dive
Legenda
- Poruka
- 61.252
nemam pojma sta ce da kaze, vidim da je veza trn u oku, a ne sme da bude
nije problem veza, nego nepostovanje dogovora koji smo imali i na koji su pristali
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemam pojma sta ce da kaze, vidim da je veza trn u oku, a ne sme da bude
nije problem veza, nego nepostovanje dogovora koji smo imali i na koji su pristali
Sa aspekta zakona o radu, tvoj otkaz bi se mogao okarakterisati kao nezakonit. To naravno pod uslovom da smo u normalnoj drzavi.
predsednik je u pravu...tvoj usmeni dogovor pada na sudu na keca
kakav ugovor o radu imas sa njima? kada istice?
Sve i da je bio pismeni dogovor, dzaba, nistav je, jer je diskriminatorski.
Ovo bi za mene bio idealan slucaj. Sve novine bi pisale, a ja bi bio zastupnik Romea i Julije.![]()
nije mi jasno sto nisu leteli kad su zeznuli klijente, kad su lagali i klijente i tebe i sl....dovoljno dobri razlozi za letacinu....a ne veza
znaci ovo nije normlano
lepo sam rekla svima - nemojte da vam padne ne apemt da se muvate medjusobno i da se flertujete i ulazite sa klijentima u bilo kakve relacije sem poslovne
i sad saznam da su se njih dvoje - personal, smuvali
sastanak sam vec po drugom pitanju zakazala za sredu
sad cu ladno u sredu da im kazem majke mi - ovog momenta izaberite, ili posao ili veza
kakvo je bre ovo ludilo
ko se ovde bavi astrologiomkad prolaze ove uzhebane planete??
znam, znam
ljudi dobijaju poslodavce na sudu samo tako zbog lose ''odradjenih'' otkaza, ali mnogi ni ne znaju svoja prava, na zalost
koliko sam ja shvatila, a ovo je divkin prvi post vezan za to, najveci problem je veza
znam, znam
ljudi dobijaju poslodavce na sudu samo tako zbog lose ''odradjenih'' otkaza, ali mnogi ni ne znaju svoja prava, na zalost
došao sam na posao
jedem jabuku
psujem
Imam efektivno sat vremena mira i tišine da doručkujem i onda kreće dalje ludilo danas...
Kada se ti poradjas?![]()
Između 6. Aprila i 8. Maja (tad je termin)
Znači ima još ihaaaaj![]()
Oooo, da, imas jos vremena
Ja mislila uskoro![]()