Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neo korona
Ajmo jos jedan krug
Nego de ima to da se navata? Da odmorim par dana :malav:
Sad cu lizem gelendar i sipku u busu
А, па ја сам одмарала само један дан, нема одмора док траје обнова :lol:
Мада, да су ме тестирали одморила бих бар једну недељу...уз 3 кесе лекова, контроле, бар 2 пута вађење крви...кад мало боље размислим, ипак не.

jest plav papir piše da je poljska
Могуће... Јел нешто крцка мало... Мени је та преслатка. А баш сам се обрадовала. Волим кафена пуњења.
Слатка кућа је давно, има 20 година, имала феноменалне пралине са кафом и кокосом. Биле су у некој провидној пластици. Тога више нема.

1695632182856.png

nekad bilo na buvljaku a sada ni tamo

Могуће... Јел нешто крцка мало... Мени је та преслатка. А баш сам се обрадовала. Волим кафена пуњења.
Слатка кућа је давно, има 20 година, имала феноменалне пралине са кафом и кокосом. Биле су у некој провидној пластици. Тога више нема.
a jes preslatka

Ако ти је за утеху, све траје по један дан. Један дан грло, па други топло -хладно, па трећи бол у костима, па четврти слинавиш, пети кијаш и голица те нешто у носу...мени тек јуче било боље, баш сам била малаксала.
Кажу коронавље :mrgreen:
Нисам ишла да проверавам.
Nešto se ne uklapam. Dva dana me boli grlo, treći mi je kao izgrebano. Curi mi nos dva, jedan i po toplo-hladno, ali to još brojim, jedan ležala, koske još nisu stigle na red, osim ako se misli na glavu. Evo, ne znam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back