- Poruka
- 131.640
zahebao se 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel se tara javljala? J ne ide y tu skolu?Ceo dan čitam i slušam, strašno![]()
ne ideJel se tara javljala? J ne ide y tu skolu?
Jel se tara javljala? J ne ide y tu skolu?
to je sportBravo za roditelje koji su vodili dete u streljanu da uci pucanje iz pistolja
Svo troje u zatvor dozivotno heboimpasmater
Ovde se ne radi o sportu, vodio ga je da puca iz pravog pistolja u streljani sa pravim oruzjem... ne sportska streljana i sportski pistolj....to je sport
Kao i svaki drugi
Roditelji su zakazali u vaspitanju
Bravo za roditelje koji su vodili dete u streljanu da uci pucanje iz pistolja
NaravnoI mene je deda vodio u streljanu kao tinejdžerku, pa nisam izvadila pištolj i pobila osmoro ljudi.
mene i sestru je otac vodio na streliste. i svako oruzje koje donese kuci, lijepo sjednemo, pokaze mi sve, kako se rastavlja, sastavlja, da se ne ubijem, kao i ostale bezbjednosne procedure. bas sam juce sa njim razgovarao o tome, i ne smatram to nekim problemom.Bravo za roditelje koji su vodili dete u streljanu da uci pucanje iz pistolja
Jao metloNaravno
Ali ne treba cackati mecku
Nema potrebe da tinejdzera koji je ionako pogubljen u svom svetu dodatno stimulises na ovakav nacin
Iso ne iso u streljanu on je mogo uzeti pistolj i krenuti da puca, manje bi mozda imao uspeha, ali ga ne bi sprecilo da proba, i to stoji, ali, zasto dodavati ulje na vatru
Da se ne lazemo ali tinejdzerski mozak, pravi pistolj u ruci, meta u obliku COVEKA, pravi meci, prava buka, pravi miris baruta, izvini ali i moj mozak od 36 leta se uzbudi kad sve to dozivljava, mozes misliti tinejdzerski... Zajebi... Nema potrebe da se cacka mecka
moj djed je moju mater naucio pucati i koristiti pistoljmene i sestru je otac vodio na streliste. i svako oruzje koje donese kuci, lijepo sjednemo, pokaze mi sve, kako se rastavlja, sastavlja, da se ne ubijem, kao i ostale bezbjednosne procedure. bas sam juce sa njim razgovarao o tome, i ne smatram to nekim problemom.