Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislis?
Smatras da se na klik jedan u celom svetu menja klima jer si pun para?

Hehehe
Zaista ne shvatate moc prirode
I njenu konstantnu potrebu da popravi stetu koju joj nanosimo
A kako
Pa tako sto ce da pokusa da izbalansira sama i da nas ljude svede na minimum jer smo najvece stetocine ikada

Aj cao
Idem na plazu
Nije to bas samo jedan klik.Godinama se radi na tome i godinama se eksperimentise.A kako ce priroda uzvratiti,to cemo tek da gledamo.

pa da
struju dobijas magicno
smece magicno nestane
jedemo magicno proizvedenu i obradjenu hranu
oblacimo magicno krojenu odjecu
zivimo u magicnim kucama
i sve tako
niko od nas nikakvog uticaja nema
Nema.Struja ne utice negativo na klimu.
Smece se razgradjuje,osim plastike,koju nisam ja izmislila i ne pakujem ja u tu ambalazu.
Nekad su bile staklene flase i ja sam lijepo isla u prodavnicu sa praznom ambalazom i mijenjala,sto bih mogla i sada da nije sve zivo u plastici.
Ne jedem obradjenu hranu,tj.trudim se sto manje da je jedem i ne bi mi nedostajala da je nema.
Ovo smece od sintetike koje nam uvaljuju od odjece i obuce takodje nisam trazila,niti volim da kupujem.
Bez svega toga bih mogla,ali kako bi korporacije zaradjivale onda?

Да ли сте негде наишли на објашњење за онај лед у облику белог лука, печурке, јуче видех слику и у облику људског ока?
Тај последњи је био баш бррр...

nemoj s tim i takvim procenama, ružno je.
a i informacija je koju ne možemo da proverimo.
mislis da bih lagao?

u ppu mogu da ti kazem i o kome se radi i kako znam i zasto je tacno ali je potpuno nebitno.

pooenta je da sto neko ima diplomu ne znaci da je u pravu

i da se razumeo, taj koji je pao doktorat i posle bio prodekan za nastavu je vrhunski strucnjak, kao covek odlican, ovo i nisam rekao u omalovazavanju nego u cinjenicama
sutina je da i sa diplomom mozes da kazes nesto pogresno i netacno na ma kojoj poziciji bio.

mislis da bih lagao?

u ppu mogu da ti kazem i o kome se radi i kako znam i zasto je tacno ali je potpuno nebitno.

i da se razumeo, taj koji je pao doktorat i posle bio prodekan za nastavu je vrhunski strucnjak, kao covek odlican, ovo i nisam rekao u omalovazavanju nego u cinjenicama
sutina je da i sa diplomom mozes da kazes nesto pogresno i netacno na ma kojoj poziciji bio.
manje sujete.

izneo si sasvim nepotrebne podatke.
obaraj naučno to što pričaju, ne blaćenjem ličnosti.
mnogi tako.
ne znaju kako bi s naukom na kraj ali znaju da je Pera loš čovek.
to je pokazatelj nečga lošeg, da ne eleboriram. ;)

mislis da bih lagao?

A mozes i bez diplome.😂

mislis da bih lagao?

doktor kon reko da tje umremo svi
pa nismo umrli
i reko da tje bude akopalipsa pa nismo lipsali
i svi pevaci imali tesku koronu i vikali ljudi vi ne znate kako je to a svi pretjiveli pa jos i pevaju onako punih plutja
i tjatjemo sad

Nema.Struja ne utice negativo na klimu.
kako ne utice?
prvo da li znas kako se proizvodi i koliko tona djubreta odlazi svaki dan u vazduh u procesu proizvodnje struje?
drugo ako se okrenes "zdravim", obnovljivim izvorima sruje da li znas da u okolini vetroparkova nema ni insekata, cak i oni ne mogu da zive u toj okolini zbog zracenja , frekvencija i ko zna cega koji se stvaraju kod vetrenjaca i turbina.

manje sujete.

izneo si sasvim nepotrebne podatke.
obaraj naučno to što pričaju, ne blaćenjem ličnosti.
mnogi tako.
ne znaju kako bi s naukom na kraj ali znaju da je Pera loš čovek.
to je pokazatelj nečga lošeg, da ne eleboriram. ;)
kako naucno mozes da oboris gloopo teoriju o harpu.

pazi kad bi ti sad meni rekla da je 2+2 = 5
kako naucno da ti pokazem da nisi u pravu?

Хтедох рећи да то што је неко остао без доктората не значи да није оштећен. Као што и онај који га има не значи да га је заслужио.

Занимљиво је то да се многи хватају за диплому и звучно истраживање само када им одговара, а да многе доказане ствари исмевају јер им не иду у прилог.
Као Ивермектин. Церекали се као опичени како је то лек за стоку без да провере, а онда слушали савете ветеринара који набија страх сваки дан.

kako ne utice?
prvo da li znas kako se proizvodi i koliko tona djubreta odlazi svaki dan u vazduh u procesu proizvodnje struje?
drugo ako se okrenes "zdravim", obnovljivim izvorima sruje da li znas da u okolini vetroparkova nema ni insekata, cak i oni ne mogu da zive u toj okolini zbog zracenja , frekvencija i ko zna cega koji se stvaraju kod vetrenjaca i turbina.
gospodine
turbini po pravilu generisu samo mahnetno polje
odnocno polje mahnetnoga zracenja

Хтедох рећи да то што је неко остао без доктората не значи да није оштећен. Као што и онај који га има не значи да га је заслужио.

Занимљиво је то да се много хватају за диплому и звучно истраживање само када им одговара, а да много доказана ствари исмевају зер им не иду у прилог.
Као Ивермектин. Церекали се као опичени како је то лек за стоку без да провере, а онда слушали савете ветеринара који набија страх сваки дан.
bas svaku tvoju rec mogu da potpisem kao svoju :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back