Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nego više ne smem da idem u kupovinu.
Svaki put uzmem nešto od hrane što mora da se uskoro spremi jer smo se zaželeli posle Posta koječega. I sad to polako počinje da se gomila u frižideru i nema ko da pojede.
To je kad su oči gladne

Lepo je na Paliću, mi smo pre 20 godina došli na izlet i odlučili da se preselimo. Prvo uzeli kuću u zakup na godinu dana da vidimo hoćemo li se uklopiti pa posle prodali sve u Ns i ovde kupili svašta.
Nisam se ni u jednom momentu pokajala

te cokoladice spadaju u ekskluzivnije jer su punjene lesnikom ili bademom ili pirincem, suvim grozdjem ili pomorandzinom korom i super su.
probaj ih u starku, cena je oko 200din za 100 gr.
svislajon pravi jeftinije varijente tih cokoladica i obicno su zato i losijeg kvaliteta..ali sto se tice pakovanja, razumljivo je sto je mala kesica jer se te cokoladice obicno i kupuju na 100..200 gr jer su skupe.

meni se licno u starku dopadaju sa malinama, one su oko 350din za 100gr..ima dobrih i sa visnjama. ( ne seri jer se on vec neko vreme ne proizvodi, vec kao te sa malinama ima i sa visnjama).. probaj, neces se pokajati.
Krajnje je vrijeme da imaš tastaturu s kukicama 😁

svislajon ima problematicniji ukus cokolade jer idu sa nizim cenama i verovatno zato nesto zakinu na kvalitetu.
Да, али се и њих сећам као одличних.
Ишла сам са мамом суботом у Слатку кућу када сам била мала. Имали су нека ваљкаста, провидна паковања са пралинама. Чоколада је била феноменална, а и пуњења предивна- кокос, лешник, банана. Тачно и сада осетим тај укус. 1000х је било укусније од неке лепо упаковане бомбоњере.

Krajnje je vrijeme da imaš tastaturu s kukicama 😁
security-concept-fishing-hook-on-drawing_csp56456201.jpg

Да, али се и њих сећам као одличних.
Ишла сам са мамом суботом у Слатку кућу када сам била мала. Имали су нека ваљкаста, провидна паковања са пралинама. Чоколада је била феноменална, а и пуњења предивна- кокос, лешник, банана. Тачно и сада осетим тај укус. 1000х је било укусније од неке лепо упаковане бомбоњере.
i sam eurokrem im nije kao nekad... sad kao prrave neki ekskluziv koji je po staroj recepturi ali meni ni on ne lici..izmenjali su nesto.

mislim da je to vise zbog proizvoda koji ulaze u tu hranu, nekad su bili pravi organski, sad sve hemija i nafilovano sa 101-nim premazom svega i svacega
Promenila se i tehnologija, ranije su slatkiši bili samo sa šećerom a sada ih skoro nema bez kukuruznog sirupa, čak i u najpoznatijim punjenim čokoladama imaju taj sirup. A koliko je štetan , šećer još dođe kao zdrava namirnica.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back