- Poruka
- 12.395
A gde je tvoj gospodin
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam to odrobijala prosli mjesecKad smo kod glamura
Crkla mi ves masina, cesma nad kadom curi, sudopera se nakrivila, lavabo puko
Sad moram da zaredjam kupovinu svih tih cudesaplus majstori
Ovako vise ne ide, moracu macku da zaposlim![]()
znas zasto je napravljen kruzni tok tamo. kad lausaneri krenu u grad samo da se zavrate nazadLijep je Borik, i Nova Varoš mi je ok. Meni se sviđa i ovamo kod SUP-a, isto Vrbas i Kastel na 5 min, a imaju kuću s dvorištem, osnovna škola i vrtić u istoj ulici, sve je blizu. Samo kad smo se Lauša riješili...
))Sjećam se kad je pisalo "mi sa Lauša imamo prednost".znas zasto je napravljen kruzni tok tamo. kad lausaneri krenu u grad samo da se zavrate nazad))

a dusaSjećam se kad je pisalo "mi sa Lauša imamo prednost".
Kad smo došli u BL tamo smo bili podstanari, bila sam tad završni razred osnovne i sjećam se da sam plakala kad sam vidjela na kojem brdu živimo.![]()
))kod komsije se diglo ali na pogresnoJaoo stajala na kracimaa booleee meeee kraci danima
Nije bilo de da se dignu![]()
Vidjela sam da iz BL imaju letove za Tursku, Egipat i Tunis.nego gdje na more ove godine???
jogurti su bili u posebnoj pregradi frizideraidi slazi jogurte u hodnik da odstoje![]()

Razmisljam se da li kreditom sve odjednom srrdim pa da robijam godinu danaja sam to odrobijala prosli mjesec
placacu jos par mjeseci
taman onda ima nesto opet da crkne
А чварци?jogurti su bili u posebnoj pregradi frizidera![]()

))Dobro sad, nećemo pretjerivati. Ako si bio s njom znači da ti je odgovarala, pa bila s Petrićevca, Saračice ili iz Borika.a ona ce, dragi S. pa ti si gradski lik, gdje ces sa seljacima, zna se dokle je grad, do mlljekare i do kruznog toka na lausu))

Dobio je sut kartuA gde je tvoj gospodin

sto ja volim cvarke moze i bez lebaА чварци?![]()
))Без хлеба их и једем. још када су врући па уз свежу паприку.sto ja volim cvarke moze i bez leba))
Dobro sad, nećemo pretjerivati. Ako si bio s njom znači da ti je odgovarala, pa bila s Petrićevca, Saračice ili iz Borika.
Ja sam govorila samo o geografskoj poziciji i pristupačnosti. Mada, Lauš jeste priča za sebe.![]()
))sta znam. za sada jos izbegavam hrvatsku jer je veca sansa da tamo nego u drugim zemljama naletim na ostrascenu boodalu koja ce mi upropastiti odmor..zato jos uvek radije biram grcku ili tursku.u hrvatsku za 15 dana treba ti jedno 10000e, za viseclanu porodicu dok pokrijes sve te troskove.))
ali je realno i ljepse od turske i egipta
samo ako su dobro posoljeniА чварци?![]()
)nisi ti dzabe metlaDobio je sut kartu
jel si bila na maldivina pa mozes da uporedis?Мени је тамо дефинитивно најлепше море. Зелено и хладно. И плаже, борови и стене.
Никави Малдиви, плаветнило, песак у гаћама... то не могу да ми замене.
Kad smo kod glamura
Crkla mi ves masina, cesma nad kadom curi, sudopera se nakrivila, lavabo puko
Sad moram da zaredjam kupovinu svih tih cudesaplus majstori
Ovako vise ne ide, moracu macku da zaposlim![]()