Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Druga stvar je privatni objekat.
Ti mozes kako hoces pa i da se upacovis ako zelis :D

U principu u privatnim objektima ti i ne treba otrov. Uzmi lepak i zavrsila si stvar.
Ja sam na selu tako resio problem miseva kad su se pojavili.

Lepak je zakon za to.
A onda ostavim, i malo otrova u onim posluzavnicima za kolace i bombonica. nema vise nijednog vec godinu dana :D
Врати ник, не можеш ти против Таба, обузео те :rotf:

Mozda zato i ima problema, ko zna sta jede dole.
A kako nemas podrum? Nemate podrum sa malim boksovima za svaki stan?
Ne znam, nije doso sa stanom u ugovoru
Imam opciju da trazim sad pa da dobijem, al necu, koji ce mi k
Sismis me tera da trazim, znam sta oce, da ga zatrpa svojim hordovanjem, taj film nece da gleda

Ma nije trovanje, to smo prvo uzimalu kao mogucnost, drugaciji bi rezultati bili da je trovanje, nece od trovanje rodentocidim da se uvelicaju limfni cvorovi... Oni rade po sistemu razredjivanja krvi
Uzimali smo u obzir i insekticide kojim sam ja prskala stan, nije ni to, to su neurotoksini, drugaciji su simptomi i krvna slika i sa njima

Ovo sto ona ima je ili nesto autoimuno ili limfom.... Videcemo na kontroli uskoro

Саћу вам напишем, што само ја да се траумирам...
Јуче на неком хрватском сајту прочитам да су се појавили црви који из штакора скачу на људе :sad2:
Не питајте ме за детаље, ово је из наслова,нисам имала херца да улазим у текст ...

Јуче на неком хрватском сајту прочитам да су се појавили црви који из штакора скачу на људе :sad2:
Не питајте ме за детаље, ово је из наслова,нисам имала херца да улазим у текст ...
PA ti zbog macke ne stavljaj otrov u podrum :mrgreen:

Season 4 Game Set Match GIF by The Office

ovo je dvadesetosmoseptembarska sala neka ?
zakaj ne ?

El me zekis da si poverovala u pricu mali veseljace :think:

Ја сам давно гледала неки нискобуџетни филм, као хорор, као нека зараза, људи постају зомбирани. И тип се дуго ложио на неку девојку која се заразила. Таман се дочепао ње, као супер секс, она седи на столу, он стоји наспрам ње, страст и њој доле почну да испадају неки црви.

Добро, добро, ућутаћу :rotf:

Само пазите да не бежи из стана, не знам шта да ти кажем :(
To ne moze... Sedam godina ona vlada celim spratom... Problem je sad sto je od kad je na terapiji udarila na neki bunt i ode skroz do podruma.... Pocela je i da kaki i piski po hodniku zgrade... To nikad nije radila.... To je sve bunt verovatno na sadasnju situaciju
Probala sam da joj ne dam da izadje, nema spavanja koliko urla cele noci... Prosle nedelje smo imali experiment, nisam spavala nedelju dana.... Mucimo i sebe i nju.... Ne mozes ti odrasloj macki posle sedam godina promeniti nacin zivota...
Nista mi ne pricaj... Sve sam vec kombinacije kaznjavanja probala... Nista ne radi... Ni vet nemaju resenje, vec sam pricala sa njima vise puta na tu temu....
Jednostavno sada je period promena, non stop je kod lekara, non stop je spricam... i ona tera bunt....

Ја сам давно гледала неки нискобуџетни филм, као хорор, као нека зараза, људи постају зомбирани. И тип се дуго ложио на неку девојку која се заразила. Таман се дочепао ње, као супер секс, она седи на столу, он стоји наспрам ње, страст и њој доле почну да испадају неки црви.

Неки доручкујемо, знаш :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back