Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sjećam se kad je pisalo "mi sa Lauša imamo prednost". :D
Kad smo došli u BL tamo smo bili podstanari, bila sam tad završni razred osnovne i sjećam se da sam plakala kad sam vidjela na kojem brdu živimo. :)
a dusa
razveo se ja, i dosao kod porodicne po neke uputnice, otkud znam, i pita ona mene odakle ti je bivsa zena
reko sa petricevca
a ona ce, dragi S. pa ti si gradski lik, gdje ces sa seljacima, zna se dokle je grad, do mlljekare i do kruznog toka na lausu :)))

nego gdje na more ove godine???
Vidjela sam da iz BL imaju letove za Tursku, Egipat i Tunis.

Meni se sviđa Hr, ali s obzirom da smo u BL bez auta, dok iznajmimo auto i all inclusive u Hr izađe mnogo mnogo više nego let iz BL za Egipat ili Tursku, tako da sam ja prošlo ljeto išla iz BL za Egipat.

Za sad s dvoje male djece mi treba all inclusive da ne moram o hrani da mislim, ali voljela bih uskoro u Hr.

ja sam to odrobijala prosli mjesec
placacu jos par mjeseci
taman onda ima nesto opet da crkne
Razmisljam se da li kreditom sve odjednom srrdim pa da robijam godinu dana
Ili da kupujem svaki mesec po jedno, a do tad parola snadji se bez tih stvari
:think:
Moram da vidim sta cu... Prvo da vidim za masinu, ako moze se popravi jeftino onda sam se izvukla, ako je nesto skupo onda mi ne gine kredit i nova

u hrvatsku za 15 dana treba ti jedno 10000e, za viseclanu porodicu dok pokrijes sve te troskove. :)))
ali je realno i ljepse od turske i egipta
sta znam. za sada jos izbegavam hrvatsku jer je veca sansa da tamo nego u drugim zemljama naletim na ostrascenu boodalu koja ce mi upropastiti odmor..zato jos uvek radije biram grcku ili tursku.
egipat izbegavam zbog ajkula :D
znam da gomila ljudi ide i da su se super proveli, ali znam i za neke kojima su automobili bili izgrebani ili su imali verbalna dobacivanja..ne treba mi to na odmoru.

Мени је тамо дефинитивно најлепше море. Зелено и хладно. И плаже, борови и стене.
Никави Малдиви, плаветнило, песак у гаћама... то не могу да ми замене.
Тамо се купаш, сунчаш и осећаш чисто. О природном хладу да не причам.
Све ми је јасно, све знам, али пишем објективно о мору.

Ne volim čvarke, ali stariji sin ih voli. Ovdje ih ima kod Poljaka, baš su neki veliki, kao ekspandirani. On će biti neki političar sigurno. Nikad neće reći da nešto ne može, da ne zna i sl. Kad neće da jede ili kad ne može više, samo kaže poslije, poslije ili sutra, sutra. Već sam pričala da kad ne zna neku riječ ne kaže da ne zna već izmisli.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back