- Poruka
- 121.992
A vreme dusu dalo da se spava, a ne da se ide na arbajt
sudbo kleta
sudbo kletaDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sudbo kletaLezbejko!Да ме бар комарци неће![]()
Морала си да ме одаш?Lezbejko!
А, па ја сам одмарала само један дан, нема одмора док траје обноваNeo korona
Ajmo jos jedan krug
Nego de ima to da se navata? Da odmorim par dana
Sad cu lizem gelendar i sipku u busu
Јел то она руска, у плавом омоту?jedem čokolad s ukusom kapućina dosta je dobra
jest plav papir piše da je poljskaЈел то она руска, у плавом омоту?
Могуће... Јел нешто крцка мало... Мени је та преслатка. А баш сам се обрадовала. Волим кафена пуњења.jest plav papir piše da je poljska

Држим их у колима, у металној кутијици. Супер су када се враћаш са неког ручка или када попијеш чашу пића.Ja mnogo volim kafene bombone![]()
a jes preslatkaМогуће... Јел нешто крцка мало... Мени је та преслатка. А баш сам се обрадовала. Волим кафена пуњења.
Слатка кућа је давно, има 20 година, имала феноменалне пралине са кафом и кокосом. Биле су у некој провидној пластици. Тога више нема.
Има у Меркатору.Pogledajte prilog 1416568
nekad bilo na buvljaku a sada ni tamo

U ovom severnobanatskom selu su ljudi kreteni. Objasnim im i dam savet kako je najbolje za njih, a oni se prave da ne razumeju srpski.
Eto, sad vidis kako je meni ovdeEto ih nazad za pola sata i tečnim srpskim se izvinjavaju jer sam bila u pravu i sad su spremni da saslušaju i na srpskom ...

Eto, sad vidis kako je meni ovde![]()

I ja , ali ih slabo ima kod nas da se kupe.Ja mnogo volim kafene bombone![]()
ALi ovde ni posle niko nije spreman da se izvini i da slusa

Па ово је форум, буди срећан што макар заћутимоALi ovde ni posle niko nije spreman da se izvini i da slusa![]()

Kamo sreceOhohoh imas prostora i za honorar sa strane![]()

Nešto se ne uklapam. Dva dana me boli grlo, treći mi je kao izgrebano. Curi mi nos dva, jedan i po toplo-hladno, ali to još brojim, jedan ležala, koske još nisu stigle na red, osim ako se misli na glavu. Evo, ne znam.Ако ти је за утеху, све траје по један дан. Један дан грло, па други топло -хладно, па трећи бол у костима, па четврти слинавиш, пети кијаш и голица те нешто у носу...мени тек јуче било боље, баш сам била малаксала.
Кажу коронавље
Нисам ишла да проверавам.
Polako... Umreces za par dana... De zurisNešto se ne uklapam. Dva dana me boli grlo, treći mi je kao izgrebano. Curi mi nos dva, jedan i po toplo-hladno, ali to još brojim, jedan ležala, koske još nisu stigle na red, osim ako se misli na glavu. Evo, ne znam.