pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.930
Ko sme da me iznervira![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko sme da me iznervira![]()
Skoro sam gledala dokumentarac, neki neurolog bavi se istrazivanjima pedofilije
Naso je da je kod njih u mozgu nastala promena jos u prenetalnoj fazi, jednostavno su rodjeni tako
Nesto kod njih u mozgu izazia gresku da kad vide dete, ne osete onu roditeljsku ljubav, nego seksualnu, kao kad mi "normalni" gledamo nekoga ko nam se svidja, njima se ista reakcija desava na decu
Nema tu pomoci
On predlaze da drustvo treba da shvati da treba da se menja tretman prema njima, jer sto ih vise satanizujes to je gora situacija.
Oni ne mogu da odu kod dr i kazu ej imam problem, seksualno me uzbudjuju deca, ajde pomagaj. Dobijaju tretman prestulnika, i kaze naravno da ce onda u tajnosti da prave srranja
Kaze treba drustvo i medicina da ih prihvati kao bolesnog coveka kome treba pomoc u resavanju svoje bolesti, tj u ovom slucaju da se drzi pod kontrolom. Ok uzbudjuju te deca ok ajde da uradimo nesto da te drzimo u tom stadijumu samo platonskih pobuda, da ne predje u zlodela
Ima logike ovo sto on kaze, ali kojim sredstvima da ti drzis njih pod kontrolom, i koliko da im dozvolis, a gde da povuces liniju i kazes ok do ovde mozes ali dalje ne... Kako odrediti norme
Pri tom svi smo mi u fazonu treba ih pobiti sve i cao, i ok, oni jesu potencijalna pretnja, i normalno je da se ljudi plase i reaguju burno na njih, ali ako ih stavis u situaciju da cemo ih drakonski kazniti, ubiti, i sl, samo ih podstices da se oni kriju jos vise i ko zna na koje nacine ispoljavaju svoje devijacije
Zajebana situacija
Još malo.kad će taj meteor
Nemam pojma, ja skoro gledalaJa sam ovo učila iz kriminološke psihologije na faksu pre više od 20 godina, nije to ništa novo ni nepoznato. To je takozvano odstupanje seksualnog nagona od objekta, u istu grupu spadaju i homosekdualci. Problem je u tome što niko nikada nije preuzeo u smislu tretmana ovih osoba, već ide se na da ovakva ponašanja postanu legalna.

DadaPropustila sam ovu metlinu priču, ali koliko kapiram, neki komšija priveden zbog pedofilije?

ma ništa isto je glupawa ko ti ♥Kakva drama sa bokicom
Sta sam propustila![]()
Ti dodjes, kažeš šta imaš i odeš, retko se interesujes za ono što drugi napišuKakva drama sa bokicom
Sta sam propustila![]()

I zato sad nemoj nista da joj prepricas!Ti dodjes, kažeš šta imaš i odeš, retko se interesujes za ono što drugi napišu![]()
Trust mozgova, psihijatara i psihologa ovog foruma isecirao bokicu, djuvegiju, vezu, svadju, sve, na ne znam koliko strana i dodje metla i pita kakva dramaI zato sad nemoj nista da joj prepricas!

Još nisam ništa osmislila, nisam odlučila da li ćemo sami ili preko agencije. Nameravam da se dobro informišem prvo, jer je jedna naša stara forumasica Cheersy bila prošle godine baš u tom periodu, i to čini mi se, u sopstvenoj režiji. Videću kakve su njene preporuke, pa ću početi da planiramА ја једва чекам твоје слике из Мексика.
Делује тако живописно. Ако одеш у кућу Фриде Кало, окачи једну фотку мени за љубав![]()
Сестре су требале ићи. Али зет није добио визу. Па су на Тајланду, до краја априла. Они увек иду у својој режији.Još nisam ništa osmislila, nisam odlučila da li ćemo sami ili preko agencije. Nameravam da se dobro informišem prvo, jer je jedna naša stara forumasica Cheersy bila prošle godine baš u tom periodu, i to čini mi se, u sopstvenoj režiji. Videću kakve su njene preporuke, pa ću početi da planiram
aj odrepuj ovo pa okači videoМного волим та путовања што нуде море опција.
А оно хотел- плажа- шета- ресторан ми је робија.

Reci cu vam ako vi meni kazete sta je sa bokicomE ali samo moca zna sta je bilo sa metlinim djuvegijom i ja se sada osecam uskrsceno za informaciju a nije da ne pratim

Opaaa televisa presenta???Trust mozgova, psihijatara i psihologa ovog foruma isecirao bokicu, djuvegiju, vezu, svadju, sve, na ne znam koliko strana i dodje metla i pita kakva drama![]()

dođi da ti kažem iza ćoška nemoj da uznemiravmo javnostReci cu vam ako vi meni kazete sta je sa bokicom![]()