Sta trenutno radis 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
''Koliko su ljubavne kombinacije na poslu važne za produktivnost i samu firmu govori podatak da neke od najvećih svetskih kompanija, kao što su „Majkrosoft", „Gugl" i „Micubiši", o tome jako vode računa, tako što podstiču bliskost među zaposlenima. Razlog nije bezazlen - bliskost može veoma podsticajno da deluje na radnu atmosferu i učinak, a nekim kompanijama to odgovara jer takvi supružnici i u bračnom krevetu pričaju o poslu. Japan je ovde otišao najdalje i u skoro svim velikim preduzećima se podstiču emotivne veze. „Micubiši" je čak osnovao i klub za usamljena srca zaposlenih, čijim je posredstvom sklopljeno oko 2.000 brakova, što je rezultiralo povećanjem produktivnosti za čak 37 odsto.''

:heart:

- - - - - - - - - -

iiiii samo za Predsednika

nije mi jasno sto nisu leteli kad su zeznuli klijente, kad su lagali i klijente i tebe i sl....dovoljno dobri razlozi za letacinu....a ne veza

koliko sam ja shvatila, a ovo je divkin prvi post vezan za to, najveci problem je veza

znaci ovo nije normlano
lepo sam rekla svima - nemojte da vam padne ne apemt da se muvate medjusobno i da se flertujete i ulazite sa klijentima u bilo kakve relacije sem poslovne
i sad saznam da su se njih dvoje - personal, smuvali
sastanak sam vec po drugom pitanju zakazala za sredu
sad cu ladno u sredu da im kazem majke mi - ovog momenta izaberite, ili posao ili veza
kakvo je bre ovo ludilo
ko se ovde bavi astrologiom :uja: kad prolaze ove uzhebane planete??

koliko sam ja shvatila, a ovo je divkin prvi post vezan za to, najveci problem je veza

Jeste to divkin prvi post, samo sto je boldovan pogresan akcenat
Kako samo previdite ono da je sastanak vec zakazan drugim povodom?
Ta veza je kap koja je prelila casu, jer za par meseci koliko saradjujemo sve na sta je na pocetku skrenuta paznja da se ne radi je sa njihove strane uradjeno
A divka jede gomno po stoti put sto za ucinjene greske ne odbija od plate, nego pokusava razgovorom da ispravi

Možeš da im daš bez pardona oktaz ili da ih sankcionišeš, ako imaš to pravilo u svom Pravilniku o radu...moraš da imaš uneto tamo napismeno šta ne dozvoljavaš i zaposleni moraju da to poštujuju...e to ti je po ZOR-u z:)

Pijem kaficu :kafa:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back