Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ceo dan na terenu, i jos sam :roll: nek neko uzme pusku da me utepa

U pauzama na terenu primam izvestaje sa akcije spasavanja macica
Deckonja iso danas sa drugom da spasavaju neke macice po komsiluku, vadili ih iz zakljucanog podruma...
I sad je postao tata 😍 samohrani otac! (da nerviram limunadu :rotf:)
Okupao je, nakapao kapi u oci posto ima konjuktivitis naravno... Sutra cemo da resavamo glistace...

Veceras cu imati konkurenciju u krevetu, malu pufnu i njene buvice :lol:

Pogledajte prilog 1357413
Da,da...nerviras me bas.😀

Еве ме, мачко :zag:
Одаде ли се, отвори ли фирму, блесавица како је?
Jos nisam upokojila zmaja pa da preuzmem firmu, majkemuga ko bubasvaba je izdrzljiv 🥴
Fala k nesam se udala :lol:
Blesavica gospodari kucom ko sto dolikuje, zlostavlja me nocu, danju spava... Stanje redovno :maca:

Kude si mori, koje rabotis, nabavi li malom umetniku tablu za crtanje???

Jos nisam upokojila zmaja pa da preuzmem firmu, majkemuga ko bubasvaba je izdrzljiv 🥴
Fala k nesam se udala :lol:
Blesavica gospodari kucom ko sto dolikuje, zlostavlja me nocu, danju spava... Stanje redovno :maca:

Kude si mori, koje rabotis, nabavi li malom umetniku tablu za crtanje???

Мали уметник је одавно добио таблу, још сам била овде...само има мање времена за цртање. Средња школа, друштво...

Poslednja izmena:
Ja cu sutra saznati da li upisujem graficki dizajn ove godine ili sledece 👀 ne zavisi od mene nego od paretina hbg

Nek da sv krava da bude ove
Da se uvalim u gowna sa kreditima pa nek potonem u tripickematerine vise sve!

Bez rizika nema napretka! Brze jace bolje! (sa ovom floskulom zvucim ko onaj cije se ime ne sme napisati :lol:)
Заглави, па нек иде живот...где би уписала?

Заглави, па нек иде живот...где би уписала?
Poslala sam zahtev online za kredit, nego ne rade sad, pa ce ujutru da dozvole ili nece... Ako ne daju sad onda cu sledece godine... Ako dozvole krecem na jesen i sve nek ide u pm...

Ma na it akademiju, godinu dana
Nemam vremena da se razvlacim na klasicnom faksu godinama... Ovo mi je zgodno moze se kombinuje sa redovnim poslom, steknu se konekcije i praksa... To je nesto sto ja vec radim, sad da samo to uokvirim...

Bolje da mi posaljes nekog zgodnog cicos macosa na dvije noge. 😂
Ako imas neke zalihe viska.😂😂😂
Ce da bude sredjeno :rotf:
Danas drugarica prica sa drugom drugarucom, koja ide na krstarenje na odmor, kaze da navatas za mene i metlu po jednog milionera, skromne smo
I tako sad cekamo da nam doplovi neki brodovlasnik, taman je naraso nivo dunava svasta moze da donese :lol: samo da nije mulj :lol:

IMG_20230620_100259.jpg

Pauza između serija i zlostavljanje @montgomery

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back