pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.123
meki kakav sam gospodin ja bi te odvezo ne bi dao da te taxi vozi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Auu taj je neki nedozreo emotivno, bas talasa, ne treba joj bre to emotivno derlePa ako je neko imao iskustav sa narcisima - ti si
tako da je ovaj za tebe bio pis of kejk, neka ga kod mame!
Bokicin djuvegija ( ja sam sada malo pristrasna da znas jer me je razocarao kao covek i kao komunista) je jedno vece naprasno resio da oni ne treba da budu zajedno
Ja sam ga posteno omrzla i sve i svi smp ovde rekli sta i kako
A onda se za dva dana ispostavilo da je samo imao malo jaci virus i da nije mislio tako
Ja navijam da ga oduva al ona nece pa nece
Al ti se moki ne bi drao onako da alarmiras ceo komsiluk, pa ja ne bih ni morala da idemmeki kakav sam gospodin ja bi te odvezo ne bi dao da te taxi vozi

eeeee i meni je prodo priču kad je finAuu taj je neki nedozreo emotivno, bas talasa, ne treba joj bre to emotivno derle
Ja sam odrasla sa osobom koja je imala narcisoidni poremecaj licnosti, knjiski primer, i vrlo lako ih namirisem i sklanjam se od takvih
Ovaj mi je bio sumnjiv jos na prvom dejtu, ako mi verujes, medjutim ima i neke pozitivne osobine pa sam isla linijom aj da probam....
Medjutim sve se svodi na te oscilacije, cas je dobar cas je zao, i ti vise ne znas sta te snaslo...
Ja nikad nisama vezu sa takvim likom, meni su sve veze bile mirne... Raskidi vecinom mirni, osim razvoda al to je posebna prica
I kad sam se nasla po orvi put u ovakvoj vezi kakva je bila ova nisam bila sigurna jesam li u pravu kad kazem da su svi porodicno tamo ludi ili sam ja luda hbt
Jer te svaki narcis uspesno pravi ludom duzi period, to im je glavna igra, prebacivanje krivice, svi smo ki krivi zbog njihovog ponasanja
Tako da taj zacarani krug treba da se odmrsi i to trazi malo vremena
Meni je sada jako zao sto nisam poslusala sebe od pocetka, nego sam dala sansu i slusala sam okolinu, prijatelje koji su ga okarakterisali kao divnog coveka koji me mazi i pazi, jer su videli predstavu koju on izvodi
Jjebeno je, ali eto sreca u nesreci antene su mi bile sve vreme izvucene i alarmirale da obracam paznju na neke sablone i da vremenom saberem sve i kazem supickumaterinu
mojkomšiluk ko zna šte je sve čuoAl ti se moki ne bi drao onako da alarmiras ceo komsiluk, pa ja ne bih ni morala da idem![]()

Ma verujem ti sve i tacno znam taj trip, nesto osecas da ne stima ali hajde da probam, hajde da vidis mozda si preterala itdAuu taj je neki nedozreo emotivno, bas talasa, ne treba joj bre to emotivno derle
Ja sam odrasla sa osobom koja je imala narcisoidni poremecaj licnosti, knjiski primer, i vrlo lako ih namirisem i sklanjam se od takvih
Ovaj mi je bio sumnjiv jos na prvom dejtu, ako mi verujes, medjutim ima i neke pozitivne osobine pa sam isla linijom aj da probam....
Medjutim sve se svodi na te oscilacije, cas je dobar cas je zao, i ti vise ne znas sta te snaslo...
Ja nikad nisama vezu sa takvim likom, meni su sve veze bile mirne... Raskidi vecinom mirni, osim razvoda al to je posebna prica
I kad sam se nasla po orvi put u ovakvoj vezi kakva je bila ova nisam bila sigurna jesam li u pravu kad kazem da su svi porodicno tamo ludi ili sam ja luda hbt
Jer te svaki narcis uspesno pravi ludom duzi period, to im je glavna igra, prebacivanje krivice, svi smo ki krivi zbog njihovog ponasanja
Tako da taj zacarani krug treba da se odmrsi i to trazi malo vremena
Meni je sada jako zao sto nisam poslusala sebe od pocetka, nego sam dala sansu i slusala sam okolinu, prijatelje koji su ga okarakterisali kao divnog coveka koji me mazi i pazi, jer su videli predstavu koju on izvodi
Jjebeno je, ali eto sreca u nesreci antene su mi bile sve vreme izvucene i alarmirale da obracam paznju na neke sablone i da vremenom saberem sve i kazem supickumaterinu
ja bi te sakatio cinizmom i ignorisanjemAl ti se moki ne bi drao onako da alarmiras ceo komsiluk, pa ja ne bih ni morala da idem![]()
Ma ti si sav opasanja bi te sakatio cinizmom i ignorisanjem
Pa ja sam odmah znala da je to problem, i rekla sam mu otvoreno u lice ako prenese taj sablon sa mame na mene da ce biti belajaeeeee i meni je prodo priču kad je fin
al šta sam ti reko odma kad si rekla da se dere na kevu, šta
i ja sam kao svaka budala probala da razumem... Al od tog posla nema nista, dok ti pokusavas da razumes gubis bre zivceMa ti si sav opasan

ma samo ti budi majka tereza i razumevajPa ja sam odmah znala da je to problem, i rekla sam mu otvoreno u lice ako prenese taj sablon sa mame na mene da ce biti belaja
Znas kako, zajebe se covek sazali se, jer svaki narcis je ustvari necija zrtva i vrlo jedna ostecena nesigurna i nesrecna osoba, oni jesu da ih zalis, ali iz dalekai ja sam kao svaka budala probala da razumem... Al od tog posla nema nista, dok ti pokusavas da razumes gubis bre zivce
Lecite se bre

TacnoMa verujem ti sve i tacno znam taj trip, nesto osecas da ne stima ali hajde da probam, hajde da vidis mozda si preterala itd
I znam kako te uvlace u igru, mrezu bre ispletu i dok se okrenes mislis da si za sve ti kriv, al kad kazem za sve mislim bukvalno za sve, manipulacija na visen nivou
Ali da nisi probala vrv bi se stalno pitala da li je mozda trebalo da das sansu, ovako si dala sansu, probala, videla i otisla na vreme!
Ti da cutis, hteo si svadbu odmahma samo ti budi majka tereza i razumevaj![]()
ja sam ispao pola al ti si ispala krawa priznaj reko sam ti polse prvog dranja da kupiš prnje jel tako tako je dođeš mi tobleronuLepo sad priznaj ovde pred forumaskom eminencijom da si ispo konjina!
Jao kas ste kod komsilukamojkomšiluk ko zna šte je sve čuo![]()

Jeste, gaslightingTacno
Eto sve znas ko velika
A hbg... Trebalo bi sa godinama da sam pametnija ja izgleda idem u nazad
Ja ti ne mogu opisati odusevljenje nekih mojih prijatelja njime, ja ono ni sa jednim partnerom nisam dozivela
Bukvalno sam mesecima vrtela po glavi da li mene neko zajebava
I kad i kazes nesto lose ili se pozalis oni zauzmu njegovu stranu
To je strasno
Cuveni izraz za to stanje postoji - gaslighting
I dok rascivijas sam sa sobom hbt sta te snaslo
Sreca pa je meni to zalicilo sve jako na odrastanje sa takvom osobom i proradili alarmi
Neko neiskusan bi upao dublje u problem i razvuko se duze
Mi smo imali klinickog sizofrenicara ispodJao kas ste kod komsiluka
Ispod nas je luda alk stvarno luda komsinica, tj pre svega baksuz u kombinaciji sa ludilom, ona i sin od 30god, tako nesto, dobar dan ne postoji, sve im smeta, lome retrovizore komsiluku, sa svima su u svadji itd
I svi su nas upozooravali na njih al ok
Elem pre neki dan, negde oko 8h uvece, kaznim ja malca nesto, on pocne da place, ode u svoju sobu da kuka i zatvori vrata od svoje sobe
Kad evo ti neko nam zvoni na vrata, utom ja dok sam isla do vrata boreci se sa lejom da dodjem da otvorim oborim lavor sa pun pröjavig vesa, spremno za pranje… al zvoni neko idalje, leja arlauce, zmu otvara vrata, kad ono komsinica da nam kaze da mali place glasno
Znaci zmu na vratima, ja klecim pored njega na onoj gomili prljavog vesa i drzim leju da je ne pojede a ona nam drzi govor o roditeljstvu, nw verujete sta izgovara
Sekunde su me delile od toga da pustim azdaju na nju i da je gadjam prljavim carapama![]()

Ti da si se pito ja bih sad morala na sudu da se razvodimja sam ispao pola al ti si ispala krawa priznaj reko sam ti polse prvog dranja da kupiš prnje jel tako tako je dođeš mi tobleronu
tako da pokri se usimada sam se ja pito ne bi ti s njim skrpila dva mesecaTi da si se pito ja bih sad morala na sudu da se razvodimtako da pokri se usima

a jel ce moca ostati bez majstora sad kad je metla otkacila zeta?I cekam jbni bus 20 min jer je jebeni derbi
Isla sam
Priznajemda sam se ja pito ne bi ti s njim skrpila dva meseca
reko sam ti ako se drnja na kevu pitanje je dana kad će se drati na tebe
aj kaži da nisam reko
ne moraš da priznaš nemam nikakvu korist od toga
![]()
Moca je ostao u ljubavnoj vezi sa majstorom licno koji je popio otkaz kod gospodina, tako da se obezbedio na vremea jel ce moca ostati bez majstora sad kad je metla otkacila zeta?
neka ostane u vezi bar dok moca ne zavrsi auto.