pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.725
ej bre koje si ti kanale gledo ovih noći besanih aloeeeTajna.
Novi kafitj ovoono....konspirativno...lol
Qq hahaha sa životinjama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ej bre koje si ti kanale gledo ovih noći besanih aloeeeTajna.
Novi kafitj ovoono....konspirativno...lol
Qq hahaha sa životinjama?
majmuni oće fotkanje![]()
neam skim sadHahahahahahaha ebise

Sad će tu neka da se prijavi.neam skim sad![]()
a to mi pričašHm, pa ako ti se praznici ne plaćaju bonusom ili satnicom na osnovu, neko te vara, al dobro, nisam ti ja ništa reko. Samo ti radi svoj posao.
Trebalo je da idem sutra, ali mi se sa zubarom iskomplikovalo, pa sam ostavila za 3.1. Meni kod njega uvek proleti vreme dok sve teme ispretresamoCeka te frizer posle ng)
Kaze on meni pa nisi bila od pa navede datum, reko nisam njsta me ne pitaj, kaze pa gde si bila, gde si se sisala, ja kazem nigde, kaze ok pricaj onda sta ti se desavalo u zivotu
Sjajan je
Svake godine s njima istočujem bilo ti zanimljivo sa nekim čoporom onomad![]()

u međeđe?U mđv.

Е, јесу. И мени су шпорет донели у стан, без лифта, отворили да проверим јел све ОК... Поручила један дан, стигло сутрадан.isporucili masinu
ovi iz tehnomedije su ful brzi i momci sto dostavljaju su stvarno sjajni
MĐV ćoravi...međuvremenuu međeđe?![]()
Tako sam ja odustala od kofera, kad sam naručivala piše dostava za 7 dana, čim sam platila dodje poruka, zbog gužve tek oko 16.01. Ja naručim na Amazonu druge, stignu za 5 dana. Kad ovi prvonaručeni dodju praviću se mrtvaЕ, јесу. И мени су шпорет донели у стан, без лифта, отворили да проверим јел све ОК... Поручила један дан, стигло сутрадан.
Пре тога сам поручила исти на другом месту, као биће у среду. Зовем сваки дан од среде- сутра, сутра... Пукне филм и поручим у Техномедији. Ови се јавили тек у петак од обећане среде прошле недеље, значи 10 дана. Рекох, доста сам вас чекала, одустајем. Ћао, здраво!
Praznik se računa od ponoći pa dalje sutra ceo dan.tako bi trebalo.a to mi pričaš
pa ja radim 31 nanoć, a 31 nije prznik
Šta sad?Odbila me gomna za licencu, spaliću ih kao Neron Rim
Šta sad?
Da prođe neko vreme pa opet?