86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Предивни су.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Врати ник, не можеш ти против Таба, обузео теDruga stvar je privatni objekat.
Ti mozes kako hoces pa i da se upacovis ako zelis
U principu u privatnim objektima ti i ne treba otrov. Uzmi lepak i zavrsila si stvar.
Ja sam na selu tako resio problem miseva kad su se pojavili.
Lepak je zakon za to.
A onda ostavim, i malo otrova u onim posluzavnicima za kolace i bombonica. nema vise nijednog vec godinu dana![]()

Запоседнут је!Врати ник, не можеш ти против Таба, обузео те![]()
Ne znam, nije doso sa stanom u ugovoruMozda zato i ima problema, ko zna sta jede dole.
A kako nemas podrum? Nemate podrum sa malim boksovima za svaki stan?

PA ti zbog macke ne stavljaj otrov u podrumСаћу вам напишем, што само ја да се траумирам...
Јуче на неком хрватском сајту прочитам да су се појавили црви који из штакора скачу на људе
Не питајте ме за детаље, ово је из наслова,нисам имала херца да улазим у текст ...

Ја имам пасаPA ti zbog macke ne stavljaj otrov u podrum![]()

ma prviNe znam koji ste sprat... Moja moze samo u jednom pravcu da ode ako prodje kroz komarnik - bogu na ispovest
Valjda pseЈа имам паса![]()

Ц. Једног пасаValjda pse![]()

E kakav je bio vragolan u mladim danima.ma prvi
bio je tinejdz macak
sve je ok ispalo
samo se bas uplasio
i od tad strogo pazi![]()
Саћу вам напишем, што само ја да се траумирам...
Јуче на неком хрватском сајту прочитам да су се појавили црви који из штакора скачу на људе
Не питајте ме за детаље, ово је из наслова,нисам имала херца да улазим у текст ...

Otkude si sestro?Ц. Једног паса![]()
istinaE kakav je bio vragolan u mladim danima.
Ја сам давно гледала неки нискобуџетни филм, као хорор, као нека зараза, људи постају зомбирани. И тип се дуго ложио на неку девојку која се заразила. Таман се дочепао ње, као супер секс, она седи на столу, он стоји наспрам ње, страст и њој доле почну да испадају неки црви.Саћу вам напишем, што само ја да се траумирам...

Ја рачунам да су Кроати озбиљни, ипак су они у ЕУ, нису шалабајзери као ми...ovo je dvadesetosmoseptembarska sala neka ?
zakaj ne ?
El me zekis da si poverovala u pricu mali veseljace![]()
Ako ej mogla kuga iz pacova da predje na ljude zasto ne bi i parazit?ovo je dvadesetosmoseptembarska sala neka ?
zakaj ne ?
El me zekis da si poverovala u pricu mali veseljace![]()
To ne moze... Sedam godina ona vlada celim spratom... Problem je sad sto je od kad je na terapiji udarila na neki bunt i ode skroz do podruma.... Pocela je i da kaki i piski po hodniku zgrade... To nikad nije radila.... To je sve bunt verovatno na sadasnju situacijuСамо пазите да не бежи из стана, не знам шта да ти кажем![]()
Ја сам давно гледала неки нискобуџетни филм, као хорор, као нека зараза, људи постају зомбирани. И тип се дуго ложио на неку девојку која се заразила. Таман се дочепао ње, као супер секс, она седи на столу, он стоји наспрам ње, страст и њој доле почну да испадају неки црви.
Добро, добро, ућутаћу![]()
Из Врање. Код мене ништа није непостојано, па ни самогласник АOtkude si sestro?![]()

to je plucni crvAko ej mogla kuga iz pacova da predje na ljude zasto ne bi i parazit?
Неки доручкујемо, знашЈа сам давно гледала неки нискобуџетни филм, као хорор, као нека зараза, људи постају зомбирани. И тип се дуго ложио на неку девојку која се заразила. Таман се дочепао ње, као супер секс, она седи на столу, он стоји наспрам ње, страст и њој доле почну да испадају неки црви.
Добро, добро, ућутаћу![]()

Prvi je kulma prvi
bio je tinejdz macak
sve je ok ispalo
samo se bas uplasio
i od tad strogo pazi![]()