Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@86bogomoljka

Боги, ево ти један новији.
Утопија коју данас гурају.
Савременија верзија Еквилибријума.

https://mojtv.net/m2/film.aspx?id=28972
Sofina, jedno pitanje ako znas kako bi to funkcionisalo. Kod prelezanih varicela, virus ostaje trajno u organizmu, dobije se trajni imunitet i u nekom slucaju moze da se javi herpes zoster.
Kod vakcinisanih ljudi, kazu da je imunitet slabiji, moze se desiti da se dobiju boginjice u teoriji. Ali, mene zanima, da li te manje kolicine virusa koje su se primile kroz vakcinu takodje mogu izazvati zoster u nekom momentu, isto kao kod prelezanih?

20231112_160303_copy_800x600.jpg

Ти, Лимуне, ко бабе кад гледају порнић :rotf:
Haha...kad sam gledala Rosu Salvahe,mogu gledati sve.😂
Ali bas kod ovog filma "Vizantijsko plavo"razmisljah kako svako tako moze da bude reziser.Ubacis neke otkacene likove,neke bezveze scene,tipa zvakanja hrane,seksa,krvi...Pomijesas sve to i ne povezes nista ni sa cim...ubacis neke kornjace,ribe u akvarijumu,freske,kao neku ljubav u najavi izmedju lijepe studentkinje i odrpanog neznanca,njenog ljubomornog momka...i eto filma.

Haha...kad sam gledala Rosu Salvahe,mogu gledati sve.😂
Ali bas kod ovog filma "Vizantijsko plavo"razmisljah kako svako tako moze da bude reziser.Ubacis neke otkacene likove,neke bezveze scene,tipa zvakanja hrane,seksa,krvi...Pomijesas sve to i ne povezes nista ni sa cim...ubacis neke kornjace,ribe u akvarijumu,freske,kao neku ljubav u najavi izmedju lijepe studentkinje i odrpanog neznanca,njenog ljubomornog momka...i eto filma.
Нисам ни ја одушевљена тим филмом, Жутићка ме посебно нервирала...она ме, додуше, увек нервира.

Cenim da će mi ovo biti prvi put da zaspim u pozorištu.
Neka politički obojena priredba. Ćerka sa ansamblom muzičke škole mora da peva jer im sponzorišu putovanja na takmičenja. A mi kao dobri roditelji moremo da je gledamo. Biće tu govora i govora i nekih dodela priznanja i tako to...

Sofina, jedno pitanje ako znas kako bi to funkcionisalo. Kod prelezanih varicela, virus ostaje trajno u organizmu, dobije se trajni imunitet i u nekom slucaju moze da se javi herpes zoster.
Kod vakcinisanih ljudi, kazu da je imunitet slabiji, moze se desiti da se dobiju boginjice u teoriji. Ali, mene zanima, da li te manje kolicine virusa koje su se primile kroz vakcinu takodje mogu izazvati zoster u nekom momentu, isto kao kod prelezanih?
Може, наравно.
Ево сад сам на брзину изгуглала текст са мед. мреже. Вероватно има и квалитетнијих.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30628536/

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back