pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.279
sredoe aj mi lajkuj jedno 1000 postova, napraviš script i ćao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Код нас то махом раде младићи, још ако трубиш крене да се свађа са тобом.e da vidiš letos
prilazim raskrsnici, ispred mene jedan auto
ne pomera se ceo minut ili i duže, kolona iza mene
ja izađem da vidim, pomislim možda je umro vozač
da ti ne pričam o sirenama
kad u kolima krava čuka u telefon
i ladno se pravi da me ne vidi
ja čuk čuk na prozor, ona gas i ode
ne znam da li je za šamaranje ili za ludnicu ali za jedno sigurno jeste
Мене је син зимус покопао. Возимо се нас двоје а нека исто тако стала и смета. Каже син- сигурно је у бунди и са наочарима. Погледам се а ја у бунди и са наочарима. Па, мамицу ти твоју...Код нас то махом раде младићи, још ако трубиш крене да се свађа са тобом.
Један је пре месец дана стао паралелно са мном и почео да се свађа, зар ћу ја њега да учим и да му трубим...е, не да сам му се накршила мајке балаве, него је перје летело.
Госпођица моја би лајк
А прошле године је један фини господин на семафору, после другог упаљеног црвеног, пришао балавцу и звизнуо му шамарчину да га пробуди...не знају они да смо сви на рубу живаца, само нам још њихове глупости фале.
Ja uvek svirnemdrugi iza su dovoljno
Cek bre revolucionarka.Мене је син зимус покопао. Возимо се нас двоје а нека исто тако стала и смета. Каже син- сигурно је у бунди и са наочарима. Погледам се а ја у бунди и са наочарима. Па, мамицу ти твоју...![]()
Нисам од тих.Cek bre revolucionarka.
A jadne zivotinjice koje su nosile tu bunde pre tebe na sebi?![]()
u mamicu muМене је син зимус покопао. Возимо се нас двоје а нека исто тако стала и смета. Каже син- сигурно је у бунди и са наочарима. Погледам се а ја у бунди и са наочарима. Па, мамицу ти твоју...![]()
A bi radou mamicu mu
pa to se tako kaže čoeče bukvalan si ko bukvaA bi rado![]()
Ja uvek svirnem![]()
Треба нам смајли са фрулом и шајкачом.ovamo fin zemljoposednik
a vamo bi nekom da svirne![]()
Треба нам смајли са фрулом и шајкачом.
ovamo fin zemljoposednik
a vamo bi nekom da svirne![]()
Hvala bogu! I jedan nam je previše.#nes biti sredoje krompire![]()
ko je reko da ti plati račun!!!Ko je reko da je dzaba sa crnom gorom pozivi ???
Evo sad se ocitava na aplikaciji 200 din me kosta 4 min
Eto da znate nije dzaba nista!!!
Nije dzaba,niko nije rekao da je dzaba.Ali nije roming.Ko je reko da je dzaba sa crnom gorom pozivi ???
Evo sad se ocitava na aplikaciji 200 din me kosta 4 min
Eto da znate nije dzaba nista!!!
https://mts.rs/Privatni/Korisnicka-zona/Vesti/Promocije/a93016-Brisemo-granice-rominga.htmlko je reko da ti plati račun!!!
ja mislim da je samo fora da nema rominga
pa nije roming naravno kad je metla u srbijiNije dzaba,niko nije rekao da je dzaba.Ali nije roming.
Je li tvoja kartica mts?
Zavisi vjerovatno koja je zona:pa nije roming naravno kad je metla u srbiji
ali zvanje crnogorskog broja sa srpskog izgleda da ima neku tarifčinu?
Zavisi vjerovatno koja je zona: