Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Screenshot_20230501-151220~2.png

na slici smo moja komšinica i ja

Čekam da prođe akademskih 10 minuta posle otvaranja pa da počnem da zovem prodavnice opreme za kupatila.
Za koji dan rušimo i sve radimo iz početka.
Pobićemo se po kući, ja odo na teren da radim, nek se mm bakće sa majstorima. Samo ću da izaberem elemente i pločice

Juče razredna, kad je A. otišla u školu kaže "oooo, ti došla malo u školu da vidiš gde smo"
I sad moram sa njom do škole da popričam sa razrednom jer i danas i sutra može da ide samo na prva dva časa pošto opet imaju regatu.
Ni sama ne znam da li da je podržim u izostajnju sa nastave ili da ne ide na regate. A šteta bi bilo, nema svako dete šansu da učestvuje na takvim događajima kod kuće i to besplatno.
Odradi ona sve iz škole što su radili, domaći, samo što nije prisutna na predavanjima.

I mene je deda vodio u streljanu kao tinejdžerku, pa nisam izvadila pištolj i pobila osmoro ljudi.
Naravno
Ali ne treba cackati mecku
Nema potrebe da tinejdzera koji je ionako pogubljen u svom svetu dodatno stimulises na ovakav nacin
Iso ne iso u streljanu on je mogo uzeti pistolj i krenuti da puca, manje bi mozda imao uspeha, ali ga ne bi sprecilo da proba, i to stoji, ali, zasto dodavati ulje na vatru
Da se ne lazemo ali tinejdzerski mozak, pravi pistolj u ruci, meta u obliku COVEKA, pravi meci, prava buka, pravi miris baruta, izvini ali i moj mozak od 36 leta se uzbudi kad sve to dozivljava, mozes misliti tinejdzerski... Zajebi... Nema potrebe da se cacka mecka

Bravo za roditelje koji su vodili dete u streljanu da uci pucanje iz pistolja
Svo troje u zatvor dozivotno heboimpasmater
mene i sestru je otac vodio na streliste. i svako oruzje koje donese kuci, lijepo sjednemo, pokaze mi sve, kako se rastavlja, sastavlja, da se ne ubijem, kao i ostale bezbjednosne procedure. bas sam juce sa njim razgovarao o tome, i ne smatram to nekim problemom.

Naravno
Ali ne treba cackati mecku
Nema potrebe da tinejdzera koji je ionako pogubljen u svom svetu dodatno stimulises na ovakav nacin
Iso ne iso u streljanu on je mogo uzeti pistolj i krenuti da puca, manje bi mozda imao uspeha, ali ga ne bi sprecilo da proba, i to stoji, ali, zasto dodavati ulje na vatru
Da se ne lazemo ali tinejdzerski mozak, pravi pistolj u ruci, meta u obliku COVEKA, pravi meci, prava buka, pravi miris baruta, izvini ali i moj mozak od 36 leta se uzbudi kad sve to dozivljava, mozes misliti tinejdzerski... Zajebi... Nema potrebe da se cacka mecka
Jao metlo
Sad si kao tab
To se desi jednom u milion
Nazalost
Desilo se
Ljudi kvrcnu, deca kvrcnu
Mentalna higijena je nesto o cemu se ne vodi racuna dok me bude kasno

mene i sestru je otac vodio na streliste. i svako oruzje koje donese kuci, lijepo sjednemo, pokaze mi sve, kako se rastavlja, sastavlja, da se ne ubijem, kao i ostale bezbjednosne procedure. bas sam juce sa njim razgovarao o tome, i ne smatram to nekim problemom.
moj djed je moju mater naucio pucati i koristiti pistolj
i citav zivot je spavao s pistoljem ispod kreveta
ja sam kao dijete znala gdje pistolj i nikad ga pipnula nisam, a mogla sam
ko bi onda bio kriv?
i nije svako dijete istog temperamenta i s razlogom se oruzje drzi pod kljucem
znam vise slucajeva da su klinci teska sranja napravili u istim okolnostima
i fakat ne mislim da mi u kuci treba oruzje
od cega se ja to branim u sred nbga i sta lovim
koji ce mi problem u kuci :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back