Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Screenshot_20231114_172623.jpg

Danas sam napicila operatorku telenora i da vam kazem bas mi je prijalo :lol:
💪💪💪💪💪 ave ja
Rekla sam joj da taman kad vec snimaju razgovore da pusti onom idiotu koji je smislio novo pravilo da cuje ovaj razgovor da je idiot! Ne ona licno da je idot, znam da ona ne smislja, ali onaj ko smislja da cuje da je idiot! (Mada moram priznati da je i ona idiot al aj bila sam fina :malav: )
I da kad sledeci put treba da im platim racun ja cu da im kazem isto sto i ona meni - ne moze imam novo pravilo pa necu da platim

Ovih dana cu da idem da raskinem ugovor
Supickunaterinu
E tako, nek sam joj skresala u brk :cistinaocare:

Данас сам ишла да платим рачуне пешке - прво МТС да ми одштампа, онда ЕДБ на лицу места а на крају Инфостан. Сва срећа па је то у кругу од петсто метара.
Ја разумем поштаре али минимум рада се мора испоштовати.

Danas sam napicila operatorku telenora i da vam kazem bas mi je prijalo :lol:
💪💪💪💪💪 ave ja
Rekla sam joj da taman kad vec snimaju razgovore da pusti onom idiotu koji je smislio novo pravilo da cuje ovaj razgovor da je idiot! Ne ona licno da je idot, znam da ona ne smislja, ali onaj ko smislja da cuje da je idiot! (Mada moram priznati da je i ona idiot al aj bila sam fina :malav: )
I da kad sledeci put treba da im platim racun ja cu da im kazem isto sto i ona meni - ne moze imam novo pravilo pa necu da platim

Ovih dana cu da idem da raskinem ugovor
Supickunaterinu
E tako, nek sam joj skresala u brk :cistinaocare:
Sad očekuj dobru ponudu samo za tebe, tako oni rade...kad najviše raskid ugovora.
Tako je moja prijateljica za 400 dinara dobila ugovor sa 150 minuta, 150 poruka i 500 gb

E ova @Metla na vestici ista svoja svekrva. Ja sam upravo napicila jednu mladu mama koja nije u stanju sama da otvori vrata i izgura kolica iz pekare i umjesto da fino pita za pomoc izruźi nas 10 zašto joj niko nije pomogao. Da Bog sačuva,danas kad rode dijete misle da im se cijeli svijet mora klanjati . Samo je trebalo da pomjeri kolica malo naprijed, otvori vrata i izadje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back