Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
800 evra implant + krunica
moze medior dev ili senior qa
ne mora bit prebogat 😂
Nije samo to, prvo ide vestacki deo kosti, pa ako se to primi onda implant na to, itd...

Prijave primam svakog radnog dana od 10 do 17h, molim da se jave kandidati koji ispunjavaju sledece uslove:
Plata od 2 soma e pa na vise
Poseduje nov namesten stan koji ce rado da da na milost i nemilost mackama da ga urnisu
Auto koji se ne kvari svaki cas
Upokojenu mamu
Rad je da na svoja jaka materijalna plece preuzme izdrzavanje taste i macke

Nije samo to, prvo ide vestacki deo kosti, pa ako se to primi onda implant na to, itd...

Prijave primam svakog radnog dana od 10 do 17h, molim da se jave kandidati koji ispunjavaju sledece uslove:
Poseduje nov namesten stan koji ce rado da da na milost i nemilost mackama da ga urnisu
Upokojenu mamu
jeste samo to
oko 800 ti je ovo dio sa koskom + implant
krunica je dodatno oko 200, zavisi koja je
kolega neki dan radio dva komada pa znam cijene

jeste samo to
oko 800 ti je ovo dio sa koskom + implant
krunica je dodatno oko 200, zavisi koja je
kolega neki dan radio dva komada pa znam cijene
Aman zaman zeno bozja ti gledala moje snimke pa znas
Navalila ko mutava da mi govori sta meni treba
Je l ti citas sta ti pricam, fali mi deo kosti u vilici, imam rupu, udubljenje, prvo se tu stavlja parce vestacke kosti, pa se ceka par meseci da to zaraste, onda se u tu vestacku kost stavlja osnova za implant koja se isto ceka da zaraste neko vreme, pa onda implant, pa onda krunice...
Kad neko ima zdravu vilicu ide to sto pricas klasicni implanti 800e plus krunica 200e
Ovo moje nije klasican slucaj

Mene bi radio maxiofacijalni hirurg plus kako se zvase hirurg za desni zaboravila sam.. ..
Ceo taj proces je dug, bolan i skuplji od klasicnog implanta jer radi vise hirurga

Upokojenu mamu
jesi skromna
ja bi bio sretan kad bih imao nekog a da mi nije muka ici kuci, da me zagrli nekad i da me ne tuce :)))
sad pricao sa sestrom, pita ona ima li sta novo kod tebe, ja joj ispricao sta se desava, kaze ona ma bolje ti je bez zene, sa zenama stalno problemi :)))
i realno jeste tako, moras bas imati srecu da potrefis

Je l ti citas sta ti pricam, fali mi deo kosti u vilici, imam rupu, udubljenje, prvo se tu stavlja parce vestacke kosti, pa se ceka par meseci da to zaraste, onda se u tu vestacku kost stavlja osnova za implant koja se isto ceka da zaraste neko vreme, pa onda implant, pa onda krunice...
Kad neko ima zdravu vilicu ide to sto pricas klasicni implanti 800e plus krunica 200e

Mene bi radio maxiofacijalni hirurg plus kako se zvase hirurg za desni zaboravila sam.. ..
Ceo taj proces je dug, bolan i skuplji od klasicnog implanta jer radi vise hirurga

znam kako ide proces jer sam se raspitivala zbog sebe + je kolega bukvalno prosli tjedan radio
kapiram sta pricas za vjestacku kost i toga me najvise frka jer je lutrija dal ce se primiti uopce
al cijene samih implanata ti variraju 500-800
kao i ugradnja vjestacke kosti od 70-200
+ krunica 100-250
tako da ti je neki prosjek 800 + krunica
i naravno zavisi kod koga radis
tako da nema potrebe da pjenis odma
nego se raspitaj oko cijena ako i kad do toga dodje jer bez obzira na materijal od zubara do zubara to bas varira

ja imam sve 4 osmice :))
vezace ti na osmicu i sesticu?
ma necu to da radim tako ni slucajno
ako radim ice implant, a implanta me frka
mada moj cika zuba kaze da nije prijeka potreba
jer nije gornja vilica u pitanju
nakon trudnoce sam izgubila obe donje sedmice :(
jedna je bila popravljana, druga jok i samo su se unistile :(((
osmice imam donje i kul su
gornje nemam jer su izvadjene
mada sam ja za te donje do tada mislila da su 7 i da mi 8 nisu ni izrasle 😄

znam kako ide proces jer sam se raspitivala zbog sebe + je kolega bukvalno prosli tjedan radio
kapiram sta pricas za vjestacku kost i toga me najvise frka jer je lutrija dal ce se primiti uopce
al cijene samih implanata ti variraju 500-800
kao i ugradnja vjestacke kosti od 70-200
+ krunica 100-250
tako da ti je neki prosjek 800 + krunica
i naravno zavisi kod koga radis
tako da nema potrebe da pjenis odma
nego se raspitaj oko cijena ako i kad do toga dodje jer bez obzira na materijal od zubara do zubara to bas varira
Posto pricam o tome jer se nisam raspitala, isla na preglede, drkala se... itd
Bas pricam napamet...
Ne staj mi na muku...

@Lúnasa :lol:

FB_IMG_1678312592275.jpg

Ja mislim da si ti nesto pomesala.Vestacka kost nije parce koje ti ugrade, to su granule, prah koje ti stave i nema osnove za implant. Postoji samo implant, to je sraf koji ti usrafe u kost i posle tri meseca ti stave krunicu.
I nije bolno ni jedno ni drugo

Ja mislim da si ti nesto pomesala.Vestacka kost nije parce koje ti ugrade, to su granule, prah koje ti stave i nema osnove za implant. Postoji samo implant, to je sraf koji ti usrafe u kost i posle tri meseca ti stave krunicu.
I nije bolno ni jedno ni drugo
Maxiofacijalni hirurg mi je reko da se to zove kao vestacka kost, kad se to uradi i zaraste posle se bavis implatom srafljenjem itd...
Deo sa tom koskom bi radio maxiofacijalni
A implant bi radila ova moja zubarka, ona je kako se to zvase specijalista za hrurgiju desni, ***** li ga zaboravila sam

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back