Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajde dajte recept za krofne, kad ste već tu

1671706609028.jpeg

:kez:

Јој, мени су у ГР у Лидлу, оне празне, само са шећером феноменалне, као некад када су баке месиле. Не волим пуњене.
А овде су им одличне погачице са чварцима. Нису масне, хрскаве су и што је најважније нису превелике.

Јој, мени су у ГР у Лидлу, оне празне, само са шећером феноменалне, као некад када су баке месиле. Не волим пуњене.
А овде су им одличне погачице са чварцима. Нису масне, хрскаве су и што је најважније нису превелике.

dosta o hrani ajmo o picu :lol:

U Oslu na aerodromu, mama sedi na podu, beba pored nje puzi (nekih 7-8m), možda malo liže pod al svakako glođe ruku kojom se oslanja.
I spadaju među najdugovečnije nacije.

Ovi ovde naši su pravi vikinzi, čeličenje od malih nogu, u vrtiću i školu se ne ide 24h posle temperature i 48h posle stomačnog. Boginje ostaju kući dok se ne osuše, čim se zadnja osuši vraćaju se u kolektiv.
Na -10 oni su u vunenim džemperima napolju, kakva jakna, to im je samo kad idu do banke malo da se udide.
Obi su za mene.
Ja i zimi perem kosu ujutru i dodjem s vlaznom kosom na posao.
Ovi na poslu se frapiraju hah

Код мене има пића на извоз. Син слави НГ са друштвом негде приватно, па су купили пиће и донели код нас, јер он не пије. Што је сигурно- сигурно је :lol:
Али су превидели мене :lol:

jel me to pozivas u pp
da kukam kako sam zedan danima z:mrgreen:

Meni je centrifuga na 1.200ugl
A za susenje( posto imam prokletu kombinovanu masinu nikada ne stavljam spojen program jer masina moze da opere vecu kolicinu nego sto moze da osusi i to bude izguzvano) nego stavim program susenja -spremno za peglanje- pa onda dosusim na tipa jos 15-30min i to bude super, bez peglanja naravno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back