гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
ja se nocas smrzla ,mrzelo me da ustajem po cebe i gace
spavas gola, oh ti pohotnice!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zar ti dete nije otislo na more?
vratila sam se kuci.imala sam plan da ustanem sabajle,obavim kupovinu,biblioteku i kuvanje dok je jos svezina
posto svezine nije bilo ni u sest jutros(pretpostavljam) ustala sam kasno i do sad se majala napolju
juce sam cula savet da se mokar peskir stavi u zamrzivac,pa kad krenes napolje da imas sa cim da se rashladis
i sad se pogledam u liftu,lele ja ovako medj svet,peskir oko vrata kao bokser,a majica mokra do sisa
al zato stvarno pomaze
sad cu da ohladim kucu koliko mogu i da vezem kecelju,pa da se bacim na kuvanje i pecenje za nedelju dana.ja odoh sutra u cg,moji dolaze kasnije pa da imaju sta da jedu
a te price ne mogu da jedem,vruce mi je...to jos nisam dozivela![]()

Ja hladnu![]()
Dugo smo cekali da mu se otac smiluje da mi posalje saglasnost da vadim sama pasos. Jutros smo ga dobili i vec sam ga ispratila na bus. Veceras krecu...
Vec mi fali ali mu je svakako bolje na moru nego ovde. A sada cu i ja moci malo da svrljam![]()

Eee... da sam bila pametnija i slusala nagon![]()
spavas gola, oh ti pohotnice!
gace nase nasusneOk cebe..al sta ce ti gatijice..tu je uvek hot..![]()
Dugo smo cekali da mu se otac smiluje da mi posalje saglasnost da vadim sama pasos. Jutros smo ga dobili i vec sam ga ispratila na bus. Veceras krecu...
Vec mi fali ali mu je svakako bolje na moru nego ovde. A sada cu i ja moci malo da svrljam![]()

Ja uvek spavam u gatjama. Sto je sigurno, sigurno je, inace prehladim bubrege![]()

Ja uvek spavam u gatjama. Sto je sigurno, sigurno je, inace prehladim bubrege![]()

Oduvek sam mrzeo zenske gatjice..najvise one sa duplim lastisom i dodatkom u donjem delu.gace nase nasusne
bice mu super,a normalno je da nama uvek fale

Oduvek sam mrzeo zenske gatjice..najvise one sa duplim lastisom i dodatkom u donjem delu.![]()

kakve li su to gace?
el ove?
![]()
Pa ti ideš na more ovih dana... normalno da si srećna...inace ja sam od jutros nesto odlepila.pijem kafu..jao kakava je divna
jedem jaja,jaoooo sto su ukusna
paradajz sa fetom i maslinovim...
godinu dana jedem pahuljice,sad mi zubarka zabranila.u stvari rekla mi je ebale te semenke
tako da sam se dokopala prave hrane![]()
pa nije ni cudo da ih mrzi ako mu to zena nosi svake noci![]()

ne breekakve li su to gace?
el ove?
![]()
mislio na zenske gatje ..ne na vestacki *****
idem veceras.kad pomislim kako ce mi biti divno putovanje u sestokrevetnoj kabini,ja donji lezaj,oko mene 5 pari smrdljivih cipela,sve zamandale da im ne duva.....bas se radujem putovanjuPa ti ideš na more ovih dana... normalno da si srećna...

pa neki mozda to i vole![]()
)