Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја мислим да је то до појединца. Има опуштених родитеља и оних који држе децу под стакленим звоном. Лично сам за челичење. Нема боље вакцине од хране с пода :lol:
Али сам драстична код лепог понашања. Не бих њарење, урлање, ваљање... отписала на то него реаговала.
Као и са школом. Има нас који никада нисмо ни знали шта нам деца уче, па завршише школу, а има родитеља који су редовни на индивидуалним разговорима и јашу оне групе у којима се све дели.

Ја мислим да је то до појединца. Има опуштених родитеља и оних који држе децу под стакленим звоном. Лично сам за челичење. Нема боље вакцине од хране с пода :lol:
Али сам драстична код лепог понашања. Не бих њарење, урлање, ваљање... отписала на то него раговала.
Као и са школом. Има нас који никада нисмо ни знали шта нам деца уче, па завршише школу, а има родитеља који су редовни на индивидуалним разговорима и јашу оне групе у којима се све дели.
ja cak i nisam u toj grupi
delegirala sam zmua
mene cuvamo za srednju skolu 😂

Mada ima lepih dezena, nisu svi sirogojno

blog_banner_large_baselayer_wool_410x516_aw21_w43.jpg

ja cak i nisam u toj grupi
delegirala sam zmua
mene cuvamo za srednju skolu 😂
Ма дебилизми.
У средњој с почетка, сви дрвље и камење на наставницу математике. А није до ње него до деце која су дошла у средњу без основног знања. Они би да деца имају петице, да им она тепа, а да ништа не знају :roll:
Написах своје мишљење. :mrgreen: Једна преподобна мама ми одговори како су они у осетљивом периоду када се узнемире и због бубуљице.
Опција- напустите групу :mrgreen::lol:

Ма дебилизми.
У средњој с почетка, сви дрвље и камење на наставницу математике. А није до ње него до деце која су дошла у средњу без основног знања. Они би да деца имају петице, да им она тепа, а да ништа не знају :roll:
Написах своје мишљење. :mrgreen: Једна преподобна мама ми одговори како су они у осетљивом периоду када се узнемире и због бубуљице.
Опција- напустите групу :mrgreen::lol:
vidi, imam jos sest godina slobode
zato me nemoj traumirati do tada
pusti nek zivim u neznanju

Pošalji ih po tari, ona voli zimu <333
I vunene gace <3
I sve volim

Juce se na casu nemackog raspricala ja o norveskoj i islandu, koliko su super i kako bih se sutra preselila i kako mi je sve tamo
Super,izanalizirala sam sve od fjordova do ekonomije, kulture itd
Pita me on na kraju kada sam bila u norveskoj
Reko nikad :lol:

I vunene gace <3
I sve volim

Juce se na casu nemackog raspricala ja o norveskoj i islandu, koliko su super i kako bih se sutra preselila i kako mi je sve tamo
Super,izanalizirala sam sve od fjordova do ekonomije, kulture itd
Pita me on na kraju kada sam bila u norveskoj
Reko nikad :lol:
kad nasi opet donesu onu trulu ajkulu sacuvacu ti parce
da vidimo koliko si stvarno spremna za zivotne izazove 😄

Da se razumemo, nemam ništa protiv fine krckave jagine glave, al ovo brate mnogo ružno onako sivo :sad2:
Meni nikada nije bilo jasno zasto se i nasi otimaju oko jagnjece glave.
Kao i zasto polazniku za Bozic serviraju trticu. Dodje ti pocasni gost i ti mu izneses rep:lol:

Ovo kako ih opisujes, bice da su svuda isti planinski narodi.
Planina i snijeg navodi na jedno, ravnica na drugo. Mozda jos primorci imaju svoje modove funkcionisanja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back