Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ispraznili smo ebeni bazen. Šta to nama uopšte treba. Pet puta smo se posvađali.
Još nam kreteni u prodavnici prodali kraći a širi najlon nego što smo tražili.
Nekako smo ga pokrili. Mislim da sledeće godine poslednji put punimo vodu u njega i onda ide na poklon nekom na kraju sezone i doviđenja montažni bazenu.
Koliko je hemije pojeo lepo možemo jednom nedeljno do morahaloma za te pare.
O održavanju, čišćenju, pokrivanju i otkrivanju da ne pričam .
I ja mislim da su bazeni cista glupost
Vise obaveza nego zadovoljstvo

А Порториканац...ко ће њега да, кхм, кхм...одржава?
Pa morace neki zaplet u stilu njihovih serija
Tipa svastika i portorikanac su u semi i plotuju zaveru da te posvadjaju sa muzem da bi ti uzeli nasledstvo, smestaju ti da se ti svaleras sa portorikancem :think: i onda muzu se slama srce jer je in potajno zaljubljen u portorikanca!

Ne pa mene stvarno treba zakljucati u spaiz, mada i tamo ne bih sedela mirno..

Bili nam majstori u studiju, pravili pokretne zidove za scenografije, i sta majmun uradi, pa naguzi se sa njima da pomera i dize...
Sad cu djoku vrat da pomeram na levo, sjebah ledja ukocila mi se leva strana
I tako :aha:
Sto bih ja ko gospodjetina sedele i radila u ps, neeeee ja cu da se guzim da fizikalisem, zanimljivo mi
Evo mi ga sad zanimljivo :roll:

Idem kuci da polozim krake, jer da ih dignem ne mogu

Laying Down On The Ground GIF by Boy Pablo

Ала су се сви натронтали :lol: Гледам децу, иду у школу, гумене чизме и зимске јакне. Како ће се вратите на 25 степени после?
А ја се осећам као да сам испала из оних америчких серија из 80- их:lol: Обична, комотнија бела мајица кратких рукава упасана у дубоке фармерице:lol: Као маме из тих серија:lol:

Ала су се сви натронтали :lol: Гледам децу, иду у школу, гумене чизме и зимске јакне. Како ће се вратите на 25 степени после?
А ја се осећам као да сам испала из оних америчких серија из 80- их:lol: Обична, комотнија бела мајица кратких рукава упасана у дубоке фармерице:lol: Као маме из тих серија:lol:
Foto/video?

Ja prehlađena, juče se ceo dan razvlačila po nameštaju, a sad ne mogu da se odlučim da li mi je vruće ili hladno, odnosno, naizmenično. Napolju pljušti, dođe mi da se zaključam i legnem na krojački sto da spavam.

Foto/video?

Ja prehlađena, juče se ceo dan razvlačila po nameštaju, a sad ne mogu da se odlučim da li mi je vruće ili hladno, odnosno, naizmenično. Napolju pljušti, dođe mi da se zaključam i legnem na krojački sto da spavam.
Затвори радњу и иди кући. Боље да данас одлежиш и сутра будеш добро, него да се полуздрава развлачиш 7 дана :heart:

Foto/video?

Ако ти је за утеху, све траје по један дан. Један дан грло, па други топло -хладно, па трећи бол у костима, па четврти слинавиш, пети кијаш и голица те нешто у носу...мени тек јуче било боље, баш сам била малаксала.
Кажу коронавље :mrgreen:
Нисам ишла да проверавам.

Мене увек ухвати у овом периоду када ноћи постану свежије а ја јогунасто нећу да се обучем и боље покријем. Него ходам у мајици и гаћицма, боса наравно. А ако пребацим, пребацим фротир преко крста :lol:
И крај фебруара- почетак марта једну недељу прележим, како знам за себе, када ме све ухвати, од температуре, преко грла и носа до бола у костима, тада ме и корен косе боли :lol: То је, мислим, нормално. Пролећно чишћење :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back