Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
pa sad razmisljam da je vratim i celicim se u djempericuPa brate kako ti ne treba kad si je taman kupila

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa sad razmisljam da je vratim i celicim se u djempericuPa brate kako ti ne treba kad si je taman kupila
cekaj cekaj to s tom glavom
jel dobije svako svoju glavu?
ja bi se to odma raspitalaNe znam i nadam se da neću ni saznati![]()
pa sad razmisljam da je vratim i celicim se u djempericu![]()
ja cak i nisam u toj grupiЈа мислим да је то до појединца. Има опуштених родитеља и оних који држе децу под стакленим звоном. Лично сам за челичење. Нема боље вакцине од хране с пода
Али сам драстична код лепог понашања. Не бих њарење, урлање, ваљање... отписала на то него раговала.
Као и са школом. Има нас који никада нисмо ни знали шта нам деца уче, па завршише школу, а има родитеља који су редовни на индивидуалним разговорима и јашу оне групе у којима се све дели.
Idi zameni je za dzempere, kazi ides u no pa ti ne treba jaknapa sad razmisljam da je vratim i celicim se u djempericu![]()
vunene gatje?E al ne moš samo džemperče, obavezno vunene gaće i potkošulja
vunene gatje?
nije to zemlja za mene
poslacu ljesnjake![]()
izvadis iz torbice soja sosDa se razumemo, nemam ništa protiv fine krckave jagine glave, al ovo brate mnogo ružno onako sivo![]()
dogovorenoPošalji ih po tari, ona voli zimu <333
pa ne mogu ja to
Ма дебилизми.ja cak i nisam u toj grupi
delegirala sam zmua
mene cuvamo za srednju skolu![]()
zvuci nekako odvec kriscanski za mene ovako poganuPlus kad je merino ni ne grebe ko da si se šibao koprivama, više ko da si proleteo kroz staklenu vunu![]()
vidi, imam jos sest godina slobodeМа дебилизми.
У средњој с почетка, сви дрвље и камење на наставницу математике. А није до ње него до деце која су дошла у средњу без основног знања. Они би да деца имају петице, да им она тепа, а да ништа не знају
Написах своје мишљење.Једна преподобна мама ми одговори како су они у осетљивом периоду када се узнемире и због бубуљице.
Опција- напустите групу![]()
I vunene gace <3Pošalji ih po tari, ona voli zimu <333
kad nasi opet donesu onu trulu ajkulu sacuvacu ti parceI vunene gace <3
I sve volim
Juce se na casu nemackog raspricala ja o norveskoj i islandu, koliko su super i kako bih se sutra preselila i kako mi je sve tamo
Super,izanalizirala sam sve od fjordova do ekonomije, kulture itd
Pita me on na kraju kada sam bila u norveskoj
Reko nikad![]()
Moze!kad nasi opet donesu onu trulu ajkulu sacuvacu ti parce
da vidimo koliko si stvarno spremna za zivotne izazove![]()
Meni nikada nije bilo jasno zasto se i nasi otimaju oko jagnjece glave.Da se razumemo, nemam ništa protiv fine krckave jagine glave, al ovo brate mnogo ružno onako sivo![]()