- Poruka
- 85.826
Volim opaljene ljude
napaljeni se pise sa N
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Volim opaljene ljude
Nije to bas samo jedan klik.Godinama se radi na tome i godinama se eksperimentise.A kako ce priroda uzvratiti,to cemo tek da gledamo.Mislis?
Smatras da se na klik jedan u celom svetu menja klima jer si pun para?
Hehehe
Zaista ne shvatate moc prirode
I njenu konstantnu potrebu da popravi stetu koju joj nanosimo
A kako
Pa tako sto ce da pokusa da izbalansira sama i da nas ljude svede na minimum jer smo najvece stetocine ikada
Aj cao
Idem na plazu
pa uzvracaNije to bas samo jedan klik.Godinama se radi na tome i godinama se eksperimentise.A kako ce priroda uzvratiti,to cemo tek da gledamo.
Ma,kakvi svi mi?M
Moze da se utice naravno
Sve sto radimo utice na klimu
Sve sto radimo SVI MI
taho jeMa,kakvi svi mi?
Ja ne radim nista negativno na klimu,niti mogu uraditi,niti od mene nesto zavisi.
pa daMa,kakvi svi mi?
Ja ne radim nista negativno na klimu,niti mogu uraditi,niti od mene nesto zavisi.
nemoj s tim i takvim procenama, ružno je.pazi prodekan za nastavu je svojevremeno bio covek koji je pao doktorat
tako da..pusti ti strucnjake![]()
Nema.Struja ne utice negativo na klimu.pa da
struju dobijas magicno
smece magicno nestane
jedemo magicno proizvedenu i obradjenu hranu
oblacimo magicno krojenu odjecu
zivimo u magicnim kucama
i sve tako
niko od nas nikakvog uticaja nema
mislis da bih lagao?nemoj s tim i takvim procenama, ružno je.
a i informacija je koju ne možemo da proverimo.
Nismo.Ja sam postavila i temu na "Teorijama zavere".Да ли сте негде наишли на објашњење за онај леднз облику белог лука, печурке, јуче видех слику и у облику људског ока?
Тај последњи је био баш бррр...
manje sujete.mislis da bih lagao?
u ppu mogu da ti kazem i o kome se radi i kako znam i zasto je tacno ali je potpuno nebitno.
pooenta je da sto neko ima diplomu ne znaci da je u pravu
i da se razumeo, taj koji je pao doktorat i posle bio prodekan za nastavu je vrhunski strucnjak, kao covek odlican, ovo i nisam rekao u omalovazavanju nego u cinjenicama
sutina je da i sa diplomom mozes da kazes nesto pogresno i netacno na ma kojoj poziciji bio.
A mozes i bez diplome.mislis da bih lagao?
u ppu mogu da ti kazem i o kome se radi i kako znam i zasto je tacno ali je potpuno nebitno.
i da se razumeo, taj koji je pao doktorat i posle bio prodekan za nastavu je vrhunski strucnjak, kao covek odlican, ovo i nisam rekao u omalovazavanju nego u cinjenicama
sutina je da i sa diplomom mozes da kazes nesto pogresno i netacno na ma kojoj poziciji bio.
doktor kon reko da tje umremo svimislis da bih lagao?
kako ne utice?Nema.Struja ne utice negativo na klimu.
kako naucno mozes da oboris gloopo teoriju o harpu.manje sujete.
izneo si sasvim nepotrebne podatke.
obaraj naučno to što pričaju, ne blaćenjem ličnosti.
mnogi tako.
ne znaju kako bi s naukom na kraj ali znaju da je Pera loš čovek.
to je pokazatelj nečga lošeg, da ne eleboriram.![]()
ja sam gori od tebe..vozim dizelasaja sada idem na posao sa vozlom koja ide na benzin i namerno cu voziti u nizoj brzini sa visim obrtajima da sto vise sagorim naftnog derivata

Хтедох рећи да то што је неко остао без доктората не значи да није оштећен. Као што и онај који га има не значи да га је заслужио.naravno
daj linkNismo.Ja sam postavila i temu na "Teorijama zavere".![]()
gospodinekako ne utice?
prvo da li znas kako se proizvodi i koliko tona djubreta odlazi svaki dan u vazduh u procesu proizvodnje struje?
drugo ako se okrenes "zdravim", obnovljivim izvorima sruje da li znas da u okolini vetroparkova nema ni insekata, cak i oni ne mogu da zive u toj okolini zbog zracenja , frekvencija i ko zna cega koji se stvaraju kod vetrenjaca i turbina.
bas svaku tvoju rec mogu da potpisem kao svojuХтедох рећи да то што је неко остао без доктората не значи да није оштећен. Као што и онај који га има не значи да га је заслужио.
Занимљиво је то да се много хватају за диплому и звучно истраживање само када им одговара, а да много доказана ствари исмевају зер им не иду у прилог.
Као Ивермектин. Церекали се као опичени како је то лек за стоку без да провере, а онда слушали савете ветеринара који набија страх сваки дан.