sta trenutno radis 2

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ko se jos svadja oko politike?

JA!
Narocito sa pure svapskom krvlju koja povlaci paralelu izmedju mene i njega, a ne, ne sinak, nismo mi potepali 52 miliona ljudi, da zahebes ti to...kako obrazovan covek moze da bude kratkovid...a sve je pocelo nevino, da mi se ne svidja mnogo njihova Pinakoteka i da Grci nisu ludi...mozes da zamislis dokle je doslo kada sam pocela da pominjem Kosovsku bitku:lol:

JA!
Narocito sa pure svapskom krvlju koja povlaci paralelu izmedju mene i njega, a ne, ne sinak, nismo mi potepali 52 miliona ljudi, da zahebes ti to...kako obrazovan covek moze da bude kratkovid...a sve je pocelo nevino, da mi se ne svidja mnogo njihova Pinakoteka i da Grci nisu ludi...mozes da zamislis dokle je doslo kada sam pocela da pominjem Kosovsku bitku:lol:

sve ti je to bespotrebno
nemoj to sebi raditi nema poente, jer uvek ce svako na svoju vodenicu da vuce....sta ce ti to kad ima boljih tema za prijatna i zanimljiva caskanja

JA!

Grci su budale, to stoji, Nemci su fasisti i to stoji, pinakoteka je nista posebno, madjarski muzej lepe umetnosti je zakon i tako...

JA!

to ti se jednom rechenicom zavrshava
kaze se fino; da su rusi bili upola "kulturni" i "disciplinovani" ko vi danas bi njemacki bio rashiren ko etrurski
a nije da niste zasluzili.
cao, zdravo.

Poslednja izmena:
JA!
Kad smo kod Grka... ispišo im se Varoufakis u usta... i to onako momački.

...zaboga...posvadjah se oko politike sa Nemcem da mi se ruke tresu od besa...ma idi bre covece u pm...

1.Imaju nacista mnogo u zemlji-taj kult je i danas jako popularan.
2.Hitler je najveci zlocinac u istoriji planete Zemlje.
3.Sedam kredita im je oprosteno jer nisu mogli da ih vrate a oni se sada izivljavaju nad Grckom.
4.Umisljaju da su plave krvi a svi ostali "niza bica" iako to naravno nije tacno.
5.Nakon rata gomila nacista je pobegla u Ameriku da ne bi odgovarali za svoje zlocine.

Nakon ovih pet stavki svaki svaba umukne.Nema rasprave,rebnes im cinjenice i ucutkas umisljene olose.Cao ce.

Poslednja izmena:
3.Sedam kredita im je oprosteno jer nisu mogli da ih vrate a oni se sada izivljavaju nad Grckom.
4.Umisljaju da su plave krvi a svi ostali "niza bica" iako to naravno nije tacno.
5.Nakon rata gomila nacista je pobegla u Ameriku da ne bi odgovarali za svoje zlocine.

Nakon ovih pet stavki svaki svaba umukne.Nema rasprave,rebnes im cinjenice i ucutkas umisljene olose.Cao ce.

I onda se bas nasekiraju.

da bas se nasekiraju

prvo, 70 g kasnije ce ti reci da ga bole uvo sta je neko tad uradio
za kredite ne verujem ni ja a i da je tako koga briga
naravno da misle da su bolji od svih, a cime ces pobiti da nisu?
pogleda prvo

I onda se bas nasekiraju.

to :lol:

- - - - - - - - - -

a cemu ovaj zamisljeni dijalog?
nije kao da moras da sreces nemce ako ne zelis, sedis di si i ne mrdas dalje i bezbedna si :lol:

a bre ljudi ako vam ne odgovaraju druge nacije nemojte izlaziti iz svog grada/zemlje i stvar resena
to glumljenje kosmopilita a ovamo prezir prema svima i glumljenje kalimera ne kontam
sedi kuci i cuti ako ti ne odgovara...
ne mislim samo ti, svi koji imate te tripove

e ako si im rekla, udri sad jedan paulaner da se razladis

Ako bi neki Nemac da se raspravlja to su stvari kojima ga ucutkas a ne da se treses i drhtis zbog nadobudnog lika.

ja ne znam u kojoj to prilici ja ima da natrljavam nemcu nos za njihovu nasu ili bilo ciju istoriju?
ovde kod nas? zasto bih, sta time dobijam, udri na gosta
kod njih u de? o sveta kravo pa koji je to nivo idiotizma da odes tamo a da ne volis i jos da pljujes :lol:
na nekom trecem terenu? gubljenje vremena na bespotrebno

to :lol:

- - - - - - - - - -

a cemu ovaj zamisljeni dijalog?
nije kao da moras da sreces nemce ako ne zelis, sedis di si i ne mrdas dalje i bezbedna si :lol:

a bre ljudi ako vam ne odgovaraju druge nacije nemojte izlaziti iz svog grada/zemlje i stvar resena
to glumljenje kosmopilita a ovamo prezir prema svima i glumljenje kalimera ne kontam
sedi kuci i cuti ako ti ne odgovara...
ne mislim samo ti, svi koji imate te tripove

nije to pitanje dal on tebi odgovara ili ne
nego dal ti njemu "odgovarash"
nakon sto sam s jednim takvim nabjedjenim govnetom od covjeculjka dijelila kancelariju godinu dana
vishe mi je nego jasno o chemu se tu radi
i to je lik doshao ovamo da zhivi, a sere po nama 24/7
e, ne moze
mogu samo ja da kenyam po sebi
to se zove samokritika :lol:

Ako bi neki Nemac da se raspravlja to su stvari kojima ga ucutkas a ne da se treses i drhtis zbog nadobudnog lika.

Nemci obozavaju da se raspravljaju, to je njima fetis. Niko ti nece reci direktnije, nikada te nece lagati, to je njihovo misljenje i ubedi ih dokazima u suprotno, sve ce ti reci u lice, nikada se nece kriti iza "duso, srce" manipulacije ali niko nije iskreniji od njih, ako mogu da pomognu, ako zasluzujes, pomoci ce bez racuna, cene zenu apsolutno jednako, niko ti nece postovati skolu vise od njih, niko te nece ceniti zbog toga sto si ucio njihov jezik vise od njih, uvek su direktni, posteni i zahtevni...uopste ne treba izbegavati rasprave sa njima, iz mog iskustva to nisu bandoglavi i bezobrazni ljudi, nisu ni umisljeni, sa fer plej pozicije rasprave i jesu najbolje a njim se to jako dopada...kada im kazes "nije tako, ovako je" on te zapravo ceni...i nema sanse da nadmeno i uobrazeno pogleda sa neke visine, oni se ne sklanjaju od sukoba misljenja cak ga poprilicno podrzavaju...naravno, ako si pristojna osoba koja ne vristi...to je ono sto ja najvise cenim kod njih a najmanje kod Engleza, Nemac nece da te laze, oni kazu sta misle pa nek pukne gora.

nije to pitanje dal on tebi odgovara ili ne
nego dal ti njemu "odgovarash"
nakon sto sam s jednim takvim nabjedjenim govnetom od covjeculjka dijelila kancelariju godinu dana
vishe mi je nego jasno o chemu se tu radi
i to je lik doshao ovamo da zhivi, a sere po nama 24/7
e, ne moze
mogu samo ja da kenyam po sebi
to se zove samokritika :lol:

svako ko ode negde a onda pjuje po toj zemlji je idot, nema to veze dal je nemac i sl...to su individue retardirane...sta si doso ovde onda koj moj, vrati se nazad
to je na istom nivou ko kad neko nas ode tamo voli evrice na racunu al serre po njima, pa idiote izvoli ovde onda, ne mrdaj ne blamiraj se

cela ta rasprava je nepotrebna

svako ko ode negde a onda pjuje po toj zemlji je idot, nema to veze dal je nemac i sl...to su individue retardirane...sta si doso ovde onda koj moj, vrati se nazad
to je na istom nivou ko kad neko nas ode tamo voli evrice na racunu al serre po njima, pa idiote izvoli ovde onda, ne mrdaj ne blamiraj se

cela ta rasprava je nepotrebna

jeli je...a kako se zove nekoliko takvih na okupu, a nisu rodjaci?
misli ti sta oces, al tu se kenya s tochno odredjene pozicije
za koju je on, samim svojim rodjenjem, predodredjen, a ti...jelte, nisi
i kod njih je to najuochljivije
englez ima makar toliko obraza da cuti ponekad

jeli je...a kako se zove nekoliko takvih na okupu, a nisu rodjaci?
misli ti sta oces, al tu se kenya s tochno odredjene pozicije
za koju je on, samim svojim rodjenjem, predodredjen, a ti...jelte, nisi
i kod njih je to najuochljivije
englez ima makar toliko obraza da cuti ponekad
zasto mislis da je ta rasprava jednodimenziona?
pa i ti kao njen ucesnik utices na njen tok
svojim predubedjenjem vec pravis teren za picvajz odredjene vrste
ne samo ti, bilo ko od nas za neke situacije, ne mislim sad samo na ovu nemac vs srbin...inace...
kako sejes tako zanjes

zasto mislis da je ta rasprava jednodimenziona?
pa i ti kao njen ucesnik utices na njen tok
svojim predubedjenjem vec pravis teren za picvajz odredjene vrste
ne samo ti, bilo ko od nas za neke situacije, ne mislim sad samo na ovu nemac vs srbin...inace...
kako sejes tako zanjes

zato sto sam u njoj vishe puta ucestovala
s raznim ljudima
do tada, bila sam uvjerena da si u pravu i da ne treba robovati predrasudama, ali nije tako
dva razgovora s "evropskim humanitarcima" kasnije, recimo
i imala bi puno "gore" misljenje od mog

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back