86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
А и Штарк се покварио.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Што има лепих а повољних кућа код вас. Када сам гледала огласе испао ту однос цене и квалитета најбољи. Али је пусто очито, па зато...Nema kod nas štark, mi smo selendra, i pri tom ne mislim samo na Palić nego i na Suboticu
bio sam proletos na palicu par dana, bas vam je lepo tamo.Nema kod nas štark, mi smo selendra, i pri tom ne mislim samo na Palić nego i na Suboticu
svislajon ima problematicniji ukus cokolade jer idu sa nizim cenama i verovatno zato nesto zakinu na kvalitetu.Ма ништа, сви смо овде толико матори да смо све то пробали и памтимо праве укусе.
Она се жалила на њихов квалитет чоколаде.
Krajnje je vrijeme da imaš tastaturu s kukicamate cokoladice spadaju u ekskluzivnije jer su punjene lesnikom ili bademom ili pirincem, suvim grozdjem ili pomorandzinom korom i super su.
probaj ih u starku, cena je oko 200din za 100 gr.
svislajon pravi jeftinije varijente tih cokoladica i obicno su zato i losijeg kvaliteta..ali sto se tice pakovanja, razumljivo je sto je mala kesica jer se te cokoladice obicno i kupuju na 100..200 gr jer su skupe.
meni se licno u starku dopadaju sa malinama, one su oko 350din za 100gr..ima dobrih i sa visnjama. ( ne seri jer se on vec neko vreme ne proizvodi, vec kao te sa malinama ima i sa visnjama).. probaj, neces se pokajati.
Да, али се и њих сећам као одличних.svislajon ima problematicniji ukus cokolade jer idu sa nizim cenama i verovatno zato nesto zakinu na kvalitetu.
Krajnje je vrijeme da imaš tastaturu s kukicama![]()
Baš niže cene... Evo proverila sam, to gomno od 250 gr škarta košta 1087 dinara.svislajon ima problematicniji ukus cokolade jer idu sa nizim cenama i verovatno zato nesto zakinu na kvalitetu.
Mislim, ako ti nije bilo jasno, za ove prve dvije riječi se kažnjavane seri jer se on vec neko vreme ne proizvodi, vec kao te sa malinama ima i sa visnjama)..
i sam eurokrem im nije kao nekad... sad kao prrave neki ekskluziv koji je po staroj recepturi ali meni ni on ne lici..izmenjali su nesto.Да, али се и њих сећам као одличних.
Ишла сам са мамом суботом у Слатку кућу када сам била мала. Имали су нека ваљкаста, провидна паковања са пралинама. Чоколада је била феноменална, а и пуњења предивна- кокос, лешник, банана. Тачно и сада осетим тај укус. 1000х је било укусније од неке лепо упаковане бомбоњере.
to je zbog pakovanja..pogledaj koliko su te cokolade na meru.Baš niže cene... Evo proverila sam, to gomno od 250 gr škarta košta 1087 dinara.
Није исто.hahahaha..da kako zvuciMislim, ako ti nije bilo jasno, za ove prve dvije riječi se kažnjava![]()
mislim da je to vise zbog proizvoda koji ulaze u tu hranu, nekad su bili pravi organski, sad sve hemija i nafilovano sa 101-nim premazom svega i svacegaГенерално је храна изгубила на укусу. Па нека сам теоретичар завер 100 хНије исто.

Promenila se i tehnologija, ranije su slatkiši bili samo sa šećerom a sada ih skoro nema bez kukuruznog sirupa, čak i u najpoznatijim punjenim čokoladama imaju taj sirup. A koliko je štetan , šećer još dođe kao zdrava namirnica.mislim da je to vise zbog proizvoda koji ulaze u tu hranu, nekad su bili pravi organski, sad sve hemija i nafilovano sa 101-nim premazom svega i svacega
Ne znam ko si al ovo je Tačno. Živi otrov.Promenila se i tehnologija, ranije su slatkiši bili samo sa šećerom a sada ih skoro nema bez kukuruznog sirupa, čak i u najpoznatijim punjenim čokoladama imaju taj sirup. A koliko je štetan , šećer još dođe kao zdrava namirnica.