Umirem od smeha citajuci vase bezvezarije i izgledam kao smesko jer se smejem dok gledam u ekran.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa šta ima veze... ali zato kad ujutru stigneš pa udahneš svež morski vazduh eeeeee.............................idem veceras.kad pomislim kako ce mi biti divno putovanje u sestokrevetnoj kabini,ja donji lezaj,oko mene 5 pari smrdljivih cipela,sve zamandale da im ne duva.....bas se radujem putovanju
evo izgleda da voli ovaj boljarin

propustila sam taj spisak... obraduj me...zavrsavam poslove i pravim spisak sitnica koje treba jos da kupim pre mora (odmah se setim medenog i njegovog spiska)

Zavrsilaaaaaaaaaaaaaaaaaaa prevooooooooooooooooooooooooood![]()
Cestitam

Pa šta ima veze... ali zato kad ujutru stigneš pa udahneš svež morski vazduh eeeeee.............................
propustila sam taj spisak... obraduj me...
- - - - - - - - - -
sećam se samo profi aparata
- - - - - - - - - -
Mi na more tek 1. avgusta![]()

Nađi obavezno, ako možeš.... ja putujem uskoro, a bez spiska samjooj, moram to da nadjem negde, najbolji i najdetaljniji spisak ikada napravljen![]()
, pa bi mi njegov dobro došao 
jooj, moram to da nadjem negde, najbolji i najdetaljniji spisak ikada napravljen![]()
Nađi obavezno, ako možeš.... ja putujem uskoro, a bez spiska sam, pa bi mi njegov dobro došao
![]()

Da znas i da treba da mi se cestita. Umrla sam.
Mislim da je stavio na spisak i pakovanje kondomaako može i razlog postavljanja tog spiska na forum... plizzzzz
- - - - - - - - - -
Pa evo ja ću da ti pomognem...
1. Pašteta
2. Kobasica
3. Viršle
4. Carnex gotova jela(3 pasulja sa kobasicom, 3 graška sa faširanom šniclom i 3 neznamstajos ima)
5. Ulje maslinovo
6. Kupaći
7. Sunčane naočale
8. Peškir za plažu
i profi fotoaparat![]()

Nađi obavezno, ako možeš.... ja putujem uskoro, a bez spiska sam, pa bi mi njegov dobro došao
![]()

Jbt, kako sam neodgovorna i neozbiljna.... umesto da najkasnije u maju počnem sa spiskom za juli, meni tek sad palo na pamet šta sve treba da nosim.nasla sam i temu i post, ali je spisak bio fotografisan i okacen, a fotka u medjuvremenu izbrisana
secam se da su ofingeri bili na spisku, to mi je bio najveci hit
a post od 2. septembra, na more je otisao u oktobru cini mi se, a pise "pocelo ludilo, napravio sam spisak"![]()

Jbt, kako sam neodgovorna i neozbiljna.... umesto da najkasnije u maju počnem sa spiskom za juli, meni tek sad palo na pamet šta sve treba da nosim.A ofingeri mi, priznajem pokunjeno, nisu pali na pamet![]()

Mislim da je stavio na spisak i pakovanje kondoma
Idem da se pakujem, odmah!
E, a koje viršle? Pipi ili Gudi?

mnogo ga tupite, za more jedino sto moram da ponesem jesu pasos, pare i gace, a gace su opcione.
Jes bas cu vukljam salamcinu, ko da u svakoj zemlji nema salame, po priblizno istoj ceni
...zaboga...posvadjah se oko politike sa Nemcem da mi se ruke tresu od besa...ma idi bre covece u pm...

Исламска република Немачка....zaboga...posvadjah se oko politike sa Nemcem da mi se ruke tresu od besa...ma idi bre covece u pm...