Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
meni svekrva rekla da samo parafiram i poslije tvrdim da to nisam ja ako trebajednom mi je caca reko dok sam bio klinac, sine, nista ne potpisuj)))
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni svekrva rekla da samo parafiram i poslije tvrdim da to nisam ja ako trebajednom mi je caca reko dok sam bio klinac, sine, nista ne potpisuj)))
Ali čekaj, nismo ti još ovo rekli!Narode
Nemoguci ste
Moram da idem

nije nase nasli smomeni svekrva rekla da samo parafiram i poslije tvrdim da to nisam ja ako treba![]()
))И моја тако. Чак и потенцијалног, који јој се само свиђа показује сину.Ako smem da kažem, da sam na tvom mestu, a nisam, pa možda i ne shvatam situaciju. Ali da jesam, mislim da je rano da posle dva meseca budu u to uključena deca i roditelji i porodica uopšte. Moja drugarica je razvedena, čim nađe nekog, posle dve nedelje eto ih na Insta, vode njeno dete negde, na picu, u bioskop... Posle treba deci objasniti šta se desilo, zašto, kako... Mislim da nema potrebe za tim, budete samo vi, pa polako, bez dodatnih aktera.
”Ти си другачија, ти си своје дете држала увек подаље...” и јесам. Онда испада да она има отворенији, другарски однос а да се ја кријем. Само раздвајам ствари. Овај однос траје скоро деценију, син га је упознао тек након 2-3 године када је сам изразио жељу. Али не кажем и да је то ОК. Ја сам од оних које никада не би другог мушкарца довеле детету у живот у смислу заједничког живота. Сада је одрастао, сада могу шта хоћу. Али док је био дете не бих се усудила.
Jaoo stajala na kracimajel si digla krake dok si cekala ?![]()
a booleee meeee kraci danima
aj prodaj mi jedan povoljnokao i za gramofone
Ти си бик ако сам добро запамтила.Narode
Nemoguci ste
Moram da idem

oš kupiš stalak za krakeJaoo stajala na kracimaa booleee meeee kraci danima
Nije bilo de da se dignu![]()
Ma naravno, svako zna svoj život, prioritete, želje, mogućnosti, svako bira za sebe.И моја тако. Чак и потенцијалног, који јој се само свиђа показује сину.
Ако се зачудим добијем по носу”Ти си другачија, ти си своје дете држала увек подаље...” и јесам. Онда испада да она има отворенији, другарски однос а да се ја кријем. Само раздвајам ствари. Овај однос траје скоро деценију, син га је упознао тек након 2-3 године када је сам изразио жељу. Али не кажем и да је то ОК. Ја сам од оних које никада не би другог мушкарца довеле детету у живот у смислу заједничког живота. Сада је одрастао, сада могу шта хоћу. Али док је био дете не бих се усудила.
Мислим, ширимо тему, нема везе са Медузом да не буде забуне као онда са Табом![]()
nece ako odaberes neki fensi prijevozDokle bre ova kisetina misli da pada
Imam fensi teren, odelce... Sve ce da mi se isprskaju pantalone![]()
kocija solaris dolazi po menenece ako odaberes neki fensi prijevoz![]()
pa ima i opcija taksikocija solaris dolazi po mene
Pa sta mislis sto kukam na kisu, da idem autom briga me...
Cicija, neće da da pare. Samo kažem....pa ima i opcija taksi![]()
Ljetos kad sam bila bilo je skoro nemoguće dobiti taksi, pogotovo oko 4. Mislila sam da se smanjio broj taksista, ali kažu nije, tako je u špicu.kod nas taksisti zive bolje od profesora
izadju dnevno raditi koji sat, uzmu 50-100e i kuci lagano
Ni to ne opravdavam, ali opet pokušavam da razumijem da postoje različite okolnosti, da neko nema izlaz ili misli da ne postoji izlaz, da nema gdje da ode, da živi u strahu i sl, pa da zato ostaje. Ali da dopustiš da ti neko tuče dijete ne mogu nikako da razumijem. Pogotovo kad sam pročitala o onoj djevojčici prije par dana.Isto kao što neka pristane na batine zbog muškarca.
Moji su iza SUP-a, tako da mi za većinu stvari isto ne treba auto. Ali ako moram do Stepe Stepanovića, pa odatle u Novu Varoš i još sve to na 40 stepeni, onda stvarno treba taksi.zato kad sam kupovao stan, uzeo sam dio gdje mi nije potreban auto, jeste skuplje u startu, ali nema cimanja, parkinga, sve je u krugu 15min pjeske
zato borik i sve u krugu 15min. a i vazduh je bolji, uz vrbas je pa piri baremMoji su iza SUP-a, tako da mi za većinu stvari isto ne treba auto. Ali ako moram do Stepe Stepanovića, pa odatle u Novu Varoš i još sve to na 40 stepeni, onda stvarno treba taksi.
Obaveznopa ima i opcija taksi![]()