sta trenutno radis 2

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jeli je...a kako se zove nekoliko takvih na okupu, a nisu rodjaci?
misli ti sta oces, al tu se kenya s tochno odredjene pozicije
za koju je on, samim svojim rodjenjem, predodredjen, a ti...jelte, nisi
i kod njih je to najuochljivije
englez ima makar toliko obraza da cuti ponekad

...Englez ti nikada nece reci sta misli. Prezirem tu njihovu osobinu. Lazljivi su do koske i zahebace te glatko dok te Nemac nece zahebati, u vecini slucajeva. Moja iskustva sa Nemcima i Holandjanima su i vise nego pozitivna a nije ih bilo malo. Makar ja volim sto na um to na drum.

...Englez ti nikada nece reci sta misli. Prezirem tu njihovu osobinu. Lazljivi su do koske i zahebace te glatko dok te Nemac nece zahebati, u vecini slucajeva. Moja iskustva sa Nemcima i Holandjanima su i vise nego pozitivna a nije ih bilo malo. Makar ja volim sto na um to na drum.

s holandjanima ok
radila sam s njima i stvarno je sve bilo maksimalno korektno
iz moje perspektive shvabe su...paaa...recimo da im se oni ratovi nisu slucajno omakli i opet ce
oni prosto imaju previsoko misljenje o sebi, da to tako formuliram
a englezi...znas kako, ne moram ja bash sve znati, ni sve reci...to je nesto sto naucish s godinama
i primjeniti i postovati
sto se zaeba tiche - s njima sve na papir
tu je amer, po mom dosadasnjem iskustvu, najveci car

Elena mi slomila vrhove keceva na klackalicu i sad se sekiram.
Sta ako joj pocrne?
Sta ako se pokvare ili postanu podlozniji kvarovima?
Sta ako je nekako povredila koren/desni?
Sta ako joj budu ruzni?
Sta ako me ugrize sa tim ostrim zubima?

:aha:

Budi spremna da će se pojaviti cirkularni karijes, da će pocrneti, i kruniti se dalje. :sad2: Izgleda grozno, i može da se popravlja, ali ne znam koliko bi ona bila mirna kod zubara. Mislim da je baš mala. :(

Sta ako joj pocrne?
Sta ako joj budu ruzni?

Посети стоматолога па га питај. Ми нисмо стручни.

- - - - - - - - - -

Budi spremna da će se pojaviti cirkularni karijes, da će pocrneti, i kruniti se dalje. :sad2: Izgleda grozno, i može da se popravlja, ali ne znam koliko bi ona bila mirna kod zubara. Mislim da je baš mala. :(

Циркуларни каријес се јавља из сасвим других разлога.

Glavni uzrok nastanka su rafinisani ugljeni hidrati koji su sastavni deo velikog broja svakodnevnih zivotnih namirnica ,ali I sastavni deo svih slatkih grickalica.

Cesti dnevni I nocni obroci,posebno losa navika da se dete uspavljuje I hrani u snu bocicom sa zasladjenom vodom,cajem,sokom I mlekom

Poslednja izmena od moderatora:
Sta ako joj pocrne?
Sta ako joj budu ruzni?

sta ako joj ispadnu sa 7 godina i izrastu novi, zamisli i to se desava :eek:

vodi je kod zubara mi jesmo svemocni i sveznajuci forumasi ali bas ne burgijamo po zubima :lol:

ja ne znam u kojoj to prilici ja ima da natrljavam nemcu nos za njihovu nasu ili bilo ciju istoriju?
ovde kod nas? zasto bih, sta time dobijam, udri na gosta
kod njih u de? o sveta kravo pa koji je to nivo idiotizma da odes tamo a da ne volis i jos da pljujes :lol:
na nekom trecem terenu? gubljenje vremena na bespotrebno

Ako je tebi fetis da pokusavas sa zakucavanjem mene slobodno ali neka ti je jasno da nemas prava da se bunis kad zakucam ja tebe jer mi skaces za vrat bez razloga i cimas me za tastaturu.
A svetu kravu obesi macku o rep.

Nemce cim krenu sa politickim provokacijama treba zakucati tako da ucute kao i sve koji ne umeju normalno da se ponasaju.

Ako je tebi fetis da pokusavas sa zakucavanjem mene slobodno ali neka ti je jasno da nemas prava da se bunis kad zakucam ja tebe jer mi skaces za vrat bez razloga i cimas me za tastaturu.
A svetu kravu obesi macku o rep.

Nemce cim krenu sa politickim provokacijama treba zakucati tako da ucute kao i sve koji ne umeju normalno da se ponasaju.

sta besnis bre ti?
pitam te lepo, iznela si misljenje javno sta mislis da pricas ovde sama sa sobom? ako patis od sizofrenije leci se bre, ako oces sama sa sobom da caskas izvoli ugasi komp pa mrmljaj
covek je lepo pita ona besni, o sveta kravo ima li te, vid budale
ako ti se zakucava navataj nekog balavca da te iskuca posteno a ne da mi skakuces ovde i dzangrizas

poljubs me ispod repica

Ja te i htedoh pitam kako mislis da vodis o njima po ceo dan racuna na onoj sklameriji, al reko da ne baksuziram.
Уствари није то тако опасно.
И ја и обе моје сетре смо имали ту скаламерију у забавишту и у топлијем делу године васпитачице су нас по цело преподне пуштале да се играмо по томе, моја деца такође и нико није себи наштетио по питањеу зуба.
Вероватно је ово с чичкавином кћери реткост која је могућа, али ето догодила се.

Уствари није то тако опасно.
И ја и обе моје сетре смо имали ту скаламерију у забавишту и у топлијем делу године васпитачице су нас по цело преподне пуштале да се играмо по томе, моја деца такође и нико није себи наштетио по питањеу зуба.
Вероватно је ово с чичкавином кћери реткост која је могућа, али ето догодила се.

Drugo je vrtic u gde te u dvoriste puste 2 sata pre ili posle spavanja, a drugo nesto sto ti je na dohvat ruke non-stop u dvoristu.

Drugo je vrtic u gde te u dvoriste puste 2 sata pre ili posle spavanja, a drugo nesto sto ti je na dohvat ruke non-stop u dvoristu.
Ма јок, цело преподне смо висили по справама, од 8 до 12, после по нас дођу бабе и деде, а они који остану тек тада иду на клопу и спавање.

Nema sanse da se popravlja jer je ona jako mala.

A sa ovim si me bas utesila :rida:
Zamisljam koliko je to jezivo... horor :sad2: beba sa crnim zubima

Bili smo kod zubara.
Jedva je pogledala, jer ona se non stop vrpolji.
Kaze nista strasno, najgore sto se moze desiti je da pocrni ali ce svakako menjati te zube pa kao nema veze(a meni strasno da zamislim da je narednih 5 godina gledam sa crnim kecevima :sad2: ) jos se zubarka smeje, kaze njenom sinu su tako pocrneli :rida: slomio u tom uzrastu
Ja pitam za to sto su ostri sad, kaze ako joj bude smetalo da dodjemo da sastruze.

Bas sam se nasekirala :aha:

- - - - - - - - - -

Kontam samo da ne pocrne do 3e godine, onda cu joj vec moci objasniti i odvesti na popravku ako bude trebalo.

Uopste nisam skontala moze li pocrniti od tog ostecenja ili zbog karijesa?
Kako to izgleda...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back