Sta trenutno radis 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nekad i to prija...mada sam ja vise tip koji voli drugima da ugadja, sto se tice kuvanja.

...ja idem na zracenje 5 dana u nedelji, dodjem oko pola 12 kuci, i kad god mogu ili ona ne zna ja kuvam, a ima dana kad sam nikakva, ili ona pozeli da spremi
nesto svom detetu, pa joj ja to velikodusno prepustim.....mada sam inace neko ko kad god moze izbegne kuvanje....ne volim, kuvam sto moramo da jedemo i
to je to...mnogi mi to zameraju ali me iskreno bas briga bar se ne foliram kako mi je boravak u kuhinji izivanje...mada znam da ima i takvih i to postujem..svako
nesto voli....

...ja idem na zracenje 5 dana u nedelji, dodjem oko pola 12 kuci, i kad god mogu ili ona ne zna ja kuvam, a ima dana kad sam nikakva, ili ona pozeli da spremi
nesto svom detetu, pa joj ja to velikodusno prepustim.....mada sam inace neko ko kad god moze izbegne kuvanje....ne volim, kuvam sto moramo da jedemo i
to je to...mnogi mi to zameraju ali me iskreno bas briga bar se ne foliram kako mi je boravak u kuhinji izivanje...mada znam da ima i takvih i to postujem..svako
nesto voli....

Pa to je posteno. Lepo kazes da ne volis da kuvas i sta sad?
Vecina zena ne voli da kuva, ali jako malo njih ce to priznati. Mada, i ne moraju priznati....nebitno.

Pa to je posteno. Lepo kazes da ne volis da kuvas i sta sad?
Vecina zena ne voli da kuva, ali jako malo njih ce to priznati. Mada, i ne moraju priznati....nebitno.

..pa naravno da je posteno, svi moji to znaju, ali zato ne izbegavam ni da kuvam ni da mesim, i sta vec treba, sve ja to odradim i pocistim za sobom samo da ne moram
tamo da provodim neko veliko vreme....meni je to kao neko nuzno zlo, radim, cutim, ne gundjam....ali da ne traje sto godina i da je ukusno :)

..pa naravno da je posteno, svi moji to znaju, ali zato ne izbegavam ni da kuvam ni da mesim, i sta vec treba, sve ja to odradim i pocistim za sobom samo da ne moram
tamo da provodim neko veliko vreme....meni je to kao neko nuzno zlo, radim, cutim, ne gundjam....ali da ne traje sto godina i da je ukusno :)

Tako vecina zena.
Nemate taj osecaj za filing sto se tice kuvanja i hrane....to je vise cosa nostra, karakteristicno za muskarce. Meni niceg lepseg nego tri-cetiri sata pored kotlica, koji lagano krcka. Idi begaj...

Uvek me kopkalo to prebukiranje hotela.

Jel vi to namerno radote ili se samo zeznete. I sta radis ako ti se svi pojave?

Mi smo biznis hotel, tako da prebukiramo namerno. Uvek imas neki procenat no shows jer su nam gosti vecinom iz zemlje i dolaze poslovno. Ako smo prebukirani za neki veci broj, onda okrenem hotele u komsiluku da vidim jel prodaju nesto, pa ih poaljem tamo i platim im taksi.
Manji turisticki hoteli to teze mogu da izvedu jer imaju turiste koji bukiraju mesecima unapred hotel i kartu.

Tako vecina zena.
Nemate taj osecaj za filing sto se tice kuvanja i hrane....to je vise cosa nostra, karakteristicno za muskarce. Meni niceg lepseg nego tri-cetiri sata pored kotlica, koji lagano krcka. Idi begaj...

...to je zato sto ti to ne moras da radis, pa radis iz zadovolstva po nekad, a nama je to pod obavezno, i onda to obavzeno i kvari volju kod mnogih koje su je kao imale u pocetku....ja
doduse nisam nikad iako kazu da lepo kuvam i mesim....al dzaba to meni ne znaci nista sem sto znam da ce se to sto sam spreimila i pojesti....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back