gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
cekam juniorku da se probudi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ko se jos svadja oko politike?

JA!
Narocito sa pure svapskom krvlju koja povlaci paralelu izmedju mene i njega, a ne, ne sinak, nismo mi potepali 52 miliona ljudi, da zahebes ti to...kako obrazovan covek moze da bude kratkovid...a sve je pocelo nevino, da mi se ne svidja mnogo njihova Pinakoteka i da Grci nisu ludi...mozes da zamislis dokle je doslo kada sam pocela da pominjem Kosovsku bitku![]()
JA!
Narocito sa pure svapskom krvlju koja povlaci paralelu izmedju mene i njega, a ne, ne sinak, nismo mi potepali 52 miliona ljudi, da zahebes ti to...kako obrazovan covek moze da bude kratkovid...a sve je pocelo nevino, da mi se ne svidja mnogo njihova Pinakoteka i da Grci nisu ludi...mozes da zamislis dokle je doslo kada sam pocela da pominjem Kosovsku bitku![]()
JA!
Kad smo kod Grka... ispišo im se Varoufakis u usta... i to onako momački.JA!

...zaboga...posvadjah se oko politike sa Nemcem da mi se ruke tresu od besa...ma idi bre covece u pm...
1.Imaju nacista mnogo u zemlji-taj kult je i danas jako popularan.
2.Hitler je najveci zlocinac u istoriji planete Zemlje.
3.Sedam kredita im je oprosteno jer nisu mogli da ih vrate a oni se sada izivljavaju nad Grckom.
4.Umisljaju da su plave krvi a svi ostali "niza bica" iako to naravno nije tacno.
5.Nakon rata gomila nacista je pobegla u Ameriku da ne bi odgovarali za svoje zlocine.
Nakon ovih pet stavki svaki svaba umukne.Nema rasprave,rebnes im cinjenice i ucutkas umisljene olose.Cao ce.
3.Sedam kredita im je oprosteno jer nisu mogli da ih vrate a oni se sada izivljavaju nad Grckom.
4.Umisljaju da su plave krvi a svi ostali "niza bica" iako to naravno nije tacno.
5.Nakon rata gomila nacista je pobegla u Ameriku da ne bi odgovarali za svoje zlocine.
Nakon ovih pet stavki svaki svaba umukne.Nema rasprave,rebnes im cinjenice i ucutkas umisljene olose.Cao ce.
I onda se bas nasekiraju.

Ako bi neki Nemac da se raspravlja to su stvari kojima ga ucutkas a ne da se treses i drhtis zbog nadobudnog lika.

to
- - - - - - - - - -
a cemu ovaj zamisljeni dijalog?
nije kao da moras da sreces nemce ako ne zelis, sedis di si i ne mrdas dalje i bezbedna si
a bre ljudi ako vam ne odgovaraju druge nacije nemojte izlaziti iz svog grada/zemlje i stvar resena
to glumljenje kosmopilita a ovamo prezir prema svima i glumljenje kalimera ne kontam
sedi kuci i cuti ako ti ne odgovara...
ne mislim samo ti, svi koji imate te tripove

Ako bi neki Nemac da se raspravlja to su stvari kojima ga ucutkas a ne da se treses i drhtis zbog nadobudnog lika.
nije to pitanje dal on tebi odgovara ili ne
nego dal ti njemu "odgovarash"
nakon sto sam s jednim takvim nabjedjenim govnetom od covjeculjka dijelila kancelariju godinu dana
vishe mi je nego jasno o chemu se tu radi
i to je lik doshao ovamo da zhivi, a sere po nama 24/7
e, ne moze
mogu samo ja da kenyam po sebi
to se zove samokritika![]()
svako ko ode negde a onda pjuje po toj zemlji je idot, nema to veze dal je nemac i sl...to su individue retardirane...sta si doso ovde onda koj moj, vrati se nazad
to je na istom nivou ko kad neko nas ode tamo voli evrice na racunu al serre po njima, pa idiote izvoli ovde onda, ne mrdaj ne blamiraj se
cela ta rasprava je nepotrebna
zasto mislis da je ta rasprava jednodimenziona?jeli je...a kako se zove nekoliko takvih na okupu, a nisu rodjaci?
misli ti sta oces, al tu se kenya s tochno odredjene pozicije
za koju je on, samim svojim rodjenjem, predodredjen, a ti...jelte, nisi
i kod njih je to najuochljivije
englez ima makar toliko obraza da cuti ponekad
zasto mislis da je ta rasprava jednodimenziona?
pa i ti kao njen ucesnik utices na njen tok
svojim predubedjenjem vec pravis teren za picvajz odredjene vrste
ne samo ti, bilo ko od nas za neke situacije, ne mislim sad samo na ovu nemac vs srbin...inace...
kako sejes tako zanjes