Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e da vidiš letos
prilazim raskrsnici, ispred mene jedan auto
ne pomera se ceo minut ili i duže, kolona iza mene
ja izađem da vidim, pomislim možda je umro vozač
da ti ne pričam o sirenama
kad u kolima krava čuka u telefon
i ladno se pravi da me ne vidi
ja čuk čuk na prozor, ona gas i ode
ne znam da li je za šamaranje ili za ludnicu ali za jedno sigurno jeste
Код нас то махом раде младићи, још ако трубиш крене да се свађа са тобом.
Један је пре месец дана стао паралелно са мном и почео да се свађа, зар ћу ја њега да учим и да му трубим...е, не да сам му се накршила мајке балаве, него је перје летело.
Госпођица моја би лајк :eek:
А прошле године је један фини господин на семафору, после другог упаљеног црвеног, пришао балавцу и звизнуо му шамарчину да га пробуди...не знају они да смо сви на рубу живаца, само нам још њихове глупости фале.

Код нас то махом раде младићи, још ако трубиш крене да се свађа са тобом.
Један је пре месец дана стао паралелно са мном и почео да се свађа, зар ћу ја њега да учим и да му трубим...е, не да сам му се накршила мајке балаве, него је перје летело.
Госпођица моја би лајк :eek:
А прошле године је један фини господин на семафору, после другог упаљеног црвеног, пришао балавцу и звизнуо му шамарчину да га пробуди...не знају они да смо сви на рубу живаца, само нам још њихове глупости фале.
Мене је син зимус покопао. Возимо се нас двоје а нека исто тако стала и смета. Каже син- сигурно је у бунди и са наочарима. Погледам се а ја у бунди и са наочарима. Па, мамицу ти твоју... :evil::lol:

Мене је син зимус покопао. Возимо се нас двоје а нека исто тако стала и смета. Каже син- сигурно је у бунди и са наочарима. Погледам се а ја у бунди и са наочарима. Па, мамицу ти твоју... :evil::lol:
Cek bre revolucionarka.
Bunda?
A ovamno revolucija, Ce Gevara, Fidel i ostala sr.anja :rotf:

u mamicu mu

ja sam debilima u saobracaju poceo da tapsem
ko sin Marko Aci ckoustom :D

taj posramljeni pogled debila kad zna da je zgresio/la a ja sa kezom
aplauz .. bez psovki bez "ko ti ade vozacku volino"
osecaj skoro da sam Sredoje licno sa svim ovlascenjima

applaus GIF by Hans

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back