- Poruka
- 121.775
Kude si moriЈа сам још данас на одмору, биће ми свакако динамично од сутра![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kude si moriЈа сам још данас на одмору, биће ми свакако динамично од сутра![]()

Ooo sveprisutnievo pripojavio sam se![]()

i gundjanje, pa radni je dan, red je da se ukljuci gundjalica 
Da,da...nerviras me bas.Ja ceo dan na terenu, i jos samnek neko uzme pusku da me utepa
U pauzama na terenu primam izvestaje sa akcije spasavanja macica
Deckonja iso danas sa drugom da spasavaju neke macice po komsiluku, vadili ih iz zakljucanog podruma...
I sad je postao tatasamohrani otac! (da nerviram limunadu
)
Okupao je, nakapao kapi u oci posto ima konjuktivitis naravno... Sutra cemo da resavamo glistace...
Veceras cu imati konkurenciju u krevetu, malu pufnu i njene buvice
Pogledajte prilog 1357413
Srecno i uzivaj!Pakujem stvari za more
Еве ме, мачкоKude si mori![]()
Jos nisam upokojila zmaja pa da preuzmem firmu, majkemuga ko bubasvaba je izdrzljivЕве ме, мачко
Одаде ли се, отвори ли фирму, блесавица како је?
Jos nisam upokojila zmaja pa da preuzmem firmu, majkemuga ko bubasvaba je izdrzljiv
Fala k nesam se udala
Blesavica gospodari kucom ko sto dolikuje, zlostavlja me nocu, danju spava... Stanje redovno
Kude si mori, koje rabotis, nabavi li malom umetniku tablu za crtanje???
Ovo macka nacrtala?Мали уметник је одавно добио таблу, још сам била овде...само има мање времена за цртање. Средња школа, друштво...ово је последње радила.
Pogledajte prilog 1363425

Аха, мојаOvo macka nacrtala?![]()
Haha...sad se smijem sama sebi.Mislila sam,a citam bez naocaraАха, моја![]()
Мали уметник је одавно добио таблу, још сам била овде...само има мање времена за цртање. Средња школа, друштво...
Cekaj malo, valjda ja tebe treba da nerviram, kako sad ti meneHaha...sad se smijem sama sebi.Mislila sam,a citam bez naocara,da je Metla to napisala...pa rekoh da je malo nerviram.
![]()

)Moram malo i ja tebe...uzajamno...nije beg cicija.Cekaj malo, valjda ja tebe treba da nerviram, kako sad ti mene
Nesto si pomesala![]()
Заглави, па нек иде живот...где би уписала?Ja cu sutra saznati da li upisujem graficki dizajn ove godine ili sledecene zavisi od mene nego od paretina hbg
Nek da sv krava da bude ove
Da se uvalim u gowna sa kreditima pa nek potonem u tripickematerine vise sve!
Bez rizika nema napretka! Brze jace bolje! (sa ovom floskulom zvucim ko onaj cije se ime ne sme napisati)
Udri svim silama, lesinaru jedanMoram malo i ja tebe...uzajamno...nije beg cicija.![]()
narkomanu i pacovuAuu...ovo je bilo zestoko.Udri svim silama, lesinaru jedannarkomanu i pacovu
Poslala sam zahtev online za kredit, nego ne rade sad, pa ce ujutru da dozvole ili nece... Ako ne daju sad onda cu sledece godine... Ako dozvole krecem na jesen i sve nek ide u pm...Заглави, па нек иде живот...где би уписала?
Poslacu je tebi da spavate zajedno ako dobije buve, pa da se ceskasAuu...ovo je bilo zestoko.
Dabogda ti dete dobilo buve.![]()

Bolje da mi posaljes nekog zgodnog cicos macosa na dvije noge.Poslacu je tebi da spavate zajedno ako dobije buve, pa da se ceskas![]()
Ce da bude sredjenoBolje da mi posaljes nekog zgodnog cicos macosa na dvije noge.
Ako imas neke zalihe viska.![]()
samo da nije mulj 
То си ме помешао са женом.