Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma kakvi pistolji u kuci u nasem veku u po' Evrope, za koji krasni?

U zivotu nisam imala pistolj niti je moj otac imao pistolj, niti otac mog oca...sve udovice iz moje porodice, nikada nisu imale pistolje niti bilo sta osim oklagije.
Niti moje dete ima plasticne puske. Bog sa nama, ima kocke i knjige, sta ce mu pistolji...za koji moj.

Treba mi policija koja radi svoj posao i treba mi sud koji sudi po zakonu a ne po imenu i trebaju mi ministri i direktori skola koji podnose ostavke. I treba mi ukidanje tih programa i serija sa psovanjem i ubijanjem, ne trebaju mi ljudi sa kapuljacama koji pretorijanski cuvaju murale Mladica i kojekakvih.
Mene ti sa kapuljacama ne plase, neka se popnu da ih zviznem onom babinom oklagijom po glupoj glavi mozda im nesto u istu uteram.

Razoruzati hitno naciju.
Mi smo skrenuli pamecu nacisto.

Merimo se sa Amerikom od trista kusur miliona.
Da li se nesto ovako desilo u Grckoj, Bugarskoj, Slovackoj, nasim parnjacima? Nije.

Amerika i Rusija mogu da se mere a mi lepo sa Bugarima mozemo na merenje.

Desilo se nesto sto se desava sa razlogom u tek ponekom drustvu na svetu a to sto necemo da trazimo razlog govori u prilog tome koliko smo otisli u materinu.

Nije ovo dete toliko odgovorno koliko je drzava odgovorna. Dete je puklo jer je pucanju sklono ali drzava ga je naterala da pukne. Da je drzava drugacija pitanje je da li bi ikada doslo do pucanja.

Godinama govorimo da je mnogo agresije. Od strane odraslih, niko ne pazi kakav jezik ima...sta govori...
sto se oruzja tice, slazem se skroz
sta ce mi oruzje
sta ja to lovim i od koga se branim?

Ma sta svakih par, i ja pricam svasta
Gradjanski, pa nato, pa kosovo koje je konstanta postala
Mi zivimo u drzavi koja je bazirana na nasilju
O cemu pricamo uopste
Ovde je citav jedan narod nateran da bezi sa svojih ognjista, go i bos, klali se i ubijali a do juce pili kafu zajedno
I vi se pitate zasto nismo kao slovaci?

Ma sta svakih par, i ja pricam svasta
Gradjanski, pa nato, pa kosovo koje je konstanta postala
Mi zivimo u drzavi koja je bazirana na nasilju
O cemu pricamo uopste
Ovde je citav jedan narod nateran da bezi sa svojih ognjista, go i bos, klali se i ubijali a do juce pili kafu zajedno
I vi se pitate zasto nismo kao slovaci?
ne pitam se zasto nismo ko slovaci jer znam
al se pitam zasto ne radimo na tome da postanemo malo vise kao slovaci, a malo manje kao mi

Mi smo imali u kući raznog oružja i pištolja na dohvat ruke, deca nikad ni pružila ruku ka tome nisu, hvala boga nije ih to zanimalo. Mislim da što se o tome manje priča, decu manje i privlači. Jedno vreme je vršen pritisak na mene da podnesem zahtev za dozvolu, nisam htela ne zanima me to.
Sto se malog tice nekako sumnjam da ga je neka sekta uzela pod svoje, možda grešim.

Ne spavam cijelu noć. Šta je ovo ? Zašto? Ko nas je ubacio u igricu u kojoj djeca ubijaju redom?
Исто. И не знам никога ко је равнодушан, сви су као исцеђени.
Још ме је јуче дотукло, преживела девојчица која се уз музику снима у болници и качи на тик- ток. А другари јој изгинуше. Где је ту компас. Нема те незрелости која правда сва ова понашања.

Исто. И не знам никога ко је равнодушан, сви су као исцеђени.
Још ме је јуче дотукло, преживела девојчица која се уз музику снима у болници и качи на тик- ток. А другари јој изгинуше. Где је ту компас. Нема те незрелости која правда сва ова понашања.
Nema više kompass. Sve je do odraslih. Mi smo podigli takve male ljude.

Nema više kompass. Sve je do odraslih. Mi smo podigli takve male ljude.
Највише ми на нерве иду они који се сада чуде а на упозорења су се правили блесави или исмевали. Али сви смо крви и саучесници да, и ови први поменути и други који нису били гласнији.

Највише ми на нерве иду они који се сада чуде а на упозорења су се правили блесави или исмевали. Али сви смо крви и саучесници да, и ови први поменути и други који нису били гласнији.
Plasi me da ce poslije treceg puta I ovo će biti normalno.

Исто. И не знам никога ко је равнодушан
ja.

5 godina ovde crtam sta ce biti, svi me ismevali, teorije zavere, ravnozemljas, ti ti tvoji satanisti kazu....odrasti kazu covece :lol:...

eto odrasto sam, sad sam ravnodusan i cerim se pokvareno, kako svi tupavi mozgovi histerisu i sto rece sojic... svi se kao nesto iscudjavaju.

ja.

5 godina ovde crtam sta ce biti, svi me ismevali, teorije zavere, ravnozemljas, ti ti tvoji satanisti kazu....odrasti kazu covece :lol:...

eto odrasto sam, sad sam ravnodusan i cerim se pokvareno, kako svi tupavi mozgovi histerisu i sto rece sojic... svi se kao nesto iscudjavaju.
Разумем те. Не могу да се церим и ликујем али разумем шта желиш да кажеш. Ово је поражавајуће за све.

imas scenu filmu apokalipsa od kopole... martin sin prisustvuje sceni kada plejboj zecice igraju pred razularenom biulumentom americkih vojnika negde u vijetnamu. simbolisu kopulaciju sa puskama, provociraju prostacki jadne ljude, a kada oni zbog adrenalina krenu ka njima one pobegnu u helikopter koji ih sklanja... mnogi vojnici se cak vesaju o helikopter da bi dosli do one zenke stvari, padaju sa njega...i elem, poenta ovoga je sto svi to nemo gledaju, a samo se martin sin pokvareno ceri jer je znao epilog celog mizanscena.

eo ti zendeli draga jos jedan primer..secas se covida i sta je ovde sve bilo?

e vidis ko god je spomenuo ivermectin bio je banovan ili popio karton..a danas ivermektin kazu zdrav i nije vise zabranjen lek.

jel treba da ti doguram tablu il tarabu da bolje razumes sta ti pricam?

eo ti zendeli draga jos jedan primer..secas se covida i sta je ovde sve bilo?

e vidis ko god je spomenuo ivermectin bio je banovan ili popio karton..a danas ivermektin kazu zdrav i nije vise zabranjen lek.

jel treba da ti doguram tablu il tarabu da bolje razumes sta ti pricam?
Или крадене бебе. Теорија завера, те мајке су луде, бла, бла...
Када су нека деца спојена са родитељима, када се сазнала и цена деце- мук.
А када су скупљали потписе да уђу у парламент и покушају бар нешто променити, тешко међу овим имбецилима и од власти и од опозиције, колико је било потписа? Окрећу се еколошким и разним другим преварантима који им мирушу на запад а ретко ко да се помери, бар да покуша да реши један од највећих проблема у земљи. Није њихов проблем, јел, важно да они нису гладни.
Не мислим на форум него генерално.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back