Išla da bacim smeće i malo da prošetam, dan je predivan. Svratila u sop&gou da kupim sladoled neka se nađe u kući, ne mogu da mesim nista, a nekad mi se bas jede nešto slatko.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sofina, jedno pitanje ako znas kako bi to funkcionisalo. Kod prelezanih varicela, virus ostaje trajno u organizmu, dobije se trajni imunitet i u nekom slucaju moze da se javi herpes zoster.@86bogomoljka
Боги, ево ти један новији.
Утопија коју данас гурају.
Савременија верзија Еквилибријума.
https://mojtv.net/m2/film.aspx?id=28972
Da vidim hoce li se nesto desiti do kraja.Pa zašto si onda gledala???
Ти, Лимуне, ко бабе кад гледају порнићDa vidim hoce li se nesto desiti do kraja.
Film nema radnju,a ni neku poentu,po meni...samo neke fantazije nabacane bez smisla i povezanosti.Ili ja ne kapiram.

Haha...kad sam gledala Rosu Salvahe,mogu gledati sve.Ти, Лимуне, ко бабе кад гледају порнић![]()
Нисам ни ја одушевљена тим филмом, Жутићка ме посебно нервирала...она ме, додуше, увек нервира.Haha...kad sam gledala Rosu Salvahe,mogu gledati sve.
Ali bas kod ovog filma "Vizantijsko plavo"razmisljah kako svako tako moze da bude reziser.Ubacis neke otkacene likove,neke bezveze scene,tipa zvakanja hrane,seksa,krvi...Pomijesas sve to i ne povezes nista ni sa cim...ubacis neke kornjace,ribe u akvarijumu,freske,kao neku ljubav u najavi izmedju lijepe studentkinje i odrpanog neznanca,njenog ljubomornog momka...i eto filma.
Ja bas nisam razumjela poentu,osim da je neko fantaziranje u pitanju.Нисам ни ја одушевљена тим филмом, Жутићка ме посебно нервирала...она ме, додуше, увек нервира.
Neko napusteno odmaraliste penzionera "prvi maj", na fruskoj goriSta je ovo?
Meni je ona cudnog izgleda, i kada bude baka cini mi se da ce izgledati kao smezurano dijete.Нисам ни ја одушевљена тим филмом, Жутићка ме посебно нервирала...она ме, додуше, увек нервира.
Е, тај утисак...а и нешто то много натегнуто, исфолирано глумљење и преглумљивање.Meni je ona cudnog izgleda, i kada bude baka cini mi se da ce izgledati kao smezurano dijete.
Ne znam da mi je neko zadrzao taj djetinji utisak, kao ona.
Ona tako glumi, tako priča, sve tako...Е, тај утисак...а и нешто то много натегнуто, исфолирано глумљење и преглумљивање.
Да...али њен отац, каква је то глумчина билаOna tako glumi, tako priča, sve tako...

Neko napusteno odmaraliste penzionera "prvi maj", na fruskoj gori
Cela zgrada tako stoji napustena
Obozavam te sablasne napustene objekte....postapokalipticno
Може, наравно.Sofina, jedno pitanje ako znas kako bi to funkcionisalo. Kod prelezanih varicela, virus ostaje trajno u organizmu, dobije se trajni imunitet i u nekom slucaju moze da se javi herpes zoster.
Kod vakcinisanih ljudi, kazu da je imunitet slabiji, moze se desiti da se dobiju boginjice u teoriji. Ali, mene zanima, da li te manje kolicine virusa koje su se primile kroz vakcinu takodje mogu izazvati zoster u nekom momentu, isto kao kod prelezanih?