Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Maxiofacijalni hirurg mi je reko da se to zove kao vestacka kost, kad se to uradi i zaraste posle se bavis implatom srafljenjem itd...
Deo sa tom koskom bi radio maxiofacijalni
A implant bi radila ova moja zubarka, ona je kako se to zvase specijalista za hrurgiju desni, ***** li ga zaboravila sam
Ne upravo je obrnuto, impalnt mora hirurg da ugradi, a rezanj operaciju/dodavanje vestacke kosti radi paradontolog

Ja mislim da si ti nesto pomesala.Vestacka kost nije parce koje ti ugrade, to su granule, prah koje ti stave i nema osnove za implant. Postoji samo implant, to je sraf koji ti usrafe u kost i posle tri meseca ti stave krunicu.
I nije bolno ni jedno ni drugo
ma nije pomijesala
ovdje rade i sa prirodnom kosti jos uvijek
a rade i to sto ti kazes
samo zavisi gdje radi
i da, za implant nema neke dodatne osnove
+ vise nije tako skupo kao sto je bilo prije par godina, al na nasem trzistu ima implanta raznih prozivodjaca i same cijene zahvata variraju bas

jesi ti to radila?
ja odlazem sve, kao nije tragedija donja sedmica
al bojim se za koju godinu da mi ne gine neki gornji zub
onda necu moci odlagati
:(
Jesam radila sam implant i rezanj operaciju/dodavanje vestacke kosti i stvarno nije strasno.
Kad sam otisla ovde kod zubara na pregled rekao mi je da se uopste ne vidi da sam imala operaciju, ne bi znao da mu nisam rekla.

Jesam radila sam implant i rezanj operaciju/dodavanje vestacke kosti i stvarno nije strasno.
Kad sam otisla ovde kod zubara na pregled rekao mi je da se uopste ne vidi da sam imala operaciju, ne bi znao da mu nisam rekla.
mene bas bas frka
moja mama je radila prike 20 godina to i prije par god je imala bas frku s tim implantima koji su tad ugradjeni, jednostavno ih organizam krenuo odbacivato valjda
al okej napredovalo je to
sve u svemu, dok ne moram odlicno

Meni su pominjali samo vestacku
Odakle da uzme prirodnu????
https://dentaltourism.rs/implantologija/nadogradnja-kosti-augmentacija/

iskreno, nemam pojma i ne bih da saznajem 😄
Screenshot_20230308-233045.png

jesi ti to radila?
ja odlazem sve, kao nije tragedija donja sedmica
al bojim se za koju godinu da mi ne gine neki gornji zub
onda necu moci odlagati
:(
ja sam radio prije 15ak godina i ide vjestacka kost, dosao hirurg iz njemacke, sletio, odradio nas par i nisam imao problema. doduse, ja imam svoje zube, samo se desilo nesto nepredvidjeno pa je radjena 2 puta resekcija dvije gornje jedinice, i onda da popuni stavio tu kost

ja sam radio prije 15ak godina i ide vjestacka kost, dosao hirurg iz njemacke, sletio, odradio nas par i nisam imao problema. doduse, ja imam svoje zube, samo se desilo nesto nepredvidjeno pa je radjena 2 puta resekcija dvije gornje jedinice, i onda da popuni stavio tu kost
ma otac moje skolske koleginice je bukvalno jedan od pionira ugradnje tih zubnih implanta
radio je u svicarskoj godinama
ona je isto zubar i objasnila mi je dosta detaljno
ovdje idem zubaru koji je hirurg i slovi kao odlican
oboje kazu da je ful napredovalo sve to i ako mora nadomjestanje zuba onda je to najblize prirodnom

mislim da je uzme iz okoline tj s vilice pa onda neki mambo dzambo s tim i na kraju ti natakare to pomijesano
al nemam pojma realno ni kako to izgleda, ni da li iko jos uvijek tako radi
Ja isla kod nekog profana maxiofacijalno, eno ga u narodnog fronta, on nije pominjao prirodne, samo vestacke
Ova moja sto idem kod nje redovno ona saradjuje sa nekim drugim profanom, i oni mi pominju samo vestacke

Ne znam... Evo vec dve godine se mucim i razvlacim... Jedina opcija mi je kredit... Ne mili mi se... Razvlacim se

mislim da je uzme iz okoline tj s vilice pa onda neki mambo dzambo s tim i na kraju ti natakare to pomijesano
al nemam pojma realno ni kako to izgleda, ni da li iko jos uvijek tako radi
znam da je smrdilo na paljevinu dok mi je rezao nesto, ja nista nisam vidio sta je radio, i trajalo je oko sat i po sve. kasnije sam bio natecen i dobio sam nekih 6 tableta odjednom da pijem i antibiotike. konce sam skinuo za 7 dana cini mi se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back