sta trenutno radis 2

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ujedam...
tek sad lezem bebu... imali goste... mozak mi je probila dernjavom...
kosa mi jos mokra od bazena... neokupana... medo neokupan... kapci mi padaju... Joj sto sam nervozna i umorna...

pa sto nisi rekla gostima,sad cu ja brzo dok okupam dete.voda u bazenu bas nije da ostane celu noc na malom detetu
ja sam poznata kao mrziteljka gostiju,ni najmanje se ne bih cimala oko toga da prvo zbrinem dete
a sto se tice teme,bila na veceri sa komsijom,sedeli napolju,a pored klub ,unutra prze metalci.stigli stranci zbog egzita,ljudi kakvog opizdjenog sveta ima.neke devojke idu po putu u carapama...a svi beli kao sirevi...

pa sto nisi rekla gostima,sad cu ja brzo dok okupam dete.voda u bazenu bas nije da ostane celu noc na malom detetu
ja sam poznata kao mrziteljka gostiju,ni najmanje se ne bih cimala oko toga da prvo zbrinem dete
a sto se tice teme,bila na veceri sa komsijom,sedeli napolju,a pored klub ,unutra prze metalci.stigli stranci zbog egzita,ljudi kakvog opizdjenog sveta ima.neke devojke idu po putu u carapama...a svi beli kao sirevi...

Pa dok okupam jedno pa drugo, a sedimo na terasi, ne pustam ih opet napolje mokre glave, jos vetar dunuo... bukvalno bi se pozdravila sa njima...

Сипи напољу, одгодићу вршидбу за неколико дана... ебало вас захлађење, ветар, Гиша и сличне глупости.
Ко да сам вас ја теро да се сабијете у ту бетончину и станове величине зечијег кавеза.

Nikada mi nece biti jasno kako ljudi mogu da piju nes kafu :confused:

ja popijem nekad kuci jer nemam aparata za espreso. ili nes ili americku kafu, ona mi je isto super.
turska me zabetonira, bas me zaboli stomak, nikad mi nece biti jasno kako ljudi mogu da piju tursku kafu.

- - - - - - - - - -

Sedim u dugim rukavima :p

prodala si caltovu cuku za camil dopa? :p

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back