- Poruka
- 121.946
Jokmeki jel ti rekoh kako sam šarmiro policajce onomad
Sta je bilo??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jokmeki jel ti rekoh kako sam šarmiro policajce onomad
Alo bre, ne pljujemo ga više, pomirili su seAuu taj je neki nedozreo emotivno, bas talasa, ne treba joj bre to emotivno derle![]()

Jer ona higijenu zuba uzima za ozbiljnoJao boze ahahh
Dolazi l do mene da se mazi i kao poljubi me
Osetim ja mirise mi na pastu za zube
I kao nemoguce, tripujem se, opet me poljubi opet miris paste za zube iz usta
Odem do wc-a a ona gospodja izvukla nekako pastu za zube, pozvakala pola kolgejta![]()
znao je moca sta ces da uradis na kraju..nije prvi djuvegija koji je imao rok upotrebeMoca je ostao u ljubavnoj vezi sa majstorom licno koji je popio otkaz kod gospodina, tako da se obezbedio na vreme![]()
Sto znaci ocekujemo raskid uskoroAlo bre, ne pljujemo ga više, pomirili su se![]()

nasilnička vožnjaJok
Sta je bilo??
Ej mali, mnogo si se raspustioznao je moca sta ces da uradis na kraju..nije prvi djuvegija koji je imao rok upotrebe![]()

doxe nije drao pozzPriznajem
Al si pre toga hteo da ga proglasis za zeta u crkvi isti dan!!!
..ima slicnosti izmedju vas dve..ti bi svrsila u onom njenom zelenom kompletuEj mali, mnogo si se raspustio
Kako kaze jeremicka, bolje ti je da se kacis na dalekovod nego sa mnom![]()
pa el sam u mogućnostiTiii??!!!
Pa kako jbt
usuđuje se dok joj ne kažeš štate zabole guzičetina veštice matoraМи имамо комшиницу у приземљу. Нама видео надзор над треба. Славим сваки пут када улазим/излазим а она није на својим вратима. То је да човек полуди! Не знам како још нисам била дрска, контролишем се.
Али питање, излазим из улаза, напољу кола: "Јел тебе чекају?"
Па како се усуђујеш!?
ima joca i bolji zeleni ono kad se jadni šešelj smorio kad je ugledao..ima slicnosti izmedju vas dve..ti bi svrsila u onom njenom zelenom kompletu
Па јесте. Али не могу. Јаче од мене.usuđuje se dok joj ne kažeš štate zabole guzičetina veštice matora
onda kaži što vas boli guzičetina kravo matoraПа јесте. Али не могу. Јаче од мене.
Неки људи инсистирају да им не персирам а ја не могу да превалим "ти", не могу.

kako beše onaj akronim?Ја сам госпођа мајка!

Sobro onda joj kazi sta vas zabole dupe matora guzicetnoПа јесте. Али не могу. Јаче од мене.
Неки људи инсистирају да им не персирам а ја не могу да превалим "ти", не могу.
Tebi je kupio da cistis kod njega i mame u kuciOstavila naravno
Gospodin mi je kupio posle sest mes moljakanja, posto je on kupio ja sam to naravno ostavila njemu
Nista tudje ne uzimam nikad
Imam ja kuci moj mali gorenje...