- Poruka
- 121.747
Sve kriva i tasta u paketu???Plus, pogodite ko nam dolazi za 10 dana![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve kriva i tasta u paketu???Plus, pogodite ko nam dolazi za 10 dana![]()
Sve kriva i tasta u paketu???
Ti kao da se nisi odselilaIpak ne, svekar i svekriva.
Na 40 dana.
Moja mater posle njih na 69![]()
A zaovica?![]()
Ništa mi ne spominji.Ti kao da se nisi odselila![]()
a da se vi vratite u ns dok su oni gore?Ipak ne, svekar i svekriva.
Na 40 dana.
Jao majko milaIpak ne, svekar i svekriva.
Na 40 dana.
Hbt pobegnes na drugi kraj kontinenta i ne vredi, opet te stignuNišta mi ne spominji.
Al zbog deteta, jbga
Reci da to stvarno uradia da se vi vratite u ns dok su oni gore?![]()
Acooo pa nauči već jednom da kuvaš tu rakijuПијем кафу без ракије нестало
Чекам комшију да донесе из куршумлије од прошле године па ће да имаAcooo pa nauči već jednom da kuvaš tu rakiju
Nikad čula.Dobila sam neke Melvita kozmetičle preparate. nešto organik , bez konervansa, tra la la. Meni to malo bljak miris ima.
Jel neko upoznat, da li to vredi nešto , upotrebno mislim...
Onako, vrlo lepo je upakovano , deluje luksuzno.
ma sve to nešto vegan , ima i ulje od šargarepeDobila sam neke Melvita kozmetičle preparate. nešto organik , bez konervansa, tra la la. Meni to malo bljak miris ima.
Jel neko upoznat, da li to vredi nešto , upotrebno mislim...
Onako, vrlo lepo je upakovano , deluje luksuzno.
Hbt pobegnes na drugi kraj kontinenta i ne vredi, opet te stignu
To ko kad sam ja smugnula u ameriku a dobila za cimerku srpkinjupa brate ima li neka rupa da se zavuces i da te ne stignu nasi
![]()
porez ne resavaju izvrsitelji nego firma..zmaj to zna i zato je to uradio da on ne bi posle morao da se petlja posto ako si prijavljena stize na firmu da ti se oduzima od plate i firma je duzna da deo tvojih mesecnih primanja preusmerava u poresku dok ti se ne isplati dug..nema izvrsitelja za poreske dugove ako si prijavljena.Sleduje mi neki bonus zaostao jos od jesenas i zimus... Docekali napokon da klijeti plate sve te zajebancije
I caskamo nesto oko poreza ko koliko ima i ja prevrnem ocima reko jao nisam platila celu zaostalu godinu, razvlacim se s time, vecito nesto prece iskoci... Stoji mi taj dug nad glavom, pocecu da ga sanjam
Kaze zmaj e taman, posto si ti propalica za pare, ako ti dam bonus na ruke ti ces to da spickas, daj mi lk da platim taj porez, oces izvrsitelje da navuces na vrat, vidi kamata kolika ti je cccc!
I tako u dva klika ode mi bonus na opstinska goveda
A taman sam imala pakleni plan da nabavim dobre kozne cipele, plus patike, plus sudoperu! Sad cu ici bosa, necu prati sudove, al ce opstinska goveda imati za sebe paretine, ustaihjebem![]()