kojoj rade, a posebno k l i j e n t e. Od njih se živi.
I poenta jesu klijenti. Jedan loš radnik će ti rasterati toliko klijenata koliko tri dobra instruktora neće dovesti mesecima, uostalom siguran sam da to i sama znaš.
u tom poslu je ogromna konkurencija, klijenti lako odlaze, a teško se vraćaju.
I glavno: tvoj posao-tvoja pravila.
Ko se ne pridržava - ćao, zdravo....

upravo iz tog razloga ne mogu da ih ostavim
oni krse pravila, a ja pod stresom
jednostavno ne mogu da radim sa ljudima koji ne postuju dogovor
ako ne postuju za ovo, kako na njih mogu da racunam tek za sve ono sto nam predstoji
gde nema poverenja, nema ni saradnje
zbog toga oboje moraju na zalost da dobiju otkaze
i to nije moja odluka, nego je bio njihov izbor
hvala vam svima na misljenju koje ste izneli
meni je ovaj forum pomogao toliko puta, ne zato sto mi da resenje za dilemu, nego sto zahvaljujuci razmeni misljenja sa vama dodjem do najispravnijeg resenja

Razumem, mala ti je memorija, zato moras ici na podesavanha, pa na aplikacije i brisati keš povremeno da bi ti se oslobadjala memorija.
Drugo, obrisi sto god ti ne treba. Ja sam svasta obrisala, yubube mi nista recimo ne treba, i tako neke gluposti.
Koja ti nece nikad?

Brišem ja keš redovno. Pa ne mogu da prebacim na karticu ni FB, ni Krstaricu, ni Gmail, a to koristim svakodnevno i moram da imam instalirano. Nervira me što kartica zvrji prazna.

Brišem ja keš redovno. Pa ne mogu da prebacim na karticu ni FB, ni Krstaricu, ni Gmail, a to koristim svakodnevno i moram da imam instalirano. Nervira me što kartica zvrji prazna.

Krstu obrisi, memorisi stranicu u pretrazivacu, ona nije bitna da ti zauzima mesto ko aplikacija
Sve sto mozes prebaci na karticu
Proveri gde ti salje slike, beleske i sl, to sve na sd karticu moze
Brisi poruke redovno
Brisi igrice koje ne igras, melodije koje ne koristis....

upravo iz tog razloga ne mogu da ih ostavim
oni krse pravila, a ja pod stresom
jednostavno ne mogu da radim sa ljudima koji ne postuju dogovor
ako ne postuju za ovo, kako na njih mogu da racunam tek za sve ono sto nam predstoji
gde nema poverenja, nema ni saradnje
zbog toga oboje moraju na zalost da dobiju otkaze
i to nije moja odluka, nego je bio njihov izbor
hvala vam svima na misljenju koje ste izneli
meni je ovaj forum pomogao toliko puta, ne zato sto mi da resenje za dilemu, nego sto zahvaljujuci razmeni misljenja sa vama dodjem do najispravnijeg resenja
ne spominji ni pod tackom razno kao razlog za otkaz njihovu ljubavnu vezu posto to spada u diskriminaciju po zakonu o radu, pa da ti ne bi uvalili jos i tuzbu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back