sta trenutno radis 2

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zar ti dete nije otislo na more?
vratila sam se kuci.imala sam plan da ustanem sabajle,obavim kupovinu,biblioteku i kuvanje dok je jos svezina
posto svezine nije bilo ni u sest jutros(pretpostavljam:rumenko:) ustala sam kasno i do sad se majala napolju
juce sam cula savet da se mokar peskir stavi u zamrzivac,pa kad krenes napolje da imas sa cim da se rashladis
i sad se pogledam u liftu,lele ja ovako medj svet,peskir oko vrata kao bokser,a majica mokra do sisa
al zato stvarno pomaze
sad cu da ohladim kucu koliko mogu i da vezem kecelju,pa da se bacim na kuvanje i pecenje za nedelju dana.ja odoh sutra u cg,moji dolaze kasnije pa da imaju sta da jedu
a te price ne mogu da jedem,vruce mi je...to jos nisam dozivela:lol:

Dugo smo cekali da mu se otac smiluje da mi posalje saglasnost da vadim sama pasos. Jutros smo ga dobili i vec sam ga ispratila na bus. Veceras krecu...
Vec mi fali ali mu je svakako bolje na moru nego ovde. A sada cu i ja moci malo da svrljam :)

Pa kad je pijes od 8.

- - - - - - - - - -

Dugo smo cekali da mu se otac smiluje da mi posalje saglasnost da vadim sama pasos. Jutros smo ga dobili i vec sam ga ispratila na bus. Veceras krecu...
Vec mi fali ali mu je svakako bolje na moru nego ovde. A sada cu i ja moci malo da svrljam :)

Sad ti tek vidim nick. Dobro da ima ko da mu da saglasnost.:)

spavas gola, oh ti pohotnice!

Ok cebe..al sta ce ti gatijice..tu je uvek hot..:D
gace nase nasusne

bice mu super,a normalno je da nama uvek fale

inace ja sam od jutros nesto odlepila.pijem kafu..jao kakava je divna
jedem jaja,jaoooo sto su ukusna
paradajz sa fetom i maslinovim...:pljus:
godinu dana jedem pahuljice,sad mi zubarka zabranila.u stvari rekla mi je ebale te semenke
tako da sam se dokopala prave hrane:lol:

Oduvek sam mrzeo zenske gatjice..najvise one sa duplim lastisom i dodatkom u donjem delu.:rumenko:

kakve li su to gace?:think:
el ove?
ssjj000077_200x200.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back