Jacob
Buduća legenda
- Poruka
- 49.565
Prebukiran hotel, al neka malo kockanja. Sta je 4 sobe na 400...
Radim
Uvek me kopkalo to prebukiranje hotela.
Jel vi to namerno radote ili se samo zeznete. I sta radis ako ti se svi pojave?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prebukiran hotel, al neka malo kockanja. Sta je 4 sobe na 400...
Radim
taj tje tek da počne da izlazi i ne samo vikendom
pijem čaj..
Pričam na Skypeu sa sveki prvi put posle mesec dana opet, baš mi je nedostajala...![]()
Оће то, кад се видите једном у 2 године и чујете једном у месец дана![]()
Oproban recept za dobar odnos sa rodbinom![]()
Оће то, кад се видите једном у 2 године и чујете једном у месец дана![]()
..rucala, oprala sudove, smuckala kafu i sad odmaram.....cure legle da i one odmore, danas su one bile kuvarice![]()
Nekad i to prija...mada sam ja vise tip koji voli drugima da ugadja, sto se tice kuvanja.
...ja idem na zracenje 5 dana u nedelji, dodjem oko pola 12 kuci, i kad god mogu ili ona ne zna ja kuvam, a ima dana kad sam nikakva, ili ona pozeli da spremi
nesto svom detetu, pa joj ja to velikodusno prepustim.....mada sam inace neko ko kad god moze izbegne kuvanje....ne volim, kuvam sto moramo da jedemo i
to je to...mnogi mi to zameraju ali me iskreno bas briga bar se ne foliram kako mi je boravak u kuhinji izivanje...mada znam da ima i takvih i to postujem..svako
nesto voli....
Pa to je posteno. Lepo kazes da ne volis da kuvas i sta sad?
Vecina zena ne voli da kuva, ali jako malo njih ce to priznati. Mada, i ne moraju priznati....nebitno.
..pa naravno da je posteno, svi moji to znaju, ali zato ne izbegavam ni da kuvam ni da mesim, i sta vec treba, sve ja to odradim i pocistim za sobom samo da ne moram
tamo da provodim neko veliko vreme....meni je to kao neko nuzno zlo, radim, cutim, ne gundjam....ali da ne traje sto godina i da je ukusno![]()
Uvek me kopkalo to prebukiranje hotela.
Jel vi to namerno radote ili se samo zeznete. I sta radis ako ti se svi pojave?
Tako vecina zena.
Nemate taj osecaj za filing sto se tice kuvanja i hrane....to je vise cosa nostra, karakteristicno za muskarce. Meni niceg lepseg nego tri-cetiri sata pored kotlica, koji lagano krcka. Idi begaj...