Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Spalila sam karticu u waikiki i pepcu 🤦

Al sto sam dobre lone nasla u waikiki auu, obozavam ove sljampave modele ali kad ovako dobro padaju
Screenshot_20230429_165025.jpg

Sleduje mi neki bonus zaostao jos od jesenas i zimus... Docekali napokon da klijeti plate sve te zajebancije
I caskamo nesto oko poreza ko koliko ima i ja prevrnem ocima reko jao nisam platila celu zaostalu godinu, razvlacim se s time, vecito nesto prece iskoci... Stoji mi taj dug nad glavom, pocecu da ga sanjam

Kaze zmaj e taman, posto si ti propalica za pare, ako ti dam bonus na ruke ti ces to da spickas, daj mi lk da platim taj porez, oces izvrsitelje da navuces na vrat, vidi kamata kolika ti je cccc! :lol:
I tako u dva klika ode mi bonus na opstinska goveda :rida:

A taman sam imala pakleni plan da nabavim dobre kozne cipele, plus patike, plus sudoperu! Sad cu ici bosa, necu prati sudove, al ce opstinska goveda imati za sebe paretine, ustaihjebem :aha:
porez ne resavaju izvrsitelji nego firma..zmaj to zna i zato je to uradio da on ne bi posle morao da se petlja posto ako si prijavljena stize na firmu da ti se oduzima od plate i firma je duzna da deo tvojih mesecnih primanja preusmerava u poresku dok ti se ne isplati dug..nema izvrsitelja za poreske dugove ako si prijavljena.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back