Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Можда концесија?
Неко дао паре да се сазида па враћа кроз наплату преласка.

Мост је подигао српски привредник Слободан Павловић. Темељи за изградњу су постављени 1991, а мост је завршен 28. августа 1996. године.[1]
Isao sam za Bijeljinu ovim mostom. Bilo je davno, ali nisam znao da se jos uvek naplacuje

Tako sam ja bila ljuta na mamu što ne uzesmo stan na visljem spratu, čak je bio povoljaniji nego na prvom...kad sam se razbolela koliko sam samo puta sedela na stepeniku i plakala jer ne mogu ni to malo da se popnem...kako je to samo strasno...puno puta sam joj se u sebi zahvalila što me nije poslušala...

Tako sam ja bila ljuta na mamu što ne uzesmo stan na visljem spratu, čak je bio povoljaniji nego na prvom...kad sam se razbolela koliko sam samo puta sedela na stepeniku i plakala jer ne mogu ni to malo da se popnem...kako je to samo strasno...puno puta sam joj se u sebi zahvalila što me nije poslušala...
Saglasan sa tvojom mamom.
Potkrovlja i viši spratovi bez lifta su za mlade ljude, znači prolazno dobra rešenja.
Ja na kući volim galerije i potkrovlja, inače i to je za one koji mogu lako da se pentraju i silaze..
Prizemlja i prvi ne valjaju zbog loše gradnje stanova, al toe neka 2.priča. o instalacijama.

Saglasan sa tvojom mamom.
Potkrovlja i viši spratovi bez lifta su za mlade ljude, znači prolazno dobra rešenja.
Ja na kući volim galerije i potkrovlja, inače i to je za one koji mogu lako da se pentraju i silaze..
Prizemlja i prvi ne valjaju zbog loše gradnje stanova, al toe neka 2.priča. o instalacijama.
Ovaj prvi se pokazao kao odlicno rešenje, nikad se ne bih odlučila na prizemlje iz više razloga, ali sam sa bolešću potpuno razumela mamu...

Ја ниже спратове волим у пролеће, када отвориш прозор а крошња ти улази у собу
”На прозор ми беше смоква села
Нетакнута од верања и крађе
Чудила се шта је доживела
Да види нешто и од себе слађе

А није знала да сам песник
И да може у стихове моје...” :lol: :heart:

А више спратове због погледа. Одрасла сам на 8. и волим висину.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back