Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Е, а како сам изнела те капуте тако је кренуло све да ме сврби. Ево, и сада ме нешто испод фармерица штипа :lol: Јел могуће да су мољци или умишљам?
ako ima rupa i djubreta po kaputima onda jesu, al nece ti nista
kapute mozes baciti
iduci put u dzepove naguraj kesice s lovorovim listom

Ја спавала код баке и синоћ јој спремала. На ред су дошли плакари. Два предивна капута појели мољци. Џак сам избацила ствари. Како сам сконтала рупе од мољаца тако се драпам, све ме сврби :lol:
Ranije su postojale zanatlije koje su popravljale takve stvari.
Kolega je pominjao da je jednoj starijoj zeni nosio neko preskupo vuneno odijelo koje je cigareta progorela. Ona je isplela rupu, nije stavljala zakrpu, tako da on nije mogao da je nadje a znao je gdje je.

Ja se sjecam iz djetinjstva da nam je mama stalno zavirivala u kosu i gledala da li nemamo vaske,a meni je to tako islo na zivce,sta stalno gleda,cim se poceses ona gleda.🙂
A sjecam se da sam ih imala jednom,mozda dvaput.
A one se skupljaju najvise na potiljku glave,u "rupi".

Ranije su postojale zanatlije koje su popravljale takve stvari.
Kolega je pominjao da je jednoj starijoj zeni nosio neko preskupo vuneno odijelo koje je cigareta progorela. Ona je isplela rupu, nije stavljala zakrpu, tako da on nije mogao da je nadje a znao je gdje je.
И кишобране су поправљали. И најлон чарапе, оде машна а жене носе да се среди. Сада све само бацимо. А гушимо се у смећу.

pa sta da radis :(
ja sam imala one kuhinjske
dosli su s nekom ambalazom
gomilu hrane sam bacila
i na kraju sam ih sredila lovorom
Па да, шта сада.
А знаш ли како ми је жао. Мамини. Бели и светло бордо. Овај бордо од камиље длаке, модел као сада што су модерни, шири рукави и раскошна крагна, чупав. Такви нису испод 40.000.
Нема везе...

😄 20221206_103352.jpg

Ja se sjecam iz djetinjstva da nam je mama stalno zavirivala u kosu i gledala da li nemamo vaske,a meni je to tako islo na zivce,sta stalno gleda,cim se poceses ona gleda.🙂
A sjecam se da sam ih imala jednom,mozda dvaput.
A one se skupljaju najvise na potiljku glave,u "rupi".
Nama je ucitelj pregledao nokte, kosu i usi.
Ne znam kako to da nikada nismo imali vaske.
Srecom. Znajuci mamu, ona bi me nakon prvog trijebljenja osisala.

Ja sam imala jedan gadan nestasluk kao mala. Sestra i ja se ulijepile u neke gadosti. I sestru mama fino okupala, sredila, ja ostala da se igram. Mene osisala do glave
Ја сам исто улепила косу.
Тетка је тада студирала у БГ, долазила повремено кући а ја у њу гледала као у Бога. И када је стављала гел говорила је да ставља желе.
Бићу као тетка и дохватила ону бомбоњеру желе бомбона, знаш ону округлу са кришкама? И све то умуљала у дугачку, густу косу :lol:
Маму је шлог стрефио.

Тетка је тада студирала у БГ, долазила повремено кући а ја у њу гледала као у Бога. И када је стављала гел говорила је да ставља желе.
Бићу као тетка и дохватила ону бомбоњеру желе бомбона, знаш ону округлу са кришкама? И све то умуљала у дугачку, густу косу :lol:
Маму је шлог стрефио.
Sta sve djeci nece pasti na pamet. :lol:
Kad pomenu tetku, moram poceti da pravim paketice za ove moje.

Деца су буквалисти. Желе- желе.
Сетих се сина, када сам му нешто поменула да је комшиница председница кућног савета. А он следећи пут сав одушевљен гледа у њу- мама, она је председница. :rotf:
Ahahaha, slatkis.
Meni je tetka uvijek obecavala sarene laze (ja sam to tako cula) kad dodje na odmor sa faksa. I svasta bi mi donijela ali nikako mi nije bilo jasno kada ce vise te cucle da donese i sta ce mi one, ali mora da su super cim ih tetka pominje:lol:

Ja sam pokušala ćerki sa onim gumicama i šnalicama protiv vaški preventivno i sa nekim prirodnim uljima i ništa nije vredelo.
I svi ti šamponi nisu pomagali osim tog preparata koji se našprica, ostavi da deluje 15 minuta, očešlja i ispere. Svaki put je rešilo problem.
To inače pravi veterinarski zavod subotica ali piše da je za ljudsku a ne životinjsku upotrebu. Ima u svim apotekama i košta oko 400 dinara.

Маму је шлог стрефио.
ja sam se u prvom srednje tako upetljala u okruglu cetku da me baba otpetljavala jedno 2-3 sata
nikad joj vise nisam prisla
djavolja sprava 😬

Ja sam pokušala ćerki sa onim gumicama i šnalicama protiv vaški preventivno i sa nekim prirodnim uljima i ništa nije vredelo.
I svi ti šamponi nisu pomagali osim tog preparata koji se našprica, ostavi da deluje 15 minuta, očešlja i ispere. Svaki put je rešilo problem.
To inače pravi veterinarski zavod subotica ali piše da je za ljudsku a ne životinjsku upotrebu. Ima u svim apotekama i košta oko 400 dinara.
kako se zove?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back