tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
E ali bez sale te od mire banjac su super
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dovoljno je da nema visanja s kosticama unutraE ali bez sale te od mire banjac su super
"Nisu one gladne, dzigericu su mi pojele"Многи воле мозгове. Ја више преферирам џигерице![]()
Љубав, навика, паника"Nisu one gladne, dzigericu su mi pojele"
Kad Seka Sablic otjera u sobu bez vecere Mirku Vasiljevic i M.Karan u nekoj seriji.
Znaci i ti si vise za dzidericu![]()
nema veze"Nisu one gladne, dzigericu su mi pojele"
Kad Seka Sablic otjera u sobu bez vecere Mirku Vasiljevic i M.Karan u nekoj seriji.
Znaci i ti si vise za dzidericu![]()
Јој, мени су у ГР у Лидлу, оне празне, само са шећером феноменалне, као некад када су баке месиле. Не волим пуњене.
Јој, мени су у ГР у Лидлу, оне празне, само са шећером феноменалне, као некад када су баке месиле. Не волим пуњене.
А овде су им одличне погачице са чварцима. Нису масне, хрскаве су и што је најважније нису превелике.
Код мене има пића на извоз. Син слави НГ са друштвом негде приватно, па су купили пиће и донели код нас, јер он не пије. Што је сигурно- сигурно јеdosta o hrani ajmo o picu![]()
Uuuu što je lepa...ovu sam uzela
bukvalno taj model
i za divno cudo brojevi su normalni pa stanem u 42
stajem i u 40, al su mi rukavi prekratki
Pogledajte prilog 1273796
HahhHHhhahhaKaže, pio je vodu juče iz oluka kad se topio sneg. Da li je danas bljuvao?![]()
To smo radili i miPre dve nedelje bili s nekim likovima i njihovom decom na druženju, ono taman pre snega, bilo -10°, mali uzeo liže inje s ljuljaške
Obi su za mene.U Oslu na aerodromu, mama sedi na podu, beba pored nje puzi (nekih 7-8m), možda malo liže pod al svakako glođe ruku kojom se oslanja.
I spadaju među najdugovečnije nacije.
Ovi ovde naši su pravi vikinzi, čeličenje od malih nogu, u vrtiću i školu se ne ide 24h posle temperature i 48h posle stomačnog. Boginje ostaju kući dok se ne osuše, čim se zadnja osuši vraćaju se u kolektiv.
Na -10 oni su u vunenim džemperima napolju, kakva jakna, to im je samo kad idu do banke malo da se udide.
SvedjaniPa za naše pojmove su nekako...
Mislim ko još jede sneg, drži decu na -10 u kolicima da spavaju napolju i ne ubija ga promaja?!![]()
Sve sam to radila nekad...Jos si ti mlada.Obi su za mene.
Ja i zimi perem kosu ujutru i dodjem s vlaznom kosom na posao.
Ovi na poslu se frapiraju hah
Код мене има пића на извоз. Син слави НГ са друштвом негде приватно, па су купили пиће и донели код нас, јер он не пије. Што је сигурно- сигурно је
Али су превидели мене![]()
Evo me boogi kuvam supu, ne stizem bre sve da ispratim ali kod bezbrusnistva i zimovoljenja uvek imas moju podrsku <3Где је Тара да ме подржи
Боље -20 него 30+
И уууаааа за брусеве!
![]()
moj ti je savjet da stavljas 30-50 posto manje od kapaciteta pranjaPustila sam na 1400 u zajednickom programu, pranje + susenje...nikada nisam vidjela nesto toliko poguzvano.
Sad sam isla pranje, pa izvadim, rastresem i vratim i posteljina je poguzvana, ne kao prvi put, ali ipak jeste