Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
porez ne resavaju izvrsitelji nego firma..zmaj to zna i zato je to uradio da on ne bi posle morao da se petlja posto ako si prijavljena stize na firmu da ti se oduzima od plate i firma je duzna da deo tvojih mesecnih primanja preusmerava u poresku dok ti se ne isplati dug..nema izvrsitelja za poreske dugove ako si prijavljena.
Pa ne bas
Stize ti predlog da biras, oces da potpises na rate da otplacujes, pa uplacujes svakog meseca dogovorenu ratu, ili ces administrativnu zabranu.. Imas osam dana roka da izaberes
Ja sam uvek birala rate, nikad nisam stigla do administrativne zabrane (ne za porez, za neke druge dugove)
Nemoj meni da pametujes o necemu o cemu imam previse trauma..
Produzi dalje
Sve u svemu trenutni dug o porezu je resen, a poenta posta je bila da se zalim kako umesto cipela i sudopere odose pare na manje dragu stvar, dakle malo kukam, malo me vi tesite kako je sve to super, malo tipkamo po tastaturici i svima lepo... Niko te nije zvao da pametujes :malav:

Molim te da kad ti se javi zelja za par klikova, zaobidjes da ih dobijas preko mene
kako god, ali nemoj posle da me se setis kad pred penzijom otkrijes da ti fale godine radnog staza... nikome nije na odmet da proveri da li mu se staz redovno upisuje..znas koliko ljudi je bilo frapirano da je sve teklo kako treba tokom radnog odnosa i odjednom prc..nemaju staz.

to nije pametovanje nego pametan savet.

ako si uopste i prijavljena kod zmaja.

kako god, ali nemoj posle da me se setis kad pred penzijom otkrijes da ti fale godine radnog staza... nikome nije na odmet da proveri da li mu se staz redovno upisuje..znas koliko ljudi je bilo frapirano da je sve teklo kako treba tokom radnog odnosa i odjednom prc..nemaju staz.

Nešto slično se desilo ženi kod koje sam radila prevođenja. Došlo joj vreme za penziju i kad je dobila obračun ispala je manja nego što treba. Ispostavilo se da ju je jedna prestižna humanitarna organizacija prijavila sa srednjom školom, a ne sa fakultetom.

ajde bogati ostavi je na miru
ne planiramo svi dozivit penziju 😆

evo malo durmitorskog proljeca

PSX_20230501_120232.jpg

PSX_20230501_120217.jpg

Da li stavarno mislis da nemam takve informacije

Da ponovim, kad vidis moj post zaobidji ga za maliciozno trolovanje, dolaze u obzir samo humoristicke dosetke

Fotograf, arheolog i defektolog raspaljuju rostilj 😂 trustovi mozgova 😂
Kao pocetak nekog vica 😂

IMG_20230501_135941.jpg

Drugarica i ja smo dosle do zakljucka da jjebeno dobre lazanje i mohita pravimo, te smo odlucile da osnujemo jednu lezbo komunu, vencacemo se medjusobmo, a muskadiju cemo u podrum drzati, hraniti najboljim specijalitetima i iskoriscavati za ono za sta su muskarci jedino vredni :rotf:

Fotograf, arheolog i defektolog raspaljuju rostilj 😂 trustovi mozgova 😂
Kao pocetak nekog vica 😂

Pogledajte prilog 1334616

Drugarica i ja smo dosle do zakljucka da jjebeno dobre lazanje i mohita pravimo, te smo odlucile da osnujemo jednu lezbo komunu, vencacemo se medjusobmo, a muskadiju cemo u podrum drzati, hraniti najboljim specijalitetima i iskoriscavati za ono za sta su muskarci jedino vredni :rotf:
kad ode sifon da zamijene?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back