Sta trenutno radis 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovi kontrolori su teski retardi
Ulaze u tranvaj i u pokusaju da onesposobe aparat za citanje karata oni ga zajebu skroz, uopste vise ne radi
Ja usla za njima i pitam ih zasto ste to uradili ne sacekavsi da svi udjemo, kako cemo mi sad ponistiti, nelogicno radite
Ma sad ce da proradi veli ona, vraticu ga...istiska nesto samo vidis ugasise se aparati u celom tranvaju
Nije ga vratila uzivot no izasla na sledecoj stanici ostavivsi sve aparate blokirane
Dakle retard na kub

grejem se pod cebetom,nadam se da necu dobiti upalu pluca jer sam dva sata koracala na minus tri samo u dzemperu.sunce sija,ja iznajmila stapove pa uzbrdo do vrha.gore u kaficu sam se skinula u potkosulju.iz mene je izlazila para kao iz vekne hleba tek izvadjene iz peci.
inace ceo kopaonik nema kapi vode,pukla je neka glavna cev.svi wc po kaficima zakljucani..uzas
ne umem da skinem sliku sa tel,u kaficu veliko ognjiste,a nad njim se dime neke sunkice...jao kako mirisu...

Napolju se smrklo ko da će gomna da padaju, boli me stomak i leđa još gore odvaljuju, sve obaveze sam pomerila za sutra, mrzi me da živim i mrzim ove dane u mesecu. Celu noć sam se preznojavala, sad se smrzavam, hbni hormoni.
A nisam ni mužu prethodno dušu izvadila :rida:

stock-photo-24556859-business-man-drinking-strawberry-milkshake.jpg

Napolju se smrklo ko da će gomna da padaju, boli me stomak i leđa još gore odvaljuju, sve obaveze sam pomerila za sutra, mrzi me da živim i mrzim ove dane u mesecu. Celu noć sam se preznojavala, sad se smrzavam, hbni hormoni.
A nisam ni mužu prethodno dušu izvadila :rida:

Tako i mene hormoni cepaju u ludom pms a ja mislila to samo matore zene imaju.
Samo ja muzu dusu izvadim obavezno. Kako da ga lisim toga da oseti sve cari zenskog bica :malav:

Tema: medo i ja dosli do stana. Malo da obidjemo. Al je ovde hladno. Cim sam usla popalila svo grejanje na max, kvarcnu, uljani i norveski i iskocio osigurac. Morala sam smanjiti da bi medo mogao gledati crtani na tv.
A tek najavljuju minuse. A lepo sam im rekla kupite tA pec a oni nece. Ludi matorci. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back