86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Била је ноћ чаробнаIza ove doline je čitava jedna stenčuga koja se ič ne vidi od sranjca
Патуљци бели су падали...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Била је ноћ чаробнаIza ove doline je čitava jedna stenčuga koja se ič ne vidi od sranjca

Pa gdje je nas Bojan Milanovic?Била је ноћ чаробна
Патуљци бели су падали...![]()

Ti si genije.pa sta da radis
ja sam imala one kuhinjske
dosli su s nekom ambalazom
gomilu hrane sam bacila
i na kraju sam ih sredila lovorom

pa daTi si genije.
Ja imala u kuhinji neke moljce (leptirice se to zove u mom kraju), i pročitala ovde da ih istrebljuješ lovorovim listom. Stavila otvorenu kesu sa lovorom u špajz, nema ni jedne.![]()
Ima to i sada.Ranije su postojale zanatlije koje su popravljale takve stvari.
Kolega je pominjao da je jednoj starijoj zeni nosio neko preskupo vuneno odijelo koje je cigareta progorela. Ona je isplela rupu, nije stavljala zakrpu, tako da on nije mogao da je nadje a znao je gdje je.
ajaoj, nisi ni svesna koliko ti zavidim sada

Ma bezi bre, cist bezobrazlukMa znam ja to.
Za te pare ima da idemo ponosno vasljivi![]()
ko je to nama pobjegaoPosle 3 nedelje testiranja, krugova, razgovora - dobih novi posao, bolja plata, bolji uslovi, bolji posao, bolje radno vreme, sve bolje
Dadoh otkaz na starom, imam jos i stari godisnji koji cu koristiti taman pred ng, jeeedva cekam praznike <3
Jos samo sneg da padne ili da me lunja pozove u goste i zivot je lep
a zar nema medigrupe i u ns?Bravo tara.
Ja nesto razmisljala o onoj euromedic privatnoj u bg.
Zvali me na razgovor.
Ne znam sta da radim.
Pitala bih da li placaju putne za novi sad.
A plata je kao bolja
Nisam o njima razmisljala. Treba mi plata 30 iljada veca od ovea zar nema medigrupe i u ns?
ja imam usluge baba tetke da ponudimMa bezi bre, cist bezobrazluk
Ja kad sam vodila jakova kostao je tretman jeftinike negi neki sampon i cesalj npr
Ovo je bas bezobrazluk
Bome, ja mislim da je meni dioptrija porasla posle ova dva danaja imam usluge baba tetke da ponudim
za 4000 din
uracunati cesalj i sampon
certifikovana 1954![]()
pa to je euromedic valjdaNisam o njima razmisljala. Treba mi plata 30 iljada veca od ove![]()
Idi na razgovor, to je najmanje sto mozes, da cujes uslove i sveBravo tara.
Ja nesto razmisljala o onoj euromedic privatnoj u bg.
Zvali me na razgovor.
Ne znam sta da radim.
Pitala bih da li placaju putne za novi sad.
A plata je kao bolja
Još na češalj staviš konac, onako izmedju zubaca provučeš i sve skineš iz prve. Meni majka tako skidalaMa bezi bre, cist bezobrazluk
Ja kad sam vodila jakova kostao je tretman jeftinike negi neki sampon i cesalj npr
Ovo je bas bezobrazluk

Posle 3 nedelje testiranja, krugova, razgovora - dobih novi posao, bolja plata, bolji uslovi, bolji posao, bolje radno vreme, sve bolje
Dadoh otkaz na starom, imam jos i stari godisnji koji cu koristiti taman pred ng, jeeedva cekam praznike <3
Jos samo sneg da padne ili da me lunja pozove u goste i zivot je lep