Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako smem da kažem, da sam na tvom mestu, a nisam, pa možda i ne shvatam situaciju. Ali da jesam, mislim da je rano da posle dva meseca budu u to uključena deca i roditelji i porodica uopšte. Moja drugarica je razvedena, čim nađe nekog, posle dve nedelje eto ih na Insta, vode njeno dete negde, na picu, u bioskop... Posle treba deci objasniti šta se desilo, zašto, kako... Mislim da nema potrebe za tim, budete samo vi, pa polako, bez dodatnih aktera.
И моја тако. Чак и потенцијалног, који јој се само свиђа показује сину.
Ако се зачудим добијем по носу :lol: ”Ти си другачија, ти си своје дете држала увек подаље...” и јесам. Онда испада да она има отворенији, другарски однос а да се ја кријем. Само раздвајам ствари. Овај однос траје скоро деценију, син га је упознао тек након 2-3 године када је сам изразио жељу. Али не кажем и да је то ОК. Ја сам од оних које никада не би другог мушкарца довеле детету у живот у смислу заједничког живота. Сада је одрастао, сада могу шта хоћу. Али док је био дете не бих се усудила.
Мислим, ширимо тему, нема везе са Медузом да не буде забуне као онда са Табом :lol:

И моја тако. Чак и потенцијалног, који јој се само свиђа показује сину.
Ако се зачудим добијем по носу :lol: ”Ти си другачија, ти си своје дете држала увек подаље...” и јесам. Онда испада да она има отворенији, другарски однос а да се ја кријем. Само раздвајам ствари. Овај однос траје скоро деценију, син га је упознао тек након 2-3 године када је сам изразио жељу. Али не кажем и да је то ОК. Ја сам од оних које никада не би другог мушкарца довеле детету у живот у смислу заједничког живота. Сада је одрастао, сада могу шта хоћу. Али док је био дете не бих се усудила.
Мислим, ширимо тему, нема везе са Медузом да не буде забуне као онда са Табом :lol:
Ma naravno, svako zna svoj život, prioritete, želje, mogućnosti, svako bira za sebe.

Isto kao što neka pristane na batine zbog muškarca.
Ni to ne opravdavam, ali opet pokušavam da razumijem da postoje različite okolnosti, da neko nema izlaz ili misli da ne postoji izlaz, da nema gdje da ode, da živi u strahu i sl, pa da zato ostaje. Ali da dopustiš da ti neko tuče dijete ne mogu nikako da razumijem. Pogotovo kad sam pročitala o onoj djevojčici prije par dana.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back