Modesti B.
gospođa Vineti
- Poruka
- 48.121
Ma da kad je opravdano, ali vecina ih shvata kao "dobardan".ja u zivotu nisam to popila
imaju oni svoju svrhu, ja imam jako veliku odbojnost prema toj vrsti lekova, i mozda sam i pogresila sto par puta nisam uzela u nekim situacijama, ne valja bas sve prezivljavati ciste glave, cini mi se da bolje prodju ovi koji za strasne situacije gucnu nesto i postede ceo organizam vlelike muke....ali ja nikad nisam uspela da se nateram da to progutam
Pa moja kuma se bila usikala toliko mnogo tabletama za smirenje na svadbi svog sina, da ja prosto nisam znala sta da radim sa zenom. Prvo nikako da skapiram sta joj je...sva cudna, neki smesak i sve ravno...a svadba, gosti sa strane, puna joj kuca, kasni se na vencanje....ona ladovina.
Nije se secala gotovo nicega sa svadbe, ne znas posle da li da je zalis ili isamaras. Kaze, pa ja jednu, pa drugu pa trecu da mi pomogne. Sta bre da ti pomogne? Da setas udrogirana i beskorisna na takav dan.

A vidim ja kod njih u kuci samo namesteni stolovi, prevrnute case na njima i sve tako stoji....nikakvo posluzenje, a znam da je spremala, pitam sta se desava, niko mi nista ne odgovara, pa reko bas me briga. kad ono...