sta trenutno radis 2

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
idem veceras.kad pomislim kako ce mi biti divno putovanje u sestokrevetnoj kabini,ja donji lezaj,oko mene 5 pari smrdljivih cipela,sve zamandale da im ne duva.....bas se radujem putovanju:sad2:

evo izgleda da voli ovaj boljarin
Pa šta ima veze... ali zato kad ujutru stigneš pa udahneš svež morski vazduh eeeeee.............................:zaljubljena:
zavrsavam poslove i pravim spisak sitnica koje treba jos da kupim pre mora (odmah se setim medenog i njegovog spiska :rotf:)
propustila sam taj spisak... obraduj me...

- - - - - - - - - -

sećam se samo profi aparata

- - - - - - - - - -

Mi na more tek 1. avgusta :rida:

jooj, moram to da nadjem negde, najbolji i najdetaljniji spisak ikada napravljen :rotf:

ako može i razlog postavljanja tog spiska na forum... plizzzzz

- - - - - - - - - -

Nađi obavezno, ako možeš.... ja putujem uskoro, a bez spiska sam :sad2:, pa bi mi njegov dobro došao :lol:

Pa evo ja ću da ti pomognem...

1. Pašteta
2. Kobasica
3. Viršle
4. Carnex gotova jela(3 pasulja sa kobasicom, 3 graška sa faširanom šniclom i 3 neznamstajos ima)
5. Ulje maslinovo
6. Kupaći
7. Sunčane naočale
8. Peškir za plažu
i profi fotoaparat :heart:

ako može i razlog postavljanja tog spiska na forum... plizzzzz

- - - - - - - - - -

Pa evo ja ću da ti pomognem...

1. Pašteta
2. Kobasica
3. Viršle
4. Carnex gotova jela(3 pasulja sa kobasicom, 3 graška sa faširanom šniclom i 3 neznamstajos ima)
5. Ulje maslinovo
6. Kupaći
7. Sunčane naočale
8. Peškir za plažu
i profi fotoaparat :heart:
Mislim da je stavio na spisak i pakovanje kondoma :lol:
Idem da se pakujem, odmah!

E, a koje viršle? Pipi ili Gudi?

Nađi obavezno, ako možeš.... ja putujem uskoro, a bez spiska sam :sad2:, pa bi mi njegov dobro došao :lol:

nasla sam i temu i post, ali je spisak bio fotografisan i okacen, a fotka u medjuvremenu izbrisana :(
secam se da su ofingeri bili na spisku, to mi je bio najveci hit :lol:
a post od 2. septembra, na more je otisao u oktobru cini mi se, a pise "pocelo ludilo, napravio sam spisak" :rotf:

nasla sam i temu i post, ali je spisak bio fotografisan i okacen, a fotka u medjuvremenu izbrisana :(
secam se da su ofingeri bili na spisku, to mi je bio najveci hit :lol:
a post od 2. septembra, na more je otisao u oktobru cini mi se, a pise "pocelo ludilo, napravio sam spisak" :rotf:
Jbt, kako sam neodgovorna i neozbiljna.... umesto da najkasnije u maju počnem sa spiskom za juli, meni tek sad palo na pamet šta sve treba da nosim.
A ofingeri mi, priznajem pokunjeno, nisu pali na pamet :rotf:

Jbt, kako sam neodgovorna i neozbiljna.... umesto da najkasnije u maju počnem sa spiskom za juli, meni tek sad palo na pamet šta sve treba da nosim.A ofingeri mi, priznajem pokunjeno, nisu pali na pamet :rotf:

sta da ti kazem, ja putujem prekosutra, ne znam ni da li da pravim spisak uopste, ili da se prepustim carima nepoznatog :lol:
ko zna sta cu sve zaboraviti, a bez cega se ne moze na moru, kao npr. ofingeri :lol:

Usao da vidim da li je tu Dragisa
tooth.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back